Reiki

:: Reiki Prensipleri

:: Reiki Prensipleri

Beş prensip, orijinal olarak Japonyanın Meiji imparatoru tarafından dopdolu bir hayat iin saklanmış ve hayatımıza dahil etmemiz ve evrensel hayat enerjisi iin ideal bir kanal olmamıza yardımcı olması iin Dr.Usui tarfından benimsenmiştir.Bunların katkısız ahlak kodları olduğuna ve sebatla uyulması gerektiğine inanmıyorum. Birinin dşnce ve duygularına baskı uygulamanın aydınlanmayı arayan bir insana asla yardımı olamaz. Bu prensipler sadece mikro ve makro kozmozun artan farkındalığına giden yola basamak oluşturuyor.Herbir maddenin etrafındaki kırmızı izgi kozmozun ve bireyin birliğidir. 1)Bugn fkelenme. fkede doğuştan yanlış olan bir şey yok.Bu sadece olayların doğal akışına karşı gelmeye alıştığınızı gsterir. fke kapınızı aldığında onunla başa ıkmanın en akla uyg...Devamını Oku »

:: Reiki Hikayeleri

:: Reiki Hikayeleri

Reiki tm hastalıklar iin bir mucize şifa değildir.Kutsal bir tedavi metodu olarak, genellikle alıcının kendini yeniden dengelemesine yardımcı olarak kullanılır. Ancak, anında tedavi ok seyrek olarak bir inisiyasyon veya hatta basit bir elle tedavi seansı sonucunda meydana gelir.Başağrıları, mide ağrıları,ksrk veya kas ağrıları gibi ok ciddi olmayan hastalıklarda herzaman olmasa da sıklıkla dakikalar iinde dengeleme sağlanır. Sonraki blmde, bizim ve arkadaşlarımızın Reiki deneyimlerini paylaşacağım.Ltfen bu hikayelerin bireysel olduğunu unutmayınız. Tedavi tamamen her Reiki pratisyeni veya hastasının fiziksel, psikolojik ve duygusal hikayesine bağlıdır.Aynı hastalığın tedavisi iki farklı kişi iin aynı olabilirde, olmayabilir de.Ne olursa olsun, tedavi iin asla sz verilemez, biz ...Devamını Oku »

:: Reiki Ve Semboller

:: Reiki Ve Semboller

Semboller ve Onların Gizemli Gemişi...Daha nce değinildiği gibi, Reiki sembolleri uzun sre saklanan ve ğrencilere bir ğretmen tarafından aktarılan sırlardır. Enerjiyi ynlendirmek ve onu belli etmek iin sembolleri kullanma kavramı ilk başta biraz gariptir, buna rağmen geometrik şekillerin uzun zamandır belli enerjik zellikleri olduğu bilinir. Hepimiz gizli formller, nmeroloji ve byk Mısır ve Gney Amerika piramitleri hakkında birşeyler duymuşuzdur. Srekli olarak enerji eşitleriyle evriliyiz, ama nasıl kullanacağımızı unuttuk. Elektrik ve elektromanyetik dalgaların keşfi hayatlarımızın daha rahat olmasında bize ok yardımcı oldu. Reikiyle, enerjiyi ieride, fiziksel, mental ve duygusal huzurumuz iin, nasıl kullanacağımızı ğreniriz. Bir Reiki semboln&...Devamını Oku »

Reiki Nedir?

 Reiki Nedir?

Reiki Nedir? Reiki yalnızca vardır. Onu hissedebilirsiniz, görebilirsiniz; onu sıcaklık, soğukluk, ışık parlayışı, vibrasyon dalgaları şeklinde duyumsayabilirsiniz. Reiki her zaman bir nehir gibi akar. Reiki , Dr. Mikao Usui tarafından 1800'lü yılların sonlarında Japonya'da keşfedilmiştir. Zaten içimizde ve dışımızda her yerde akmakta olan evrensel yaşam enerjisini fark etme, güçlendirme, yönlendirme ve kullanma tekniğidir. Herkes tarafından kullanılabilen doğal ve güvenli bir tekniktir. Kişiyi bedensel, zihinsel, duygusal ve ruhsal olarak dengeler ve güçlendirir. Reiki bütün tedavi ve terapileri destekler ve hızlandırır. Ayrıca kişinin gündelik yaşamına denge, rahatlık ve akıcılık getirerek steresin azalmasına da yardımcı olur. Türkiye'de Nilgün Tho...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Yukarı Çık