Aşk

Aşk Mesajları Etkileyici 2014

Aşk Mesajları Etkileyici 2014

Etkileyici Mesajlar, Etkileyici Mesajlar Yeni, Etkileyici Mesajlar Kısa, Etkileyici Mesajlar Facebook, Etkileyici Mesajlar Twitter, Etkileyici Mesajlar 2013, En Güzel Etkileyici Mesajlar, Yeni Etkileyici Mesajlar; İçine düşen her hüzün damlası sana seni ne kadar çok sevdiğimi hatırlatsın. Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Bir demet gül vermek isterim sana. Güllerden güzelsin aslında. Gülü bir gün, seni sonsuza dek seviyorum. Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek... Seni seviyorum! Hep kalanlara gidenleri kattım! Bir gün yerine geçemediler. O kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler. Zor geldi ayrılık alışamad...Devamını Oku »

Espirili Aşk Sözleri 2014

Espirili AŞK sözleri 2014

Espirili Aşk Mesajlar, Espirili Aşk sözleri, aşk espirileri, espirili aşk mesajları komik En Güzel En Espirili Aşk Mesajları burada... ilk görüşte aşkı anlıyorumda, ömür boyu birinin suratına bakan iki kisi arasinda ask bir mucizeden baska birsey degil !!! Bill Cosby Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayim. Erkekler belediye otobusu gibidir. Birini kacirirsan bes dakika sonra oburu gelir. Askin mideme vurdu, beni ne yar paklar nede dost, beni paklayacak olan bir ayran iki de tost. Askin bahardi bulbuller vardi Da... Hangi salak kafesin kapsini acik birakti. Ona kalbimi verdim saklasin diye, salak buzdolabina koymus bozulmasin diye. Birakip gittin beni... Seni unuttum sanma, zaman alismayi ogretti belki ama unutmayi asla... Savasma sevis, sevisirken zaten savasiyorsun. Ask karsindakini bulunmaz Hint kumasi sanmanla sersemin teki oldugunu an...Devamını Oku »

Yaşanmış Ve Duygusal Aşk Hikayeleri 2014

Yaşanmış Ve Duygusal Aşk Hikayeleri  2014

YAŞANMIŞ GERÇEK BİR AŞK HİKAYESİ (ben çok beğendim) İkisi de her sabah otobüse bindikleri semtte oturmuyorlardı aslında. Delikanlı arkadaşında kaldığı için o duraktan binmişti otobüse, kız ise ablasında.... Sırf birbirilerini görebilmek için, her sabah erkenden evlerinden çıkıp, şehrin öbür ucundaki o durağa, onların durağına geldiklerini, gülerek itiraf ettiler bir süre sonra... Okullarını bitirince... hemen evlendiler. Mutluydular hem de çok mutl...u... Bazen işsiz, bazen parasız kaldılar ama öylesine sıkı kenetlenmişti ki yürekleri ve elleri hiçbir şeyi umursamadılar. Ayın sonunu zor getirdikleri günlerde de ünlü bir doktor ve ünlü bir mimar olduklarında da hep mutluydular. Zaman aşımına uğrayan, alışkanlıklara yenik düşen, banka hesabında para kalmadığı için ya da tam tersine o hesabı daha da kabarık hale getirmek uğuruna bitip-tükeniveren sevgilerden değildi onlarınki... Günler günleri, yıllar yılları kovaladıkça sevgileri de büyüdü, büyüdü... Tek eksikl...Devamını Oku »

Saatlerin Anlamı

Saatlerin Anlamı

Saate her gün defalarca sadece saati merak ettiğimiz için bakarız. Ama artık sadece saatin kaç olduğu için değil saatlerin hepsinin bir anlamı olduğunuz düşünerek bakmalıyız. Saatlerin Anlamları 01:01 - Seni Seviyor 02:02 - Senden HoşLanıyor 03:03 - Sana Aşık OLmaya BaşLıyor 04:04 - Seni Çok Seviyor 05:05 - Senden Nefret Ediyor 06:06 - Kötü Bir Gün 07:07 - Seni Sevmeye ÇaLışıyor 08:08 - GüzeL Bir Gün 09:09 - Seni Üzecek 10:10 - Senden AyrıLmayı Düşünüyor 11:11 - Sana Süpriz Yapcak 12:12 - Seni KaLpten Seviyor 13:13 - Seni Kıskanıyor 14:14 - Sana Çıkma TekLifi Edicek 15:15 - Eski SevgiLini Görücen 16:16 - Seni ALdatıyor 17:17 - OnunLa İLgiLi düşündükLerin GerçekLeşek 18:18 - SeNi % 100 Seviyor 19:19 - SeNi Öpmek İstiyor 20:20 - SeNinLe EvLenmeyi Düşünüyor 21:21 - Seni Düşünüyor 22:22 - SaNa Kahve IsmarLıyacak 23:23 - SaNa DeLi Gibi Aşık 00:00 - Ş...Devamını Oku »

Sevgiliye Mektuplar

Sevgiliye Mektuplar

Kimse Bir Daha Acıtamaz Içimi; Alışsaydım farklı olurdum inan, alışsaydım sensizliğe daha mutlu olurdum.Amadeğilim, yanıyor içim.Ve hiçbir yağmur söndüremiyor bu yangını... Bir umut bekliyorum kendi kendine sönsün diye. Ah anlasaydın beni, ah bilseydin seni ne kadar çok sevdiğimi.Şimdi yanan, yüreğim değil aşk ateşi olurdu.Vazğeçtim beklemekten gelmeyeceksin. Ne acı bir gerçek.Kimi koyayım yerine kiminle avutayım kendimi? Kimi sen sayayımda sarılayım boynuna? kimin dudaklarını öpeyim? kimin elerinin sıcaklığını hissedeyim?Bukdar acımasız olmamalıydın yar,Ben seni böyle tanımamıştım çünkü.Kocaman bir yüreğin vardı ben o yürekte oldugum için şanslıydım.Çok seviyordunbeni yada ben Hiç bitmeycek diye düşünürdüm, öyle ya büyüktü bizim aşkımız, özeldi.Hayatta iyi yada kötü ne varsa hep ÖYLE SANIRDIM. birlikte paylaşacaktık, birbirimiz için yaşayacaktık.BAŞKALARI İLE MUTLU OLMA İHTİMALİ AKLIMIZDAN BİLE GEÇMEZDİ. Yolu...Devamını Oku »

1 2 3
Yukarı Çık