Reiki Enerji Nasıl Yapılır

Reiki Enerji Nasıl Yapılır


Her şeyin enerjiden yaratıldığına inanırız. Reiki, vücutta, aurada, çakralarda ya da çevrede bulunan aşırı veya negatif enerjiyi iyileştiren, temizleyen ve uzaklaştıran saf evrensel enerjidir. Bir bölgede yüksek oranda enerji blokajı varsa ya da travma, aşırı stres gibi nedenlerle negatif enerji yüklemesi olmuşsa rahatsızlıklar, hastalıklar ortaya çıkar. Reiki bu aşırı yüklemeleri, negatif enerjileri ve blokajları kibarca sizden uzaklaştırır. Bu doğrultuda, yeni oluşmaya başlayan, ama daha belirtilerini göstermemiş olan hastalıkları önleyebilmektedir. Tüm bunların yanında, yaşanmakta olan hastalıkların da duygusal nedenlerini çözerek bedeni kalıcı olarak iyileştirir.

    Reiki ilk seviye ellerle şifadan yararlanır. Vücutta var olan blokajları temizleyerek fiziksel ve duygusal sorunları iyileştirebilir.

    Reiki ikinci seviye, kişiyi ya da çevresini her düzeyde iyileştirebilir. Ciddi duygusal sorunlardan doğum travmasına, geçmişi araştırmaktan anne karnındaki zamana kadar çalışma yapılabilir. Bu problemlerin iyileştirilebilmesi için derinlerden açığa çıkarabiliriz.

    Ellerdeki sıcaklık ve hastaların aurası bizi hastalıkların türü hakkında uyarmaktadır. Bu uyarılar geçmişteki yaralanmaları ya da gelecekte ortaya çıkacak olan hastalıkları haber verebilmektedir.
    
    Ellerdeki soğukluk ise enerji blokajlarını haber verir. Bu alanların enerji verilmeye gereksinmesi vardır. Blokajı temizlemek için uzun bir zaman dilimince enerji verilmelidir. Soğuk alanlar bloke olmuş enerji sebebidir ve bedendeki enerji dengesini bozmasıyla da kişi problemlerle karşılaşabilir.

    Stres, yoğun keder blokajlara sebep olur ve kısa bir zaman sonra rahatsızlık, hastalık olarak ortaya çıkar.  Çakralara enerji verildiğinde, bloke olmuş enerjinin hangi çakrada olduğunu bilebiliriz. İlk başta enerji kişiyi rahatlatacaktır. Bu, kişiyi hafif meditatif hale sokar. Enerji ise dinlendirici bir duruma getirir. Bu rahatlama yeni problemlerin ortaya çıkmasını yavaşlatırken, mevcut travma, korku, stres, üzüntü, fobilerin iyileşme sürecini başlatır. Bazı kişiler nasıl rahatlanacağını bilmez. Reiki bu kişilere gevşemeyi öğretir. Kişilerde öğrenmeyi, dinlemeyi, iyileşmeyi, farkındalığı arttırır.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Reiki Eğitimi eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir  Reiki Eğitimi için 0(232) 422 59 54 yada  0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

 
Denizli   Reiki Eğitimi için  0(850 ) 303- 49- 00 -  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Antalya Reiki Eğitimi için  0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Muğla Reiki Eğitimi için  0(252) 213 00 98 - 0  (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Ankara Reiki Eğitimi için 0(850 ) 303- 49- 00  - 0  (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Ankara Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.


İzmir Reiki Eğitimi 

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık