Güzellik

Güzellik Reçeteleri - Sivilceleri Gidermek Ve Tene Tazelik Sağlamak İçin Defneli Maske

Güzellik Reçeteleri -  SİVİLCELERİ GİDERMEK VE TENE TAZELİK SAĞLAMAK İÇİN DEFNELİ MASKE

Güzellik Reçeteleri - SİVİLCELERİ GİDERMEK VE TENE TAZELİK SAĞLAMAK İÇİN DEFNELİ MASKE * Üç tutam defneyaprağı, bir tutam tarçın yaprağı dövülerek toz Haline getirildikten sonra bir bardak kayısı suyunda pişirilir. Elde edilen posaya bir adet çırpılmış yumurta sarışı ve yarım fincan süt karıştırılarak krem kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Hazırlanan demeli maske, yüzdeki sivilceleri gidermek ve tene tazelik sağlamak için yatmadan önce uygulanır. Defneli güzellik kremi şampuan olarak kullanıldığında, saç dökülmesini durdurur ve saçların ağarmasını geciktirmede de yararlı olduğu görülür. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK ...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Sivilceler Ve Çillerin Tedavisi İçin Bademli Maske

Güzellik Reçeteleri - SİVİLCELER VE ÇİLLERİN TEDAVİSİ İÇİN BADEMLİ MASKE

Güzellik Reçeteleri - SİVİLCELER VE ÇİLLERİN TEDAVİSİ İÇİN BADEMLİ MASKE * İki avuç kabukları ayıklanmış badem, dövülerek un haline getirilir. Hazırlanan badem ununa bir çorba kaşığı süzme bal ve yumurtanın akı çırpılmadan ilave edildikten sonra bu karışıma, krem haline gelinceye kadar gülsuyu ilave edilerek yoğrulur. Elde edilen badem kremi, yüzde oluşan sivilceleri gidermede maske yapılarak uygulanır. Bu maskenin ayrıca yüzde oluşan çil lekelerinin tedavisinde de etkin yararı vardır. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Yüz Buharı

Güzellik Reçeteleri - YÜZ BUHARI

Güzellik Reçeteleri - YÜZ BUHARI * Cilt deliklerini temizler, deriyi yumuşatır, zarifleştirir ve nemlendirir. Büyük bir kap içinde 1 bardak doluşu şifalı bitkiler üzerine 1 litre kaynar su dokun. Ada çayı, nane ve ıhlamur çiçeği karışımı hazırlayın, başınızı kapatın, buharı alıkoymak için başınızı ve kabı bir havlu ile örterek bir çadır oluşturun. Yüzü, 10 dakika veya daha az buharlandırın. Buhan yüzünüzden 5-10 santim uzakta tütün. Daha sabit buhar sağlamak için buharlaştirıcı veya elektrikli tavada kullanabilirsiniz ve havluyu kullanmayabilirsiniz. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitler...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Ten Güzelliği

Güzellik Reçeteleri - TEN GÜZELLİĞİ

Güzellik Reçeteleri - TEN GÜZELLİĞİ * Yarım avuç lavanta çiçeği, bir avuç civanperçemi ile birlikte sert bir zeminde dövülür. Elde edilen posaya yumurta sarışı ilave edilerek, krem kıvamına gelinceye kadar badem yağı ile yoğrulur. Hazırlanan karışım bir kavanoza konarak serin bir yerde bekletilir. Ten güzelliğini sağlayan bu kremden, vücuda masaj yapılarak sürülür. * Bir avuç papatya, yarım avuç kırlangıç otu yarım saat süreyle tuzlu suda kaynatılır. Süzülerek elde edilen sıvı bir kaba boşaltılarak dinlendirilir. Dinlendirilen bu sıvıdan banyo suyuna ilave edilerek gün aşırı oturak banyosu yapılır. * Birer avuç kırmızı gül ve akasya çiçeği on beş dakika süreyle kaynar suda bekletilir. Sıkılarak elde edilen sıvıya, yumurta akı ile ovulmuş lavanta çiçeği tozu ilave edilerek şampuan kıvamına gelinceye kadar karıştırılır. Tenin kadife gibi yumuşak ve saçların ipek gibi parlak olmasını sağlayan bu şampuanla sabah akşam e...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Genç Bir Cilt İçin

Güzellik Reçeteleri - GENÇ BİR CİLT İÇİN

Güzellik Reçeteleri - GENÇ BİR CİLT İÇİN * Yumurta şansı, bal ve badem unu pomat kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Hazırlanan pomat yatmadan önce yüze sürülür. * Yumurta sarışı, limon suyu, rendelenmiş limon kabuğu krem kıvamına gelinceye kadar zeytinyağı ile iyice karıştırılır. Elde edilen krem bir süre dinlendirildikten sonra yüze sürülür. * Süt, yumurta sarışı, badem unu lapa kıvamına gelinceye kadar ezilmiş sarımsakla yoğrulur. Hazırlanan lapa cilde masaj yapıldıktan sonra yüze sürülür. * Soğan suyu, zambak yağı, yumurta sarışı ve bal karıştırılarak lapa haline gelinceye kadar yoğrulur. Elde edilen lapa yatmadan önce yüze maske yapılarak sürülür. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık