Burçlar

Burçlar(2007 Koç (Aşk-Sevgi-Mutluluk))

Burçlar(2007 KOÇ (AŞK-SEVGİ-MUTLULUK))

22 Şubat- 18 Mart aralığında Venüs burcunuza çekicilik, güzellik ve estetik katacak. Yeni tanışmalar için uygun ancak 8 Mart'a kadar Merkür geriliyor olacağı için tanıştığınız kişiyle ilgili doğru yargıya ve doğru bilgilere ancak 8 Mart'tan sonra ulaşabilirsiniz. 2 Şubat'ta Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay partneri olan Koçların ilişkilerini sınamaları için fırsat Verecek. Neptün-Satürn karşıtlığı bu döneme damgasını vuracağı için hayal kırıklıkları yaşanabilir: Gerçekçi davranmayı başarırsanız ilişkinize ciddiyet kazandırabilirsiniz. Neptün bir yandan sizi hayal kurmaya zorlayacak. Öte yandan Satürn gerçekçilik anlayışınızı koruyamadığınız takdirde nasıl hayal kırıklığı yaşayabileceğinizi göstermeye çalışacak. Aceleci ve hızlı alınmış kararlar Koçlar için her zaman tehlikelidir. Sabretmeyi öğrenmeniz gerekiyor sevgili Koç. Ama önemli aşk, evlilik tarihleriniz bu kadarla sınırlı değil. 2 Nisan'da karşıt burcunuz Terazi de gerçekleşecek Dolunay sizi evliliğe götürecek bir başka tari...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Koç (Hediye Seçimi))

Burçlar(2007 KOÇ (Hediye Seçimi))

Aceleci, sabırsız, düşünmeden karar veren ve hiçbir şeyden yılmayan, maceracı, amacından caymayan zorlamalara katlanamayan, yi_ ne de size kendinizi hayatının prensesi/prensi gibi hissettirecek Koçlar için kan kırmızı renk ağırlıklı hediyeler seçmelisiniz: * Uzaktan kumandalı ama mutlaka hız yapabilen son model oyuncak araba * Sporla uğraşanlar için spor malzemeleri * Darbeye dayanıklı çok fonksiyonlu kol saati * Macera duygularını tatmin edecek bir hediye tatil * Rüzgarlı havada bile yanabilen çakmaklar * Kırmızı kazak, şamdan veya estetik büyük vazo * En sevdiği müzik grubu veya kişinin cd serisi * Ev dekorasyonu için maket arabalar * Metal mutfak dekorasyon malzemeleri * Ansiklopedik kitaplar -Alıntı- Burçlar(2007 KOÇ (Hediye Seçimi) open cheat wife how to know if wife has cheated my boyfriend cheated on me with a guy Devamını Oku »

Burçlar(2007 Koç (Özel Tarihler))

Burçlar(2007 KOÇ (Özel Tarihler))

2007'DE KOÇA ÖZEL TARİHLER YILBAŞI ÖNERİLERİ-Her şeyi bırakıp kısa bir tatile çıkabilirsiniz! Yılbaşına Ay İkizler de yol alırken gireceğiz. Sevgili Koçlar için Ay' ın İkizlerde bulunması kısa yolculuklar, komşular, kardeşler ve yakın akrabalar alanında bulunması, bu alanın hareketlenmesi demek. Jüpiter ve Mars 1 Ocak'ta uzak yollar ve yolculuklar alanında yol alacağı için bu yılbaşında pek çok Koç evlerinden uzakta olabilirler. Büyük ihtimalle yılbaşından hemen önceki hafta sonunu da dahil ederek 3 günlük bir kısa tatili değerlendirmek isteyecekler.. Elbette her Koç için seyahat fırsatlarını değerlendirmek kolay olmayacak. Bu durumda kardeşlerinizin, komşularınızın veya yakınlarınızın evlerinde olmayı tercih edebilirsiniz. Ay'ın İkizlerde olması sizin böyle bir davet alma olasılığınızı arttırıyor sevgili Koç. En kötü ihtimalle son yıllarda yaygınlaşan sokak programlarına dahil olmanız mümkün. Her halükarda evde olmak istemeyeceksiniz. Evde kalmak zorunda olan Koçlar yalnız olmayacak,...Devamını Oku »

Burçlar(Koç 2007)

Burçlar(KOÇ 2007)

2007 KOÇ Sevgili Koçlar 2005 boyunca zor bir yıl geçirdiler. 2006'da Mart'ın da son Güneş Tutulmasıyla sarsıldılar ve yepyeni bir yaşam dönemine merhaba dediler. Etkisini Şubat, Mart ve Nisan boyunca fark ettiler. 29 Mart doğumlu Koçlar bundan çok fazla etkilendi. Horoskopların da Koç burcunun 8 derecesinde bir gezegen, köşe noktası bulunanlar da bu önemli gökyüzü olayından etkilendi. Şimdi yaşamınız bambaşka bir noktaya taşındı sevgili Koç. Kimileriniz bu yeni dönemi çok sevdi, kimileriniz hala nasıl düzelteceğinin yollarını arıyor. Gerçek şu ki kendinizle ve ilişkinizle ilgili şikayetleriniz bu Tutulmayla yenilenme gereksiniminize cevap verdi. Gerçekler gün ışığına çıktı ve siz kabullenmek zorunda kaldınız. 2007’de rahatlayacak ve yeni yaşam tarzınızı içselleştireceksiniz. İçselleştirme bir anlamda benimsemektir. Yaşam sizi büyümeye zorluyor. Zodyak'ın büyümeyen çocukları 2006'da aldıkları son kararla büyümeyi de başardılar. 2007 size yeni ve ani bir değişim zorunluluğu getirmiyor. E...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Yukarı Çık