Güzellik Reçeteleri - TEN GÜZELLİĞİ

Güzellik Reçeteleri - TEN GÜZELLİĞİ

Güzellik Reçeteleri - TEN GÜZELLİĞİ


* Yarım avuç lavanta çiçeği, bir avuç civanperçemi ile birlikte sert bir zeminde dövülür. Elde edilen posaya yumurta sarışı ilave edilerek, krem kıvamına gelinceye kadar badem yağı ile yoğrulur. Hazırlanan karışım bir kavanoza konarak serin bir yerde bekletilir. Ten güzelliğini sağlayan bu kremden, vücuda masaj yapılarak sürülür.

* Bir avuç papatya, yarım avuç kırlangıç otu yarım saat süreyle tuzlu suda kaynatılır. Süzülerek elde edilen sıvı bir kaba boşaltılarak dinlendirilir. Dinlendirilen bu sıvıdan banyo suyuna ilave edilerek gün aşırı oturak banyosu yapılır.

* Birer avuç kırmızı gül ve akasya çiçeği on beş dakika süreyle kaynar suda bekletilir. Sıkılarak elde edilen sıvıya, yumurta akı ile ovulmuş lavanta çiçeği tozu ilave edilerek şampuan kıvamına gelinceye kadar karıştırılır. Tenin kadife gibi yumuşak ve saçların ipek gibi parlak olmasını sağlayan bu şampuanla sabah akşam el, yüz ve saç banyosu yapılır.


-ALINTI-



REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi)
how to tell if wife has cheated women who want to cheat married men dating
married men cheat with men my boyfriend cheated on me quotes my wife cheated on me now what
redirect why some women cheat why women cheat on their husbands

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık