Güzellik

Güzellik Reçeteleri(Cilt Tazeleyicisi)

Güzellik Reçeteleri(CİLT TAZELEYİCİSİ)

Bir avuç elma sirkesi veya damıtılmış beyaz sirkeye 1 kahve fincanı su. Her yüz yıkamadan sonra uygulayın. Derinin doğal asitliğini sağlar ve kaba lekeli deriyi temizler ve zarifleştirir. Hoş kokulu içeriklerin ilavesi ile çok daha estetik bir hale getirilebilir. Aynı oranı bir sirke saç boyası için de kullanılabilirsiniz, sarışınlar saçlarında beyaz sirke kullanmalıdırlar. Not: Son araştırmalara göre, deri ve saç zararlı bakteri etkilerine karşı koruma sağlayan doğal bir asit yüzeyine sahiptir. Banyodan sonra deri ve saçınızın sağlığı ve güzelliği için asit dengesinin sağlanması gereklidir. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(CİLT TAZELEYİCİSİ) cheaters caught my husband cheated why men cheat open read here married men dating...Devamını Oku »

Güzellikleri Görebilen Mutlu Olur

Güzellikleri Görebilen Mutlu Olur

GÜZELLİKLERİ GÖREBİLEN MUTLU OLUR.. Özellikle bayanların okuması gereken, mutluluk reçetesi türünden yaşanmış bir olay... Hapishanede kalsa bu kadar sıkılmazdı. Özbekistan'da yalnız ve mutsuzdu. Ama o hayata bakış açısını değiştirdi ve mutluluğu yakaladı. Eğer sizde mutsuzsanız bakış açınızı değiştirin. “1991 yılıydı” diye anlatmaya başladı, “Üniversiteyi bitirmiş ve yeni evlenmiştim. Kocam, Özbekistan Taşkent’te edebiyat öğretmenliği yapıyordu. Kocama yakın olabilmek için, ben de oraya gittim. Özbekistan’da dil bilmediğim için öğretmenlik yapamıyor, beş aydır evimde oturuyordum. O yerden nefret ediyordum. Hiç sevmiyordum. Kendimi hiç mi hiç bu kadar kötü ve bedbaht hissetmemiştim. “Buraya neden geldim?” diye kendi kendime sorular sormaya başlamıştım. Kültürü farklı, gelenek görenekleri farklı, dili farklı idi. Benim büyüdüğüm yerdeki imkanların hiçbiri burada yoktu. Adeta imkansızlık ve yokluk içinde yaşıyorduk. Çevremde bir tane Türk yoktu. Kocam, her gün okula gidiyor, bütün zamanın...Devamını Oku »

Görünenin Arka Yüzü - Hayata Dair Güzellikler

GÖRÜNENİN ARKA YÜZÜ - HAYATA DAİR GÜZELLİKLER

Kyde yaşlı bir adam varmış. ok fakirmiş, ama btn bunlara rağmen kral bile onu kıskanırmış. yle dillere destan bir beyaz atı varmış ki... Kral, at iin ihtiyara neredeyse hazinesinin tamamını teklif etmiş, ama adam satmaya yanaşmamış. Bu at, sadece bir at değil benim iin... Aynı zamanda bir dost. İnsan dostunu satar mı? dermiş hep. Bir sabah kalkmışlar ki at yok. Kyl, ihtiyarın başına toplanmış. Devamını Oku »

Güzellikle İlgili Sözler

Güzellikle ilgili Sözler

* Allah gzeldir, gzel olan (şeyleri) sever. Hz. Muhammed (s.a.v.) * Gzel gren, gzel dşn gzel dşnen, hayatından lezzet alır. Bedizzaman * Gzellik, amel gzelliğidir; elbise gzelliği değil.Abdulvahid bin Muhammed el Amidi * Herşeyin sadesi gzeldir. Gzelliği tabilikte arayalım. * Ruhun gzelliği, bedenin gzelliği kadar kolaylıkla grlmez. Aristo * Kimde bir gzellik varsa bilsin ki dntr. Hz. Mevlna Devamını Oku »

:: Güzellik

:: Güzellik

Gzelliğini Haykıran Birisini irkin Grnmekten Ne Kurtarabilir? Sade bir iektir papatya. Bahar geldiğinde o da ardı sıra kırlarda, yol kenarlarında nazlanmadan skn eder. Az bulunur bir iek değildir. Saf, kk bir tebessmle bakar yznze. Yine de size byk mutluluklar verir. Sizi ağırır, sizi etkiler. nk olanca sadeliğine ve okluğuna rağmen kendinden memnundur. ok daha renkli, az bulunur; boylu, iri yapraklı iekler arasında hi de kskn, boynu bkk durmaz. Kendinden o kadar emin, var olmaktan o kadar mutludur ki btn bir baharın sevincini tek başına yaşatabilir size. Papatya, irkin ve lzumsuz bir iek olduğuna inansaydı, o sade ve saf hali ile var olamaz, biz...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık