Kişisel Gelişim

Bebek Bakımı, Yeni Doğan Bir Bebek, Eve Dönüş

Bebek bakımı, Yeni Doğan Bir Bebek, Eve Dönüş

Psikoloji, Bebek, Bebek bakımı Bebek bakımı , Yeni Doğan Bir Bebek, Eve Dönüş Özel bir sonin çıkmadıkça birçok anne ve bebek doğumdan sonra ilk 24 saat içerisinde eve dönebilmcktedir. Bu erken dönenide siz hem adapte olmaktasınız hem de iyileşmektesiniz. Evdeki ilk ilk günleriniz oldukça sakin olmalıdır. Eşmizden, akrabalarınızdan ve arkadaşlarınızdan ekstra yardım alabilirsiniz. Ne vazık ki butun yeni doğan bebeklerin anne ve babaları, işlerinden, babalık ya da annelik hakkı olarak kısa sure için ayrılamamaktadırlar. Bazı ülkeler, doğum yapmış kadına yardım eden ve destek olan kurumlar oluşturmuşlardır. Doğumdan önce beheyiniz için çocuk bakımı ayarlamış olmanız en iyisidir. Bulunduğunuz toplumdaki alternatifleri arkadaşlarınızla ve sağlık bakım ekibiyle konuşabilirsiniz. Çocuk uzmanlar; anne ve babanın, ilk çocukları doğmadan önce kendileriyle gönderilmesinden mennun kalmaktad...Devamını Oku »

Bebek Bakımı, Yeni Doğan Bir Bebek, Enfeksiyon

Bebek bakımı, Yeni Doğan Bir Bebek, Enfeksiyon

Psikoloji, Bebek, Bebek bakımı Bebek bakımı , Yeni Doğan Bir Bebek, Enfeksiyon Bir enfeksiyon anneden rerüse, gebelik sırasında ya da bebek doğarken geçebilir. Anne ve bebeğin her ikisi de birçok enfeksiyona karşı tabii olarak dirençlidir. Enfeksiyon olduğu zaman enfek.sivona karşı mücadele edebilirler. Fakat bazı mikroplar plasentadan gcçerek, rahimde fetüse ulaşabilmektedir. Bebeklerin sadece çok az bir kı.smında doğum sırasında ya da doğumdan sonra enfeksiyon oluşmaktadır. Hastaneler, enfeksiyon kapılma.sını önlemek için çeşitli kurallar koymuşlardır. Hastane görevlileri bebeği enfeksiyon açısından muayene edeceklerdir. Enfeksiyon riskini azaltmak için size, ellerinizi sık sık yıkamak, bebeğinizi beslerken iyi bir hijyen sağlamak ve göbek bağı kalıntısının bakımının iyi yapılması gibi birçok tavsiyede bulunacaklardır. Bunun yanı sıra hebeğinizi enfeksiyonlu kişilerden uzak...Devamını Oku »

Bebek Bakımı, Yeni Doğan Bir Bebek, Normal Doğum Zamanının Açılması

Bebek bakımı, Yeni Doğan Bir Bebek, Normal Doğum Zamanının Açılması

Psikoloji, Bebek, Bebek bakımı Bebek bakımı , Yeni Doğan Bir Bebek, Normal Doğum Zamanının Açılması 42. haftadan sonra dıınyaya gelen bebekler, normal zamanında dolanlarda olmayan bazı problemler yaşayabilirler. "Postrnatunre sendromu olacak adlandırılan bir dıınım orraya çıkabilir ve özel bakım gerekebilir. Bebek, rahimde çok uzun .sure kaldığı ;aman plasenta bebeğin beyin ve diı;er ihtiyaçlarım artık, ram olarak karşılayamaz. 42. haftada doğan bebeklerin çoğu genelde iyi olmaktadırlar. (Bebek, bebek bakımı, tüp bebek, bebek kıyafetleri, bebek odası, bebek bakıcısı, bebek arabası, bebek malzemeleri, bebek resimleri, bebek isimleri, tup bebek, bebek bakıcı, bebek gelişimi, bebek giyim, bebek ürünleri, bebek oyunları, bebekler, bebek giydirme, bebek arabaları, bebek odaları, anne bebek) DERLEYEN: ALINTIDIR. Devamını Oku »

Bebek Bakımı, Yeni Doğan Bir Bebek, Büyüme Geriliği

Bebek bakımı, Yeni Doğan Bir Bebek, Büyüme Geriliği

Psikoloji, Bebek, Bebek bakımı Bebek bakımı , Yeni Doğan Bir Bebek, Büyüme Geriliği Bir bebek, rahim sçensınde geçirilen süreye göre beklenenden küçük ise, rahim gerilimi söz konusudur. Bu durum oldukça sık olup, birçok oi;ıy buna neden olabilir. Çoğu zaman, mhım içi gelinme periliği doğumdan önce teshit edilebilir. Önceden rahim içi gelişme geriliği saptanırsa doğumdan önce redaviye başlanabilir. (Bebek, bebek bakımı, tüp bebek, bebek kıyafetleri, bebek odası, bebek bakıcısı, bebek arabası, bebek malzemeleri, bebek resimleri, bebek isimleri, tup bebek, bebek bakıcı, bebek gelişimi, bebek giyim, bebek ürünleri, bebek oyunları, bebekler, bebek giydirme, bebek arabaları, bebek odaları, anne bebek) DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANL...Devamını Oku »

Bebek Bakımı, Yeni Doğan Bir Bebek, Amerika'Daki Hastanelerde Perinatal

Bebek bakımı, Yeni Doğan Bir Bebek, Amerika'daki Hastanelerde Perinatal

Psikoloji, Bebek, Bebek bakımı Bebek bakımı, Yeni Doğan Bir Bebek, Amerika'daki Hastanelerde Perinatal Bakım Düzeyleri (Perinatal: Doğumdan kısa bir süre önce doğum dönemi ve doğumdan sonraki kısa bir dönemi kapsar.) Amerika'da, bebeklerin mümkün olduğu kadar en iyi bakımı almalarım sağlamak için bölgesel bir perinatal bakım sistemi geliştirilmiştir. Bu sistemin bir parçası olarak her hastane, bakımın belli düzeyini ya da kategorisin! kendi bünyesine almıştır. Eğer bir bebek, hastanede bulunmayan bir bakıma ihtiyaç duyacak şekilde dünyaya gelmişse, hemen bu bakımın sağlandığı hastaneye kaldırılacaktır. Bu nakil sırasında bebeğe, özel uzmanlardan kurulu bir ekip eşlik edecektir. Yaşadığınız bölgeye bağlı olarak bebeğiniz yanınızda da kalabilir. Ya da başka bir şehre nakledilmenize ihtiyaç da duyabilir. Düzey l: Bu hastaneler normal bir sezeryanla doğumu yapabilirler. Anes...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Yukarı Çık