Burçlar

Burçlar(2007 İkizler (Kariyer))

Burçlar(2007 İKİZLER (KARİYER))

Kariyer mi Evlilik mi? İkisi de aynı alanla ilişkili bir anlamda. Çalışıyorsanız ve tanınmak amacındaysanız Balık burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması’nda ciddi bir atılım yapmanızı sağlayacak. 19 Mart'ta Yeniayla birlikte oluşan bu Güneş Tutulması'nda evlilik alanınızda Plüton'la sert bir açı da oluşuyor. Evlenirseniz yaşamınız, baştan sona değişecek. Güçlü bir partner tanınmanızı sağlayabilir. Bir iş ortaklığı içindeyseniz bu tarih (ve 1 ay öncesi-sonrası) birlikte yükselmenizi veya kopup kendi başınıza ünlenmeniz için bir fırsat oluşturacak. Çalışmıyorsanız bir evlilik yapabilirsiniz ama eşiniz güçlü ve evde sözü geçen biri olabilir. 28 Ağustos'ta aynı alanda bir Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu süregelen kariyer sıçrama çalışmalarınızın sonuca ulaşması anlamına gelebilir Fakat aynı dönemde ebeveynlerinizin sağlık sorunlarıyla da ilgilemek durumunda kalabilirsiniz. Mars burcunuz da olacağı için yeterince güçlü ve enerjik hissedebileceksiniz sevgili İkizler. -ALINTI- Burçlar(2007 İKİZL...Devamını Oku »

Burçlar(2007 İkizler (İş Ve Para))

Burçlar(2007 İKİZLER (İŞ VE PARA))

Finansal konular ve gelirleri arttırabileceğiniz tarihler! Çalışarak kazandığınız para ve gelirlerinizin zamanını tanımlayan alan 2 evde doğan Yeniaylardır. 14 Temmuz’da para alanınızda bir Yeniay doğacak ve gelirlerinize bir yenisini ekleyecek. Bir geliriniz yoksa yeni başlangıç yapabilirsiniz. Süregelen geliriniz sabitse zam alabilirsiniz. 10 Temmuz'da yöneticiniz Merkür geri hareketini bitirmiş olacağı için sözleşme yapmanızda sakınca yok sevgili İkizler. 27 Temmuz'a kadar şans sizinle. Telif, miras, piyango gibi çalışmadan kazanılan paralarla çok ilgili olduğunuz bilinir. 19 Ocak'ta bu alanda doğacak Yeniayla ikramiye kazanabilirsiniz veya beklediğiniz sigorta ödemesi elinize geçebilir. Azalarak sürse de Yeniaylar 15 gün etkilidir. -ALINTI- Burçlar(2007 İKİZLER (İŞ VE PARA) open link married men dating...Devamını Oku »

Burçlar(2007 İkizler (Aşk-Sevgi-Mutluluk))

Burçlar(2007 İKİZLER (AŞK-SEVGİ-MUTLULUK))

2OO7'de Aşkı bulma, Nişanlanma ve Evlilik İçin Size Özel Tarihler 2 Nisan'da Terazi'de gerçekleşecek Dolunayla ilişkinizi berraklaştırma şansı bulacaksınız. Ayran gönüllü İkizler için bu sınamaya, her zaman gereksinim vardır. Bu yılın en şanslı 2 burcundan biri İkizler. Evlenmek istiyorsanız veya yeni bir ilişkiye uzun zamandır başlamadıysanız bu yıl şans yanınızda. 1 Haziran'da gerçekleşecek Dolunayla evliliğe imza atabilir veya ayrılık kararı alabilirsiniz. Ayrılmak üzmesin ay ortasındaki Merkür gerilemesiyle eski sevgiliniz dönmek için her yolu deneyebilir. 15 Haziran' da burcunuzda doğan Yeni Aydan hemen sonraki 2 hafta eski sevgilinizle nikah masasına oturabilirsiniz. Ay-Güneş Plüton'la karşıt açıda olacağı için bu çekici ve büyüleyici kişiye hayır demeniz pek mümkün görünmüyor. Ayrıca Uranüs'ün Ay ve Güneş'le karesi ailenizden destek alamayacağınızı başka bir evde yaşamınızı sürdürebileceğinizi ifade ediyor. 11 Ekim ve sonraki 2 hafta boyunca ruh eşinizle tanışabilirsiniz. Bu kal...Devamını Oku »

Burçlar(2007 İkizler)

Burçlar(2007 İKİZLER)

Plüton uzun yıllardır karşıt burcunuz Yay da ilişkiler alanınızda sarsıcı etkiler meydana getiriyor. Bu yıl da 18-21 Haziran doğumlu İkizler üyelerini etkilemeyi sürdürecek. Plüton ağır etkili ve aynı yerde uzun süre yerleşen bir gezegen olduğu için etkilerini çabuk ve kısa vadeli olaylarla hissedemeyebilirsiniz. Ani ve sarsıcı etkiler için mutlaka daha hareketli bir gezegenle ilişki kurmalıdır. Bu ilişkiyi yıl içinde Tutulmalarda ve bazı başka zamanlarda kuracak. Ve yakın ilişkiler, eşiniz, aile bireyleriniz, iş ortağınız gibi ilişkide olduğunuz kişilerle güç sınavına tabii tutulmanıza neden olacak. İkizler kolay öfkelenir. Mars'ınız size sakinlik veren bir burçta ve evdeyse durum değişir tabii. Ancak öfkelenmişse acımasız birine dönüşebilir. İşte o anda acımasız kişi gücünü başkalarına göstermekte tereddüt etmez. Fakat partneriniz sizin sandığınızdan güçlü ve acımasız davranabilir. Bunu unutmayın. Silaha silahla karşılık vermek yerine duygularınızla sizi baş başa bırakmaya ve arkasın...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Boğa (Aşk-Sevgi-Mutluluk))

Burçlar(2007 BOĞA (AŞK-SEVGİ-MUTLULUK))

Aşık olmak, Bebek sahibi olmak ve yeni bir projeyi başlatmak istiyorsanız! 11 Eylül'de gerçekleşen Yeniay Güneş Tutulması yaşamınıza son hızla yeni başlangıçlar getirecek. Aşık olmak istiyorsanız Tutulmanın i ay önce ve 1 ay sonrasına dek uzun bir zaman şansınız var. Aynı tarih bebek sahibi olmak isteyen ama bir türlü olamayan sevgili Boğalar içinde uygun. Bütün bunlar size göre değil mi? Siz işinize ver kariyerinize odaklanmış bütün gücünüzle yeni bir projeye imza at. '. bir fikrinizi hayata geçirmek mi istiyorsunuz. Hepsi için Başak burcunda oluşan Güneş Tutulması'nın müthiş dalgasını yakalamalısınız. 11 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşen Yeniay yeni iş düzeni getirmek ve sağlıkla ilgili diyete başlamak için muhteşem bir fırsat sunuyor. -ALINTI- Burçlar(2007 BOĞA (AŞK-SEVGİ-MUTLULUK) cheater link go redirect Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Yukarı Çık