Yaşam Koçluğu

Kendinizi Ve Hayatınızı Yeniden Yapılandırmaya Ne Dersiniz?

 Kendinizi ve Hayatınızı Yeniden Yapılandırmaya Ne Dersiniz?

Kişiler günümüzün problem dolu dünyasında kendilerini daha yakından tanımak adına birçok danışmanlık merkezlerinden yardım almaktadırlar. Çünkü kendini tanımak aslında hayatı okuyabilmektir. Bu sebeple de hayatı okumak çevrenizde olan biteni daha doğru anlamlandırarak; farklı cephelerden eleştiri mantığınızın gelişmesini sağlar. Böylece kendi adınıza ve kendi yaşamınız için daha doğru eylemleri gerçekleştirerek; daha doğru kararları verebiliriz. Kişisel olarak bireyin kendini tanıması daha doğru ve daha dengeli bir hayat için kendi kalitenizi arttırmak anlamındadır. Bu da daha kaliteli bir yaşama doğru sizi götürür. Bu sebeple kişiler, ilgili uzmanlardan yardım alabilmektedirler. Bu uzmanlardan bir kısmı da yaşam koçlarıdır. Yeni bir uzmanlık alanı olarak tanımlanan yaşam koçluğu, her ne kadar bir alt dal olsa da özellikle sosyolojik ve psikolojik açıdan birçok disiplini içerisinde barındırmaktadır. Hayatın üstünüze geldiği anda çıkış yolunu bulmak amacıyla kişi öncelikli olarak kendis...Devamını Oku »

Yaşam Koçluğu Eğitimi (70 Saat)

Yaşam Koçluğu Eğitimi (70 Saat)

Yaşam Koçluğu Eğitimi (70 Saat) Coach kelime anlamı olarak kişiyi bulunduğu yerden başka bir yere taşıyan araçtır. Eskiden sporcuların etkinliklerinin artırılması amacıyla kullanılan koçluk artık bireyler ve kurumlar için de yaygın olarak uygulanıyor. Yaşam koçluğu programı sizleri yaşam koçluğu yapmanız için hazırlar. Koçluk hizmetini her kesimden kişiye yaşamlarını dengeli yaşamaları ve hayatlarının bütününde ihtiyaç duydukları anda verebilirsiniz. Yaşam koçluğu tüm dünyada gelişen yeni trendir.Koçluk kişilerin yaşamının her alanında potansiyellerinin,i lişkilerinin, kariyerinin,kişisel gelişiminin ve motivasyonlarının en yüksek noktaya gelebilmeleri için başvurdukları son derece etkin bir metoddur. Eğitim 70 saatten oluşur. Arzu edenler tamamen kişiye özel bu eğitimi alabilecekleri gibi ara ara açılan grup eğitimlerine de katılabilirler. Eğitim sonucu katılım sertifikası verilir. Arzu ...Devamını Oku »

Yaşam Koçluğu Sertifika Programı

 YAŞAM KOÇLUĞU SERTİFİKA PROGRAMI

Bu bir fırsat- değerlendirmelisin. Daha iyi yönet, daha çok kazan, daha mutlu yaşa. Meslek edin. Yaşam Koçluğu Sertifika programına katılabilmen için en az lise mezunu olman yeterli. Meslekten de öte bir beceri kazanmak, ekonomik gücünü arttırmak ve kendi yaşamını şekillendirmek, potansiyelini verime dönüştürmek senin elinde. Program içinde olman yeterli. Mesleğin ve yaptığın iş ne olursa olsun Yaşam Koçluğu Sertfika Programı hayatında yeni bir kapı açacak. Hem Yaşam Koçu olun hemde yaşamınız değişsin.Yaşam Koçu olmak bir ayrıcalık Yaşam Koçluğu da çağın en popüler işlerinden biridir. Yaşam Koçluğu SERTİFİKA TAKVİMİ 1-KOÇLUK ve KOÇLUK MESLEĞİ Koç Nedir: Koçların Çalışma Zamanı: KOÇLARIN ÇALIŞMA ŞEKLİ 2-HANGİ ALANLARDA KOÇLUK YAPILIR KOÇLUK NEYLE DESTEKLENEREK BAŞARIYA ULAŞILIR Koç Olmaya Uygun musunuz Müşteriye Yardım Nerelerde Olur Bir Koç Nelere Dikkat Etmeli<...Devamını Oku »

Yaşam Koçundan Öneriler

Yaşam Koçundan Öneriler

Her insan tartışmasız bir bütündür. Tüm çözümler ve yanıtlar kendi içerisindedir. Bu sebeple Performans Danışmanı bireyin içinde bulunan mevcut potansiyelin meydana çıkmasına yardımcı olur bu amaçla, temelden bütüne doğru, bütünden temele giderek Danışanın en doğru, en uygun çözüm yolunu bulması adına yardımcı olur. Yani nasıl arzu edilen duruma ulaşılacağının belirlenmesini sağlar. Yaşam Koçluğu kişisel hedeflerine ulaşmalarında bireylere bir yol haritası sunar. Alanlarında başarılı olmuş binlerce insanın, yaşamları boyunca elde ettikleri deneyimleri danışanlara aktarır. Bu deneyimlerin ortak özelliklerini araştırır ve bireylerin kullanabilecekleri stratejiler haline çevirir. Yaşamınızda sürekli kullandığınız “meliyim, malıyım”lardan kurtulunması gerekiyor. “Şunu yapmalıyım, bunu yapmalıyım. Bütün bunlar sizi çökertir ve yaşamınızda gerçekten ilginç bir şeyler yapmanızı önler” görüşünü dile getiriyoruz. İnsanlara çevresindekilere karşı sınırlar da koymaları...Devamını Oku »

Yaşam Koçundan Öğütler

Yaşam Koçundan Öğütler

Yaşam koçunun hayatınızda acil duruma gelmesini beklemişseniz uzunca bir zaman hayattan yeteri kadar tat alamamış ve halen olmak istediğiniz yerlere ulaşamamışsınız yani hayatınızın bir nebze gerisinde kalmışsınız demektir. Belki çocuğunuz sizin düşlediğiniz okulu kazanamadı, belki de eşinize ihtiyaç duyduğu desteği veremediniz çünkü her şeyden önce siz kendinizle çok fazla meşguldünüz ama üzücü olan şu ki kendi probleminizi de çözemediniz. Şimdiye kadar profesyonel anlamda destek almayı da hiç düşünmediniz. Profesyonel destek daha çok ‘ruhen ve bedenen hasta durumda olan kişiler’ içindir diye bilinir toplum arasında. Bu anlamsız değer yargısı da artık kırılmaktadır. Yaşam koçluğu her türlü öğretiyi hızlı ve kalıcı bir biçimde kazandırır, kişilerin ve kurumların performans geliştirmesini sağlar. Kişileri bulundukları konumdan, varmak istedikleri konuma ulaştırır. Koçluk yoluyla kendinizi kendi yaşamınıza adamanızı sağlar; yaşamınızın her alanında daha fazla denge, yaşam sevi...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Yukarı Çık