Güzellik

Güzellik Reçeteleri - Cilt Kırışıklığını Giderici

Güzellik Reçeteleri - CİLT KIRIŞIKLIĞINI GİDERİCİ

Güzellik Reçeteleri - CİLT KIRIŞIKLIĞINI GİDERİCİ * Pelin otu suda demlenerek süzülür. Elde edilen posasına badem yağı karıştırılarak krem kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Hazırlanan bu krem yatmadan önce cilde sürülür. * Papatya ve gelincik havanda dövülerek ezilir. Elde edilen karışım zeytinyağı ilavesiyle pomat kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Hazırlanan bu pomattan tedavi süresince cilde sürülür. * Hercai menekşe suda demlendikten sonra bir tülbentle sıkılır. Elde edilen posaya, krem kıvamına gelinceye kadar zeytinyağı ve badem yağı ilave edilerek yoğrulur. Hazırlanan kremden cildin kırışık bölgelerine sürülür. * Sıkılarak elde edilen hercai menekşe suyuna bal ilave edilerek şurup kıvamına gelinceye kadar karıştırılır. Hazırlanan şuruptan yemek arası bir fincan içilir. -ALINTI- REKLAM ...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Cilt Güzelliği

Güzellik Reçeteleri - CİLT GÜZELLİĞİ

Güzellik Reçeteleri - CİLT GÜZELLİĞİ * Hatmi çiçeği kurutularak havanda dövülür. Elenerek elde edilen toz, süt ve salatalık suyu ilavesiyle pomat kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Hazırlanan pomat banyodan bir saat önce cilde sürülür. * Zambak yağı yumurta sarışı ile karıştırılır. Hazırlanan karışıma darı unu ilave edilerek pomat kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Elde edilen pomat, badem yağı ile yumuşatıldıktan sonra cilt üzerine masaj yapılarak sürülür. * Rendelenmiş havuç, bal ile karıştırıldıktan sonra sütun içinde gün boyunca bekletilir. Sıkılarak süzüldükten sonra, krem kıvamına gelinceye kadar salatalık suyuyla yoğrulur. Elde edilen krem yatmadan önce cilde sürülür. * Badem unu, sarımsakla birlikte dövülerek ezilir. Hazırlanan karışırna, krem kıvamına gelinceye kadar bal ilave edilerek karıştırılır. Elde edilen krem yatmadan önce cilde sürülür. Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Buruşuk Ve Kırışıklıklar İçin

Güzellik Reçeteleri - BURUŞUK VE KIRIŞIKLIKLAR İÇİN

Güzellik Reçeteleri - BURUŞUK VE KIRIŞIKLIKLAR İÇİN * Salatalık ezilerek suyu elde edildikten sonra sütle karıştırıla- rak krem kıvamına getirilir. Hazırlanan bu krem maske yapılarak yüz bölümüne sürülür. * Acı badem yağı, pirinç unu ve yumurta sarışı ile bir kaba konarak karıştırılır. Hazırlanan karışım krem kıvamına gelinceye kadar süt ile yoğrulur. Elde edilen kremden, banyodan bir saat önce vücuda masaj yapılarak sürülür. * Ihlamur çiçeği ve yaprakları ezildikten sonra sütle karıştırılır. Elde edilen karışım, Salatalık suyu ile yoğrularak krem kıvamına getirilir. Hazırlanan kremden yatmadan önce cilde sürülür. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Cilt Çatlakları

Güzellik Reçeteleri - CİLT ÇATLAKLARI

Güzellik Reçeteleri - CİLT ÇATLAKLARI * Rendelenen bayır turpu süt ile birlikte pişirilir. Süzülerek elde edilen sıvı, bir süre dinlendirilir. Dinlendirilen bu sıvı banyodan iki saat önce cilde sürülür. * Soğan suyu, zambak yağı, yumurta sarışı ve bal bir kaba konarak karıştırılır. Elde edilen karışım ısıtıldıktan sonra krem haline gelinceye kadar yoğrulur. Tedavi süresince, elde edilen kremden cildin çatlayan yerlerine sürülür. * Fesleğenin üzerine kaynar su dökülerek demleme yapılır. Süzülerek elde edilen sıvıya soğan suyu ilave edilerek bir süre dinlendirilir. Hazırlanan kanşım zambak yağı ile kanştinlarak merhem elde edilir. Hazırlanan bu sıvı merhem günaşırı çatlak cilde sürülür. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Buruşuk Ve Kırışıklıklar İçin)

Güzellik Reçeteleri(BURUŞUK VE KIRIŞIKLIKLAR İÇİN)

Salatalık ezilerek suyu elde edildikten sonra sütle karıştırılarak krem kıvamına getirilir. Hazırlanan bu krem maske yapılarak yüz bölümüne sürülür. Acı badem yağı, pirinç unu ve yumurta sarısı ile bir kaba konarak karıştırılır. Hazırlanan karışım krem kıvamına gelinceye kadar süt ile yoğrulur. Elde edilen kremden, banyodan bir saat önce vücuda masaj yapılarak sürülür. Ihlamur çiçeği ve yaprakları ezildikten sonra sütle karıştırılır. Elde edilen karışım, Salatalık suyu ile yoğrularak krem kıvamına getirilir. Hazırlanan kremden yatmadan önce cilde sürülür. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(BURUŞUK VE KIRIŞIKLIKLAR İÇİN) married men cheat with men why do men cheat on their wife my wife cheated on me now what wife cheat online read...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık