Motivasyon

Motivasyon( Hedefler Ve Planlar )

MOTİVASYON(  HEDEFLER VE PLANLAR )

MOTİVASYON ZAFER İLK ADIMLA BAŞLAR Bazı keyifsiz gnlerde eldeki bir işle uyum sağlamak neredeyse imknsızmış gibi grnr. Gider kendimize bir ay alırız. Birileriyle sohbet ederiz, işle fazla ilgili olmayan telefon konuşmalarıyla gnmz doldururuz. Kısa zamanda iş birikir ve devasa miktarlara ulaşır. Şimdi nasıl stesinden gelinecek bunca işin? Bu durum geri dnp kamayı ve bir bardak ay daha almak iin koşmayı istemeniz iin yeterli olacaktır. işin tmn bir kerede bitirmek iin yeterli enerji ve d&...Devamını Oku »

Motivasyon( Hedefler Ve Planlar )

MOTİVASYON(  HEDEFLER VE PLANLAR )

MOTİVASYON HEDEFLER VE PLANLAR Plan, nerede olmanız gerektiğini ve nereye gittiğinizi size hatırlatmalıdır. Bırakın başarıya doğru yaptığınız kişisel yolculukta heyecan ve beklenti duygularınızı yeniden alevlendirsin. Bırakın motivasyonunuzu tekrar ateşlesin. Bir planı olmayanlarımız iinse şimdi bir plan hazırlama zamanıdır. Bu planlar tipik olarak şunları ierir: işle ilgili genel bir cmle. Biricik Satış Noktanız. Rekabet. Pazar araştırması -talebi ve mşterileri gsteren tablo. Pazarlama - işle ilgili siparişlerin nasıl alındığı. Hedefler - hesaplanmış satışlar. Geliştirme planları. Gven belgeleriniz - ve beceri eksikliklerinin nasıl giderildiği. Uygulanabi...Devamını Oku »

Motivasyon( Kendini Keşfetmek )

MOTİVASYON( KENDİNİ KEŞFETMEK )

MOTİVASYON KENDİNİ KESFETMEK Eğer serbest alışıyorsanız, yani kendi kendinizin patronu iseniz, dosya dolabınızın derinliklerinde bir yerde o her şeyden nemli belgeyi, iş planım bulunduruyor olmalısınız. Hatırlıyor musunuz? Nereye gittiğinizi ve oraya nasıl ulaşacağınızı bildiğinizi dnyaya gstermek iin sizin geliştirdiğiniz plan. 'Başarabilirim, işte bu şekilde' diye gururla bağıran o belge. Birokları iş planını gelirlerini artırmanın yolu oyarak grrler. Bazıları da, dışarılarda bir yerde iyi bir piyasanın olduğuna da...Devamını Oku »

Motivasyon( Motivasyon Ve Zaman )

MOTİVASYON( MOTİVASYON VE ZAMAN )

MOTİVASYON Motivasyon Ve Zaman Hepimiz, sıradan bir alışma gnnde arada sırada ortaya ıkan sorunlardan kaış iin areler buluruz: tatsız bir işi ihmal ederiz. Onu dşnrken yzmz asarız ve onunla ilgili talimat alırken srekli olarak kaş atarız. Fakat o işi yapar mıyız? Hayır. Ağır işlerden kamak iin kullanılan gzde mazeretler arasında şunlar bulunur: ncelikle şu işimi hemen bitirmem gerekiyor, Ona hemen şimdi başlayamam, Onu tamamlayabilmem iin şyle bir kafamı dinlendirmeye ihtiyacım var ve...Devamını Oku »

Motivasyon(Hedef İçin Çalışmak)

MOTİVASYON(Hedef İçin Çalışmak)

MOTİVASYON Hedef İin alışmak type="_moz" alıştığımız iş yerlerinde genellikle bir aynılık hkm srer. oğu zaman da işlerin yapılabilmesi iin zorunludur bu. Telefonun şu veya bu tarafta olması; mevcut projelerin masanın stnde bulunması; yazılacak materyalin rahatlıkla iletilebilmesi alışmayı kolaylaştırır. Bazıları bu tr şeyleri temiz ve tertipli tutmayı sever. Bazıları ise daha 'yaratıcı' bir yaklaşımı tercih eder. Yaklaşımın...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Yukarı Çık