Güzellik

Güzellik Reçeteleri - Koruyucu Ve Nemlendirici Fesleğenli Maske

Güzellik Reçeteleri - KORUYUCU VE NEMLENDİRİCİ FESLEĞENLİ MASKE

Güzellik Reçeteleri - KORUYUCU VE NEMLENDİRİCİ FESLEĞENLİ MASKE * İki gün sirke içinde dinlendirilen fesleğen tohumu, bir dilim taze kabak ile birlikte ezilerek lapa haline getirilir. Çırpılmadan ilave edilen yumurta akı ile yarım fincan badem yağı bu karışıma katılarak iyice yoğrulur. Hazırlanan karışımın fazlı cıvık olmaması ve maske yapılacak kıvama gelmesi için nohut unu ile katılaştırılır. Yüzü nemlendirerek canlılık sağlayan fesleğen maskesi, aynı Zamanda koruyucu olarak ta tatbik edilir. Bu maske kullanılmadan önce tatbik edilecek bölge menekşe Losyonu ile kompres yapılmalıdır. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Kuru Ciltler İçin Yüz Maskesi

Güzellik Reçeteleri - KURU CİLTLER İÇİN YÜZ MASKESİ

Güzellik Reçeteleri - KURU CİLTLER İÇİN YÜZ MASKESİ * Ezilmiş avokado yalnızca sıcak olana kadar çifte kaynanada (büyük bir kap içindeki suyun içine konan daha küçük ikinci bir kaptan oluşan ısıtma sistemi "Benmari") ısıtılır. Nemlendirici, protein ve vitamin desteği sağlar. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.sayginnlp.com www.cemalkondu.com (güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünler...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Kuru Ciltler İçin Havuçlu Maske

Güzellik Reçeteleri - KURU CİLTLER İÇİN HAVUÇLU MASKE

Güzellik Reçeteleri - KURU CİLTLER İÇİN HAVUÇLU MASKE * Rendelenen havuç, yarım fincan limon suyu, bir fincan nar suyu ile birlikte hafif ateşte on beş dakika karıştırılarak ısıtılır. Sular çekildikten sonra bir fincan ekşimiş süt ilave edilerek beş dakika daha ateşte tutulup soğutulmaya bırakılır. Soğutulan karışım, krem kıvamına gelinceye kadar mısır unu ilavesi ile yoğrulduktan sonra tekrar ısıtılarak bir çorba kaşığı bal ilavesiyle bir süre karıştırılır. Kuru ciltler için besleyici olan havuçlu krem, yüz kısmına maske yapılarak uygulanır. Havuçlu krem maskesi tatbik edilşdikten sonra yüzeyde asgari bir saat müddetle bırakıldıktan sonra ılık su ile yıkanarak temizlenir. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİL...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Kuru Ciltler Ve Kırışıklıklar İçin Çilek Maskesi

Güzellik Reçeteleri - KURU CİLTLER VE KIRIŞIKLIKLAR İÇİN ÇİLEK MASKESİ

Güzellik Reçeteleri - KURU CİLTLER VE KIRIŞIKLIKLAR İÇİN ÇİLEK MASKESİ * Bir avuç taze çilek ezildikten sonra yulaf unu ile birlikte karıştırılarak yoğrulur. Bir adet yumurta şansı ile iki çorba kaşığı yoğurt çırpıldıktan sonra çilek hamuruna ilave edilir. Hazırlanan karışıma güzel bir koku vermek için sardunya yağı ilavesi ile krem kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Kuru ciltler için besleyici olan çilek kremi, yüz kısmına maske yapılarak uygulanır. Çilek maskesi, aynı zamanda yüzdeki kırışıklıkların kaybolmasını sağlamakta etkin yaran vardır. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No:...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Kuru Ciltler İçin Alyanak Maskesi

Güzellik Reçeteleri - KURU CİLTLER İÇİN ALYANAK MASKESİ

Güzellik Reçeteleri - KURU CİLTLER İÇİN ALYANAK MASKESİ * Üç tutam akasya çiçeği, bir tutam rendelenmiş limon kabuğu ve dövülmüş lale soğanı, arpa unu ile birlikte karıştırılır. Hazırlanan karışıma, krem kıvamına gelinceye kadar kaymak ilave edilerek yoğrulur. Elde edilen alyanak kremi, içinde menekşe suyu bulunan bir cam kaseye konduktan sonra ağzı kapatılarak kaynar suda on dakika ısıtılıp ateşten indirilir. Kuru ciltler için besleyici olan alyanak kremi, yatmadan önce yüze maske yapılarak uygulanır. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir <...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık