Güzellik

Güzellik Reçeteleri(Cilt Lekeleri)

Güzellik Reçeteleri(CİLT LEKELERİ)

* Hazırlanan bitkisel ilaçlar cilde sürülmeden önce kaşınan yer ılık su ile pansuman yapılmalıdır. * Nışadır bal ile karıştırılarak krem kıvamına getirilir. Hazırlanan kremden günde iki sefer ve tedavi süresince leke olan yere sürülür. * Yumurta akı ve rendelenmiş limon kabuğu krem kıvamına gelinceye kadar karıştırılarak yoğrulur. Hazırlanan kremden, banyodan bir saat önce masaj yapılarak cilde sürülür. * Elma suyu, limon suyu ile karıştırılır. Hazırlanan bu karışıma zeytinyağı ve süt ilave edilerek kaynatılır. Elde edilen bu pomat soğuduktan sonra cilde masaj yapılarak sürülür. * Rendelenen havuçtan elde edilen su, killi toprak ile karıştırılır. Hazırlanan bu karışım zeytinyağı ile karıştırılarak merhem kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Bu merhemden tedavi süresince, günaşırı lekeli cilde sürülür. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(CİLT LEKELERİ) all wife cheat website read here

Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Cilt Kuruması)

Güzellik Reçeteleri(CİLT KURUMASI)

*Çalgıcı otu tohumu havanda dövülerek ezilir. Elenerek elde edilen toz merhem kıvamına gelinceye kadar zeytinyağı ve bal ilave edilerek yoğrulur. Hazırlanan merhemden tedavi süresince kuruyan cilde sürülür. . * Yumurta akı ile safran merhem kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Hazırlanan karışıma susam yağı ilave edildikten sonra ısıtılır. Yatmadan önce vücut bu merhemle ovulur. * Salkım söğüt yaprakları suda kaynatılarak haşlanır. Sıkılarak el de edilen posaya süt ve yumurta akı ilave edilerek pomat kıvamına getirilir. Hazırlanan bu pomattan günaşırı cilde sürülür. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(CİLT KURUMASI) cheater my husband cheated go redirect dating sites for married people why do married men cheat viagra stimulis Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Cilt Kırışıklığını Giderici)

Güzellik Reçeteleri(CİLT KIRIŞIKLIĞINI GİDERİCİ)

* Pelin otu suda demlenerek süzülür. Elde edilen posasına badem yağı karıştırılarak krem kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Hazırlanan bu krem yatmadan önce cilde sürülür. * Papatya ve gelincik havanda dövülerek ezilir. Elde edilen karışım zeytinyağı ilavesiyle pomat kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Hazırlanan bu pomattan tedavi süresince cilde sürülür. * Hercai menekşe suda demlendikten sonra bir tülbentle sıkılır. Elde edilen posaya, krem kıvamına gelinceye kadar zeytinyağı ve badem yağı ilave edilerek yoğrulur. Hazırlanan kremden cildin kırışık bölgelerine sürülür. * Sıkılarak elde edilen hercai menekşe suyuna bal ilave edilerek şurup kıvamına gelinceye kadar karıştırılır. Hazırlanan şuruptan yemek arası bir fincan içilir. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(CİLT KIRIŞIKLIĞINI GİDERİCİ) cheater my husband cheated go how to tell if wife has cheated Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Cilt Güzelliği)

Güzellik Reçeteleri(CİLT GÜZELLİĞİ)

* Hatmi çiçeği kurutularak havanda dövülür. Elenerek elde edilen toz, süt ve salatalık suyu ilavesiyle pomat kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Hazırlanan pomat banyodan bir saat önce cilde sürülür. * Zambak yağı yumurta sarısı ile karıştırılır. Hazırlanan karışıma darı unu ilave edilerek pomat kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Elde edilen pomat, badem yağı ile yumuşatıldıktan sonra cilt üzerine masaj yapılarak sürülür. * Rendelenmiş havuç, bal ile karıştırıldıktan sonra sütün içinde gün boyunca bekletilir. Sıkılarak süzüldükten sonra, krem kıvamına gelinceye kadar salatalık suyuyla yoğrulur. Elde edilen krem yatmadan önce cilde sürülür. * Badem unu, sarımsakla birlikte dövülerek ezilir. Hazırlanan karışıma, krem kıvamına gelinceye kadar bal ilave edilerek karıştırılır. Elde edilen krem yatmadan önce cilde sürülür. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(CİLT GÜZELLİĞİ)...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Göze Kuvvet Veren Ve Zihin Yorgunlugunu Gıderen Banyo)

Güzellik Reçeteleri(GÖZE KUVVET VEREN ve ZİHİN YORGUNLUGUNU GIDEREN BANYO)

1 Bir avuç papatya, rendelenmiş taze portakal kabuğu ile bir ok sirke ile birlikte bir kaba konur. Üzerine iki litre kaynar su dökülerek iki saat beklenir. Sıkılarak süzülen suya bir fincan nane yağı ilave edilerek bir süre ısıtılır. Hazırlanan su banyo suyu ile karıştırılarak oturak banyosu yapılır. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(GÖZE KUVVET VEREN ve ZİHİN YORGUNLUGUNU GIDEREN BANYO) open My girlfriend cheated on me how to know if wife has cheated infidelity why wifes cheat read here why do men cheat women that cheat on their husbands My husband cheated on me wife cheat online...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık