Güzellik

Güzellik Reçeteleri(Çemen Yagı)

Güzellik Reçeteleri(ÇEMEN YAGI)

Üç avuç çemen otu, bir tutam çörek otu zeytinyağı ile birlikte ezilip iyice karıştırıldıktan sonra üzerine kaynar su dökülür. Su üzerine çıkan yağlar, kaşıkla alınarak bir şişeye doldurulur. Şişenin içine bir kaç badem atılıp iki gün bekletildikten sonra süzülerek çemen yağı elde edilir. Çemen Yağı, mafsal ağrılarına etkin yararı vardır. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(ÇEMEN YAGI) online My girlfriend cheated on me when your husband cheats viagra stimulis read website why do men have affairs click signs of a cheater...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Cildin Parlak Ve Pürüzsüz Olmasını Sağlayan Banyo)

Güzellik Reçeteleri(CİLDİN PARLAK VE PÜRÜZSÜZ OLMASINI SAĞLAYAN BANYO)

Süt otunun yapraklarından iki avuç kurutularak ufalanır. Elde edilen toz iki litre süt ile karıştırıldıktan sonra iki saat dinlendirilerek süzülür. Süzülen süt yarım kilo bal ile karıştırılarak ısıtılır. Bir çay kaşığı karbonat ve bir fincan tuz ilave edilerek tuzun da erimesi sağlanır. Hazırlanan sıvı, banyo suyuna ilave edilerek oturak banyosu yapılır. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(CİLDİN PARLAK VE PÜRÜZSÜZ OLMASINI SAĞLAYAN BANYO) cheater my husband cheated go cheaters caught my husband cheated why men cheat married men cheat with men read my wife cheated on me now what why do men have affairs Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Vücudu Dinlendiren, Romatizma Hastalıklarına Karşı Bagışıklık Kazandıran Banyo)

Güzellik Reçeteleri(VÜCUDU DİNLENDİREN, ROMATİZMA HASTALIKLARINA KARŞI BAGIŞIKLIK KAZANDIRAN BANYO)

İki avuç kandil çiçeği, iki tutam taze maydanoz aynı kaba konulur. Üzerlerine iki litre kaynar su dökülerek üç saat demlendirilir. Süzülerek elde edilen suya bir fincan üzüm sirkesi ve bir çay Kaşığı çam losyonu ilave edilir ve Kaynamadan ateşten indirilerek banyo suyuna dökülür. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(VÜCUDU DİNLENDİREN, ROMATİZMA HASTALIKLARINA KARŞI BAGIŞIKLIK KAZANDIRAN BANYO) wives cheat husband cheated wife click here how to cheat on husband looking to cheat signs of infidelity...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Kan Dolaşımını Hızlandıran Banyo)

Güzellik Reçeteleri(KAN DOLAŞIMINI HIZLANDIRAN BANYO)

1 avuç salkımsöğüt kabuğunun kaynatılmasından sonra süzülerek elde edilen iki litre Kaynar suya bir avuç çiğdem çiçeği atılarak dört saat beklenir. Dinlendirilen çiğdem suyuna, bir fincan limon suyu ve bir tatlı Kaşığı menekşe suyu karıştırıldıktan sonra, hazırlanan banyo suyuna ilave edilir. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(KAN DOLAŞIMINI HIZLANDIRAN BANYO) infidelity why wifes cheat read here why do men cheat husband cheated My husband cheated on me how to cheat on husband signs of infidelity...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Vücudu Rahatlatan, Sinirleri Yatıştıran Ve Solgunlaşmış Cilde Parlaklık Veren Banyo)

Güzellik Reçeteleri(VÜCUDU RAHATLATAN, SİNİRLERİ YATIŞTIRAN ve SOLGUNLAŞMIŞ CİLDE PARLAKLIK VEREN BANYO)

Üç avuç ada çayı yaprağı, dilimlenmiş bir adet limon ve bir tutam nane yaprağı bir kaba konulur. Üzerine iki litre Kaynar su dökülerek üç saat dinlendirildikten sonra sıkılarak suları süzülür. Elde edilen şifalı su küvete boşaltılıp banyo suyuna ilave edilerek oturak banyosu yapılır. Bu şifalı küre, haftada en az üç kere devam edilir. ALINTI- Güzellik Reçeteleri(VÜCUDU RAHATLATAN, SİNİRLERİ YATIŞTIRAN ve SOLGUNLAŞMIŞ CİLDE PARLAKLIK VEREN BANYO) dating for married my boyfriend cheated on me quotes want my wife to cheat why do men have affairs click signs of a cheater redirect link why women cheat on their husbands...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık