Motivasyon

Kişisel Gelişim Videoları(İşyerinde Motivasyon İçin Nlp)

Kişisel Gelişim Videoları(İşyerinde Motivasyon İçin NLP)

Kişisel Gelişim Videoları(İşyerinde Motivasyon İçin NLP) (video, videolar, nlp, nlp nedir,ilginç videolar, video komik, kişisel gelişim videoları, video izle, video indir, bedava video, video klipler, videos, online video, kişisel gelişim, kişisel başarı)...Devamını Oku »

Öss Hazırlık(Motivasyon'Un Önemi)

ÖSS Hazırlık(Motivasyon'un Önemi)

Motivasyonumuzu Yüksek Tutalım Her işin başı moral ve motivasyondur. İnsan öyle bir varlık ki moralli ve istekli olduğu ölçüde meşgul olduğu işte başarılı olmaktadır. Üniversiteye hazırlıkta da insanı hedefe yaklaştıran unsurların başında bu husus gelir. Ailesinde huzur olan kişisel hayatında kafası rahat olan arkadaşların başarıları böylesi atmosferden uzak olanlara göre çok daha fazla olmaktadır. Bu süreçte zihninizi öyle olur olmaz işlere takmamanız gerekir. Yoksa dikkatimiz dağılır ve yoğunlaşmamız gereken derslerimizden uzak kalırız. Senin üniversiteyi kazanman için bütün şartların hazır olduğunu düşünelim. Mesela oldukça seviyeli bir okulda okuyor ya da mezun olmuş olabilirsin. İyi bir üniversite hazırlık dershanesine kayıt olmuş olabilir ve sağlam bir dokumana sahip bulunabilirsin. En güzelinden bir oda yine senin için tefriş edilmiş rahat bir koltuk ve masa da içine konulmuş olabilir. Fakat aile içinde senden ya da senin dışındaki birtakım gelişmelerden kaynaklanan huzursuzlukl...Devamını Oku »

İş Görüşmesi(Soru Tipleri(Motivasyon İle İlgili Sorular)

İş Görüşmesi(Soru Tipleri(Motivasyon ile İlgili Sorular)

Bu tip sorular ile mesleğinizi ne kadar sevdiğiniz ve başvurduğunuz iş için ne kadar istekli olduğunuz öğrenilmeye çalışılır. Çünkü işteki başarı ile iş motivasyonu arasında çok yakın bir ilişki vardır. Bu yüzden işverenler iş motivasyonu yüksek adayları tercih ederler. Ancak tek seçeneğiniz o iş gibi davranırsanız da, ücret pazarlığında iyi bir konumda olmazsınız. Artık dengeyi siz kuracaksınız. Bu tip sorulara örnekler: - Firmamız hakkında ne biliyorsunuz? - Bu işe ne kadar ihtiyacınız var? İşe alınmazsanız ne yapacaksınız? - Sizi işe alırsak bizimle ne kadar çalışacaksınız? - Mesleğinizde en çok sevdiğiniz/sevmediğiniz şeyler nelerdir? - Başka firmalarla da görüşüyor musunuz? -ALINTI- İş Görüşmesi(Soru Tipleri(Motivasyon ile İlgili Sorular) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (kişisel gelişim, örnek cv, kariyer yönetimi, kariyer merkezi, ozgecmis, kariyer siteleri, turizm kariyer, iş kariy...Devamını Oku »

Öss(Motivasyonun Sağlanmasında Ailenin Rolü)

ÖSS(Motivasyonun Sağlanmasında Ailenin Rolü)

Motivasyon, insanın istek ve ihtiyaçlarının farkına varması ve bunları gerçekleştirmek için harekete geçmesidir. Motivasyonu olumlu ya da olumsuz etkileyen bazı faktörler vardır. Bunlardan biri ailedir. Aile, farkında olarak yada olmayarak, gencin motivasyon düzeyini etkiler. Bu etkileme olumlu yönde olabildiği gibi zaman zaman da olumsuz yönde olabilir. Tabii ki hiçbir anne baba, bu kadar önemli bir dönemde çocuğunun motivasyonunu olumsuz etkilemek istemez. Ancak gencin iyiliği adına yapılan bazı davranışlar ya da söylenen bazı sözler onu olumsuz etkileyebilir; motivasyonunu düşürüp, kaygı düzeyini yükseltebilir. Bu da gencin kaygılı, mutsuz ve verimsiz bir hazırlık süreci geçirmesine neden olur. Eminiz ki hiçbir anne baba çocuğuna böyle bir zarar vermek istemez. Tam tersine çocuğuna böylesine önemli bir dönemde olumlu destek olmak, motivasyonunun artmasına yardım etmek ister. Kısaca her anne baba çocuğunun başarının artmasında kendi payına düşeni en iyi şekilde yerine getirmek ister....Devamını Oku »

Motivasyon(Başarı İçin)

Motivasyon(BAŞARI İÇİN)

Zirveye gidecek olanlar değişime olumlu tepki verenler olacaktır. Var olmaktan fazlasını yap, YAŞA… Duymaktan fazlasını yap, DİNLE… Hak vermekten fazlasını yap, İŞBİRLİĞİ YAP… Konuşmaktan fazlasını yap, İLETİŞİM KUR… Büyümekten fazlasını yap, ÇİÇEK AÇ… Harcamaktan fazlasını yap, YATIRIM YAP… Düşünmekten fazlasını yap, YARAT… Çalışmaktan fazlasını yap, HIZLAN… Paylaşmaktan fazlasını yap, VER… Karar vermekten fazlasını yap, FARKI ANLA… Dikkatli olmaktan fazlasını yap, KOLLARI SIVA… Affetmekten fazlasını yap, UNUT… Yardım etmekten fazlasını yap, HİZMET ET… Düşünmekten fazlasını yap, PLANLA… Hayal kurmaktan fazlasını yap, YAP… Görmekten fazlasını yap, ALGILA… Okumaktan fazlasını yap, UYGULA… Almaktan fazlasını yap, KARŞILIĞINI VER… Seçmekten fazlasını yap, ODAKLAN… Dilemekten fazlasını yap, İNAN… Tavsiye etmekten fazlasını yap, YARDIM ET… Sohbetten fazlasını yap, BİR PARÇASI OL… Cesaretlendirmekten fazlasını yap, İLHAM OL… Toplamadan fazlasını yap, ÇARP… Değişmekt...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Yukarı Çık