Hafıza Eğitimi

Kişisel Gelişim Eğitimi- Hafıza Eğitimi Ve Alternatif Düşünce Teknikleri Eğitmenlik Sertifika Proğramı

KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ- HAFIZA EĞİTİMİ VE ALTERNATİF DÜŞÜNCE TEKNİKLERİ EĞİTMENLİK SERTİFİKA PROĞRAMI

HAFIZA EĞİTİMİ VE ALTERNATİF DÜŞÜNCE TEKNİKLERİ EĞİTMENLİK SERTİFİKA PROĞRAMI Program Hedefi: Hafıza eğitimi eğitmenlerinden direk eğitim ve anında geri bildirim alma ayrıcalığına sahip olacaksınız. Şimdiye kadar rastlamadığınız en profesyonel eğitime katılmış olacaksınız. Bu eğitim süresince bu konuda çok fazla beceriyi edineceksiniz. Bu kişisel gelişiminiz için eğlenceli, heyecan verici ve bir daha ele geçmeyecek bir fırsat… Tüm katılımcıların NLP’ yi hafıza eğitimi konusunda kullanmaları amacıyla pratiğe yönelik düzenlenmiştir. Eğitime katılarak hafıza eğitimi eğitmenliği İle ilgili son gelişmeleri hızlı bir şekilde takip etme şansınız var. Beyniniz uyuyan bir dev gibidir. Çok iyi veya çok kötü hafıza diye bir şey yoktur, sadece eğitilmemiş bir hafıza gerçeği vardır. EĞİTİMİN İÇERİĞİ: • Doğru nefes alma tekniği ile sınavlarda, heyecanlı olan durumlarda ...Devamını Oku »

İzmir Hafıza Eğitimi, İzmir Hafıza Geliştirme, İzmir Kişisel Gelişim, Hafıza Geliştirme İzmir

İZMİR HAFIZA EĞİTİMİ, İZMİR HAFIZA GELİŞTİRME, İZMİR KİŞİSEL GELİŞİM, HAFIZA GELİŞTİRME İZMİR

İZMİR HAFIZA EĞİTİMİ, İZMİR HAFIZA GELİŞTİRME,İZMİR KİŞİSEL GELİŞİM Beyniniz uyuyan bir dev gibidir. Çok iyi, çok kötü hafıza yoktur. Sadece eğitilmemiş hafıza vardır. Öğrencilerin en büyük sorunlarından bir tanesi anlatılan bir konuyu çok çabuk unutmalarıdır. Öğrencilerin en büyük sorunlarından bir tanesi anlatılan bir konuyu çok çabuk unutmalarıdır. Bunun nedeni; öğretim kurumlarımızda verilen eğitimin, sol beyin işlevinin (yazma, okuma, matematik, mantık, analiz) güçlendirilmesine yöneliktir. Ancak, sağ beyin fonksiyonları (halay gücü, mizah, yaratıcılık vs.) okul yaşantısı boyunca bıraktığımız becerilerimizdir. Bu çalışmada beynin çalışma sistemi keşfedilerek tarihleri, kelimeleri, isimleri, konuları ve zihinsel soruları hızlı, doğru cevaplamak hedeflenmektedir. İZMİR'DEKİ HAFIZA GELİŞTİRME SEMİNERLER İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 ...Devamını Oku »

Verimli Ders Çalışma Teknikleri, Ders Çalışma Yolları, Nasıl Okumalı Ve Hafızada Tutmalı

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ, DERS ÇALIŞMA YOLLARI,  NASIL OKUMALI VE HAFIZADA TUTMALI

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ, DERS ÇALIŞMA YOLLARI, NASIL OKUMALI VE HAFIZADA TUTMALI? Okumak bizi geçmişe, yaşadığımız zamana ve geleceğe götürür. Hiçbir çalışma okuma becerilerinizi geliştirmek kadar değerli ve faydalı olamaz. Okuma becerileri, öğrenim sürecinde size uzun vadeli bir kaynak kazandırır. Bu konuda benimle aynı fikirde olduğunuzu varsayarak size ne yapmanız gerektiğini anlatmaya başlıyorum: Okuma amacınızı belirleyin Okumakla neyi amaçlıyorsunuz? Eğer bu soruya vereceğiniz en iyi cevap "Çünkü öğretmenim böyle istiyor" ise daha iyi nedenlerinizin olması gerektiğini hatırlatalım. Uzmanlara göre, okumanın 6 önemli amacı mevcut; 1. Belirli bir mesaj yakalamak. 2. Önemli detaylar yakalamak. 3. Be...Devamını Oku »

Kitaplık(İyi Uçuşlar)

Kitaplık(İyi Uçuşlar)

İyi Uçuşlar Yazar: Ogan Akıncı Yayın Evi: HAYAT YAYINLARI Açıklama: Uçmak sadece seyahat etmek değildir. Havaalanına giriş anından başlayıp gökyüzünün uçsuz bucaksız maviliklerine uzanan büyülü bir serüvendir uçmak. Her uçuş yeni bir tecrübedir. Bu eşsiz tecrübeyi yaşarken karşınıza çıkabilecek problemler veya uçuşla ilgili kafanızda beliren sorular olacaktır. ‘İyi Uçuşlar’ kitabı sorularınıza cevap, sorunlarınıza çözüm sunabilmek için yazıldı. Sorunsuz ve konforlu bir uçuşun, bu dünyada yaşayabileceğiniz en güzel tecrübelerden biri olduğunu unutmayın. Havaalanına geldiğiniz ilk andan itibaren gerek yer personeli gerekse uçucu ekipleriyle birlikte uçuş tutkusuna ortak olmanız dileğiyle.. İyi Uçuşlar Derleyen: ...Devamını Oku »

Kitaplık(Hafıza Geliştirme Teknikleri)

Kitaplık(Hafıza Geliştirme Teknikleri)

Hafıza Geliştirme Teknikleri Yazar: Dr. Gary Small/ Gigi Vargon Yayın Evi: OMEGA YAYINLARI Açıklama: Son araştırmalar, bedenimize olduğu kadar beynimize de sahip çıkmamız gerektiğini gösteriyor: Zihinsel olarak hayatın zirvesinde kalmak her yaşta mümkün! UCLA Hafıza Kliniği’nin yöneticisi Gary Small, zihninizi ve bedeninizi genç tutmanızı sağlayacak bir reçeteyle yaşamınızın yönünü değiştiriyor. 14 gün süren bu reçeteyle yeni bir yaşam biçiminin kapıları açılacak. Dr. Small, Hafıza Geliştirme Teknikleri’nde iki haftalık, kolay uygulanır, etkili bir hafıza geliştirme programı sunuyor.Bu kitapta her okurun ihtiyaçlarına göre şekillendirilebilecek, adım adım uygulanacak bir program bulacaksınız. Hafıza Geliştirme Teknikleri şunları iç...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Yukarı Çık