Burçlar

Burçlar(2007 Oğlak (Aşk-Sevgi-Mutluluk)

Burçlar(2007 OĞLAK (AŞK-SEVGİ-MUTLULUK)

2007'de Aşkı bulma, Nişanlanma ve Evlilik İçin Size Özel Tarihler Ocak ayının ilk 4 günü yeni insanlarla tanışmak, yeni bir aşkı kabul etmek ve sevgi dolu bir ilişkiye başlamak için çok uygun. Venüs burcunuzda 'ilerliyor olacak. Çekiciliğinize kimse dayanamayacak. 3 Ocak'ta karşıt burcunuzda gerçekleşen Dolunay nişanlı Oğlakların uygun evlilik tarihlerini 5-6-7 Ocak olarak işaret ediyor. 19 Ocak'ta burcunuzda doğacak Yeni Ay Ocak ayında ne kadar şanslı olacağınızı vurgulayacak. Kendinizi çekici ve ışıltılı hissedebilir, çevrenizin dikkatini her zamankinden daha fazla çekebilirsiniz. 19-20-210cak, 26-27-18 Ocak 2-3 Şubat evlilik için uygun hafta sonlarınız. Bu tarihlerde hala bir imza atmadıysanız 16 Mayıs'da Boğa burcunda doğacak Yeni Ayla birlikte 2 hafta boyunca yeni bir aşka başlama şansını bulabilirsiniz. 30 Haziran'da burcunuzda gerçekleşecek Dolunayla eski ilişkinizi sürpriz bir şekilde yeniden canlandırabilirsiniz. Ancak Uranüs ve Neptün bu duruma hayal kırıklığı katabilir. 14-...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Oğlak (Özel Tarihler)

Burçlar(2007 OĞLAK (ÖZEL TARİHLER)

YILBAŞI ÖNERİLERİ-çalışmak da mutlu edebilir. 2007 Yılbaşı akşamında Ay 6 alanınızda yani günlük sorumluluklar, iş ve sağlık alanınızda yol alıyor olacak. Ya her şeyi organize etmek ve hazırlamakla sorumlu olacaksınız yada yılbaşı öncesi işleri yetiştirmek isteyeceksiniz. Yanlış bilinen bir yargıyla Türklerin %60'ının Oğlak burcu olduğu sanılır. Kayıtlara göre böyledir. 1.1.19.. doğumlular o kadar çoktur ki! Doğum gününü hatırlayamayan anne-babalar kolaylık olduğu için, nüfus memurları bu tarihi pek sevdiği için doğum günlerinin %60'1 Oğlak'tır. Yanlıştır ama ben doğru bir bilgi vereceğim şimdi, yılbaşı akşamı ve gecesi çalışanların çoğunluğu Oğlak burcunda olacak. Bir kısım Oğlaklar ise sağlık sorunlarıyla veya yakınlarının sağlık sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalacak. Bu durum sizi korkutmasın sevgili Oğlak. Zira yakınlarınızın sağlık alanından geçen Jüpiter gereken yardımı ve desteği almanızı sağlayacak. Üstelik Güneş, Merkür ve Venüs Oğlak burcuna enerji aktarıyor olacak. 3 gez...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Oğlak)

Burçlar(2007 OĞLAK)

Plüton sırlar, sezgiler, rüyalar ve özetle bilinçaltı alanınızı deşiyor da deşiyor yıllardır. Yüzleştirmecidir Plüton. Bütün çamaşırları ortaya döküyor. Sıkıntı verici ama güç de verici. Bir yandan statü hayalleri kuruyorsunuz öte yandan korkular basıyor içinizi. Hastalıklar çaresiz bırakıyor ama ne kadar güçlü olduğunuzu da görebiliyorsunuz. Şimdi o alana birde Jüpiter geldi. Tam 12 yıl sonra. Neşe getirdi, keyif getirdi. 19 Aralık 2007'ye kadar sizinle. Sessizlik içinde mutluluk duyumsayabileceksiniz. Gerçek zenginliğin uğraşlarda ve güvenlik ihtiyacınızı tatmin eden araçlarda değil, içinizdeki güçte olduğunu anlayacaksınız. Meditasyon, Reiki, NLP, ilginizi çeken konulardan olabilir. Bilinçaltı zihniniz renkli rüyalar yaşatacak bundan böyle. Mutluluk gezegeni Jüpiter 6 Nisan-7 Ağustos aralığında geri gidecek. Aman dikkat. Düş dünyasında kaybolmamalı ve büyük kahramanın siz olduğu yanılgısına kapılmamalısınız. Bu durumlarda yüksekten boşluğa bırakıverir Jüpiter! 23 Aralık 2007'de Güne...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Yay (Bebek)

Burçlar(2007 YAY (BEBEK)

Bebek sahibi olmaya hazır mısInız? Evetse 1 7 Nisan Yeniayı (15 gün yakınları) Merkür de aynı alanda olacağı için son derece destekleyici. 26 Eylül Dolunayı süregelen çalışmaları ve beklentileri gerçekleştirmek açısından alternatif bir tarih. Venüs geriliyor, memnuniyetsiz hissedebilirsiniz. 22 Şubat-I 7 Mart özel bir dönem. Hem 'bebek sahibi olmak, hem yeni bir partnerle yepyeni bir ilişkiye başlamak hem yaratıcı fikirlerinizi hayata geçirmek için şans veriyor. Hangisine ihtiyacınız varsa buyrun kullanın. -ALINTI- Burçlar(2007 YAY (BEBEK) how to tell if wife has cheated read here married men dating redirect website why do married men cheat where to buy viagra in india Devamını Oku »

Burçlar(2007 Yay (Diyet-Spor-İş Hayatı)

Burçlar(2007 YAY (DİYET-SPOR-İŞ HAYATI)

Diyet, spor, iş değişikliği konularınız için özel tarihler Spor yapmayı seven Yaylar nedense diyet konusunda yeterince disiplinli davranamazlar. Doğru zamanda başlamak belki diyetiniz için disiplin geliştirmenizi sağlayamaz ama başarılı sonuçlar almanızı sağlayabilir. 26 Ekim (5 gün yakınları) diyete başlama kararınızı pekiştirebilecek bir tarih. Ancak Merkür geriliyor olacağı için Merkür gerilemesinden önce diyetinizin ayrıntıları belirlenmiş olmalı. 16 Mayıs (15 gün yakınları) yeni bir diyet programına, spor egzersizlerinize başlamanız için mükemmel bir dönem. İş ortamınızı değiştirmek içinde bu dönemden yararlanabilirsiniz. Güzelliğinizi arttırmak, bakım yaptırmak ve yaratıcılığınızı ortaya koymak. Güzelleşmek için özel bir kararı uygulamak istiyorsanız, i Haziran Dolunayını kaçırmayın. Görünüşünüzde önemli değişiklikler yapabilirsiniz. 9 Aralık Yeniayı (15 gün yakınları) en özel döneminiz. Çünkü bu Yeniayda 5 gezegen güzellik, değişim, kişisel gelişim ve yeni bir yaşam tarzı için ş...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Yukarı Çık