Kişisel Gelişim

Bebek Bakımı, Yeni Doğan Bir Bebek, Erken Doğum

Bebek bakımı, Yeni Doğan Bir Bebek, Erken Doğum

Psikoloji, Bebek, Bebek bakımı Bebek bakımı , Yeni Doğan Bir Bebek, Erken Doğum Yeni doğanlar için, erken doğum ve onun yol açtığı komplikasyonlar başlı basma en çok yaşanan problemlerdir. Erken doğan bebekler gebeliğin 37-haftasından önce dünyaya gelirler. Bebek ne kadar küçük ve erken doğarsa problemler o kadar sık olur ve yoğun bakıma o kadar ihtiyaç duyulur. Erken doğan bebekler, zamanında doğanlara göre daha farklıdırlar. Erken doğanlar daha kırmızı ve zayıf gözükürler. Çünkü ciltlerinin altında daha az yağ dokusu bulunduğu gibi kan damarları da yüzeye daha çok yakındır. Bir bebek ne kadar erken doğarsa gelişimi de o kadar geri kalmış demektir. Bu gelişme geriliği, solunumsal sıkıntı sendromu adı verilen solunum problemlerine, beslenme sorunlarına ve enfeksiyonların artmasına yol açar. (Bebek, bebek bakımı, tüp bebek, bebek kıyafetleri, bebek odası, bebek ...Devamını Oku »

Bebek Bakımı, Yeni Doğan Bir Bebek, Özel Bakıma İhtiyaç Duyan Bebekler

Bebek bakımı, Yeni Doğan Bir Bebek, Özel Bakıma ihtiyaç Duyan Bebekler

Psikoloji, Bebek, Bebek bakımı Bebek bakımı, Yeni Doğan Bir Bebek, Özel Bakıma ihtiyaç Duyan Bebekler Doğumda çok az bebekte ciddi sorunlarla karşılaşılır. Sorun olduğu takdirde de yapılacak şeyler vardır. Türkiye'nin birçok bölgesinde özel bakıına ihtiyaç duyan bebekler için dizayn edilmiş yoğun bakım üniteleri bulunmaktadır. Eğer doğumdan önce hcbeğinizin özel bir problemi olduğundan çüpbelenih'nişse, doğumunuzu yoğun bakırı ünitesi olan bir hastanede yapabilirsiniz. Bu hastane, kendi bölpenizideki hastaneden farklı olabilir. Eğer doğumunuzıı yoğun bakım ünitesi olmayan bir hastanede yaparsanız ve aniden bir problem ortaya çıkarsa, bebeğiniz uzman kişilerin kontrolünde yoğun bakım ünitesi olan bir hastaneye nakledilecektir. Çocuk uzmanları, bebek ve çocuklardaki hastalıkların tanı ve tedavisinde akademik düzeyde eğitim almış doktorlardır. Yeni doğan uzmanları ise. bebe...Devamını Oku »

Bebek Bakımı, Yeni Doğan Bir Bebek, Sünnet

  Bebek bakımı, Yeni Doğan Bir Bebek, Sünnet

Psikoloji, Bebek, Bebek bakımı Bebek bakımı , Yeni Doğan Bir Bebek, Sünnet Eğer erkek çocuğunuzu sünnet ettirmişseniz ameliyattan sonra bebeğin penisinin uç kısınma jellenmış gazlı bez sarılmış olacaktır. Mümkün olduğu kadar bu bölgeyi teiniz tutm.ılıs'rıız. Penisi sabunlu suyla minlük olarak yıkayınız. îdrar ve kakanın enfeksiyona yol açınaması için bebeğin bezini sık sık değinirin. Eğer sünnet için plastik hır halka kullanılmışsa, o sünnet bölgesinde kalacaktır. Sünnet bölgeyi ram iyileştiği zaman bu plastik halka kayıp çıkacaktır. Rıı çıkma olayı 7-10 gün alabilir. (Bebek, bebek bakımı, tüp bebek, bebek kıyafetleri, bebek odası, bebek bakıcısı, bebek arabası, bebek malzemeleri, bebek resimleri, bebek isimleri, tup bebek, bebek bakıcı, bebek gelişimi, bebek giyim, bebek ürünleri, bebek oyunları, bebekler, bebek giydirme, bebek arabala...Devamını Oku »

Bebek Bakımı, Yeni Doğan Bir Bebek, Bebeğiniz! Nasıl Bezleyeceksiniz?

Bebek bakımı, Yeni Doğan Bir Bebek, Bebeğiniz! Nasıl Bezleyeceksiniz?

Psikoloji, Bebek, Bebek bakımı Bebek bakımı , Yeni Doğan Bir Bebek, Bebeğiniz! Nasıl Bezleyeceksiniz? Bebeğinizin bezini değiştirmeye başlamadan önce ihtiyaç duyduğunuz herşeyi yanınızda bulundurun. Bebeğinizi asla bez değiştirme masasında ya da yüksek bir yerde yalnız bırakmayın. Kayıp düşme tehlikesi sözkonusudur. İhtiyaç duyacağınız şeyler: • Temiz bir bez ve bez bağları • Eğer bebeğin döküntüsü varsa kullandığınız merhem • Alkolsüz silme bezleri, ılık suyla dolu bir küvet ve havlu • Sıc^< havalarda kullanılmak üzere ya da bebeğinizin pişikleri için pudra Bezi üçgen olacak şekilde katlayın ilk önce bebeğiniz! bezin üzerine koyun Alt taraftan katlayın Sonra bir kenarı katlayın Daha sonra diğer kenarı Güvenli bir firkete île bezi sabitleyin Ne Yapmalı? - Kirli bezi çıkarın ve beb...Devamını Oku »

Bebek Bakımı , Yeni Doğan Bir Bebek, Giyim

Bebek bakımı  , Yeni Doğan Bir Bebek, Giyim

Psikoloji, Bebek, Bebek bakımı Bebek bakımı , Yeni Doğan Bir Bebek, Giyim Genelde bebekler de, hemen hemen anne-babalarının giydiği sayıda elbise giymeye ihtiyaç duyabilirler. Bezden kolayca çıkabilecek' cildi tahriş etmeyen, yumuşak bezden yapılmış, tek parçalı bir elbıse çok pratik bir giyim tarzıdır. Sıcak havalarda sadece bezleme yen olabilir. Havalandırmalı odalarda, dışarıda ve soğuk günlerde, bebe ler daha fazla giymeye ihtiyaç duyarlar, iklim ve sezona göre bebeğinizin giyim tarzını,ayarlamanız gerekir. (Bebek, bebek bakımı, tüp bebek, bebek kıyafetleri, bebek odası, bebek bakıcısı, bebek arabası, bebek malzemeleri, bebek resimleri, bebek isimleri, tup bebek, bebek bakıcı, bebek gelişimi, bebek giyim, bebek ürünleri, bebek oyunları, bebekler, bebek giydirme, bebek arabaları, bebek odaları, anne bebek) DERL...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Yukarı Çık