Reiki

:: Reiki Kitapları

:: REİKİ KİTAPLARI

Reiki Nedir? Reiki, şifa ve ruhsal alışma tekniklerine dayanan binlerce yıllık bir ğretidir. Kaynağı Tibet olduğu sanılan bir uygulamadır. Olduka kolay, herkes tarafından ğrenilebilen bir tekniktir. Kanji Japoncası olan iki kelimeden oluşur. Rei: her yerde var olan Ki: ruhsal yaşam enerjisi demektir. Tam szlk anlamı olarak evirdiğimizde her yerde varolan ruhsal yaşam enerjisi demektir. Reiki statlarından bayan Takata Evrensel Yaşam Enerjisi olarak tercme etmiştir. oğunluğun kabul ettiği tanım budur....Devamını Oku »

Reiki Öğrenmek İstiyorum

 REİKİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM

Reiki Nedir : Reiki evrensel yaşam enerjisidir. Hedef; her ynden şifalanmaktır. Reiki ğrenmek ve uygulayıcı olmak iin hi bir kriter yoktur. İsteyen herkes Reiki ğrenebilir. Her hangi bir bilgiye ihtiya duyulmaz. Reiki Eğitimini Nasıl Alabilirim? Reiki eğitimi almak hızlı ve basit bir srele başlar. Yakından veya Uzaktan Reiki eğitimi alabilir ve hızla u...Devamını Oku »

İzmir Reiki, Reiki İzmir

İzmir Reiki, Reiki İzmir

Reiki Trkiyede son on yılda en ok konuşulan tamamlayıcı tıp metotlarından bir tanesi. Kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığını nasıl korursunuz? Uzaktaki yakınlarınıza ve ailenize nasıl destek verebilirsiniz? Alerjilerin altında yatan etkenler nelerdir? Yaşamınızın akışını nasıl değiştirebilir siniz? İstediğiniz yaşamı yaşamak iin ok mu ge? Teorik bilgilerden ok yaşam deneyiminden gemiş bilgileri okuma ve yaşamınıza entegre etme şansına kavuşacaksınız. Reikiye ve tamamlayıcı tıp yaklaşımlarına kişisel bir pencereden bakış. İzmir'deki reiki eğitimleriyle ilgili ayrıntılı bilgiye 0.232.422.59.54 numaralı telefondan ya da burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz. İzmir reiki kursları,reiki kursları İzmir, İzmir reik...Devamını Oku »

Evrensel Yaşam Enerjisi Reiki

Evrensel Yaşam Enerjisi Reiki

Hepimizin enerjiden yapılmış olduğumuza inanırız. Bu evrende yaşayan her şey bu enerjiden yapılmıştır. Reiki kişinin bedeninde, akralarında, aurasında ve evresinde mevcut olan herhangi aşırı ve negatif enerjiyi temizleyebilen,iyileştirebilen ve uzaklaştırabilen evrensel enerjinin saf bir formudur. Bir blgede aşırı miktarda enerji blokajı bulunduğunda veya stres, duygusal travma ve suistimale ait modeller nedeni ile birikmiş olan negatif enerji ok olduğunda hastalık tezahr eder. Reiki bu blokları ve negatiflikleri nazik bir şekilde uzaklaştırabilir. Reiki ilk derece ellerle şifayı kullanarak kişinin bedeninde bulunan blokları elimine ederek fiziksel ve duygusal problemleri iyileştirebilir. Reiki ikinci derece kişiyi tm seviyelerde iyileştirebilir, evresini de iyileştirebilir. Derinduygusal problemlerle ol...Devamını Oku »

Reiki Eğitimi

Reiki Eğitimi

Birinci Düzey Reiki, genellikle iki günde ya da en fazla dört akşamda öğretilir ve öğrenmesi çok kolay ve eğlencelidir. Sınıfların öğrenci sayısı, ustanın deneyimine ve isteğine göre değişebilir; genellikle beş ile on beş öğrenci arası, normaldir. Eğitim süresince, her insan dört güç (ya da alıştırma) alır. Bunlar kıvrak zekânızı ve fiziksel enerji sisteminizi açıp, sizi Evrensel Yaşam Gücü Enerjisi'ne yönlendirmek üzere hazırlar. Bu yöntem aynı zamanda, Reiki gücünün yaşamınızda sürekli var olmasını sağlayan bir kanal ya da bağlantı oluşturur. Alıştırmalar, hafif, huzur dolu ve güçlüdür. Herkes için, yalnızca birkaç dakika sürer. Bu süre size kısaymış gibi gelebilir ama, grubun enerjisi, tüm süreç boyunca kendini hissettirir, bu yüzden çok derin bir kişisel iyileştirme almak için bol zamanınız olur. Usta, alıştırmanın nasıl idare edileceğini anlatır ve uygulamayı başlatıp tamamlamak için bir yandan dört Reiki simgesini kullanırken, bir yandan da ellerinize, başın...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Yukarı Çık