Güzellik

Güzellik Reçeteleri(Berrak Ve Parlak Bır Cilt İçin Baklalı Maske)

Güzellik Reçeteleri(BERRAK VE PARLAK BIR CİLT İÇİN BAKLALI MASKE)

Kabukları soyulmuş salatalık, üç avuç bakla unu ile birlikte ezilerek karıştırılır. Yumurta sarısı ile iki çorba kaşığı ekşimiş yoğurt çırpıldıktan sonra, bakla hamuru ile birlikte yoğrulur. Hazırlanan karışıma, lavanta çiçeği suyu ilave edilerek krem kıvamına getirilir. Berrak ve parlak bir cilde sahip olmak için yüze maske olarak uygulanan baklalı maske yüz kısmına fırça ile sürülerek uygulanır. Bu maske yüze sürüldükten sonra en az yarım saat bekletilmeli ve cilde nüfuz etmesi sağlanmalıdır. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(BERRAK VE PARLAK BIR CİLT İÇİN BAKLALI MASKE) cheater link go wives cheat how married men cheat click here dating for married cheat on husband want my...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Yüz Buharı)

Güzellik Reçeteleri(YÜZ BUHARI)

Cilt deliklerini temizler, deriyi yumuşatır, zarifleştirir ve nemlendirir. Büyük bir kap içinde 1 bardak dolusu şifalı bitkiler üzerine litre kaynar su dökün. Ada çayı, nane ve ıhlamur çiçeği karışımı hazırlayın, başınızı kapatın, buharı alıkoymak için başınızı ve kabı bir havlu ile örterek bir çadır oluşturun. Yüzü, 10 dakika veya daha az buharlandırın. Buharı yüzünüzden 5 - 10 santim uzakta tutun. Daha sabit buhar sağlamak için buharlaştırıcı veya elektrikli tavada kullanabilirsiniz ve havluyu kullanmayabilirsiniz. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(YÜZ BUHARI) wives cheat how married men cheat click here women who love to cheat read read wife cheat click read...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Ten Güzelliği)

Güzellik Reçeteleri(TEN GÜZELLİĞİ)

*Yarım avuç lavanta çiçeği, bir avuç civanperçemi ile birlikte sert bir zeminde dövülür. Elde edilen posaya yumurta sarısı ilave edilerek, krem kıvamına gelinceye kadar badem yağı ile yoğrulur. Hazırlanan karışım bir kavanoza konarak serin bir yerde bekletilir. Ten güzelliğini sağlayan bu kremden, vücuda masaj yapılarak sürülür. * Bir avuç papatya, yarım avuç kırlangıç otu yarım saat süreyle tuzlu suda kaynatılır. Süzülerek elde edilen sıvı bir kaba boşaltılarak dinlendirilir. Dinlendirilen bu sıvıdan banyo suyuna ilave edilerek gün aşırı oturak banyosu yapılır. * Birer avuç kırmızı gül ve akasya çiçeği on beş dakika süreyle kaynar suda bekletilir. Sıkılarak elde edilen sıvıya, yumurta akı ve dövülmüş lavanta çiçeği tozu ilave edilerek şampuan kıvamına gelinceye kadar karıştırılır. Tenin kadife gibi yumuşak ve saçların ipek gibi parlak olmasını sağlayan bu şampuanla sabah akşam el, yüz ve saç banyosu yapılır. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(TEN GÜZELLİĞİ) married ...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Ergenlık Sivilceleri)

Güzellik Reçeteleri(ERGENLIK SİVİLCELERİ)

* Papatya, pırasa suyunda kaynatılır. Süzülerek elde edilen posası şahtere otu ilavesiyle pomat kıvamına gelinceye kadar badem yağı ile yoğrulur. Hazırlanan bu pomattan sivilceli bölgeye sürülür. * Nar kabuğu sirke ile birlikte kaynatılır. Elde edilen sıvı gül suyu ile karıştırılır. Hazırlanan bu karışıma batırılan temiz bir pamukla sivilceli bölgeye pansuman yapılır. * Gül, şahtere otu ve papatya sirkeli suda kaynatılır. Süzülerek elde edilen posası, krem kıvamına gelinceye kadar dövülmüş nar kabuğu ilavesiyle yoğrulur. Hazırlanan krem, badem yağı ile yumuşatılarak sivilceli bölgeye sürülür. * Şahtere otu kaynar suda yarım saat bekletilir. Elde edilen sıvı tülbentle süzüldükten sonra badem yağı ile karıştırılır. Hazırlanan bu karışımla sivilceli bölgeye kompres yapılır. * Ergenlik sivilceleri için Aslanpençesi de çok etkili bir bitkidir. Bu bitkinin haşlaması deri için tonik, yumuşatıcı ve iyileştiricidir. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(ERGENLIK SİVİLCELERİ) how...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri(Dogal Cilt Temizleyicileri)

Güzellik Reçeteleri(DOGAL CİLT TEMİZLEYİCİLERİ)

* Toz haline getirilmiş bademler az miktarda sıvı ile hamur haline getirilir. Yağlı cilt için çok iyidir, bademler deriyi yumuşatır, aşındırıcı etki ile onu temizler ve protein ile besler. line getirilir. Yağlı cilt için çok iyidir, bademler deriyi yumuşatır, aşındırıcı etki ile onu * Toz haline getirilmiş bademler az miktarda sıvı ile hamur ha * Az miktardaki hafifçe ısıtılmış bal ile yüzünüze masaj yapın. 15 dakika yüzünüzde bırakın. Bal mikrop öldürücüdür, cilt deliklerini temizler ve deriyi gerdirir. Yağlı ve lekeli deri için iyidir. Buğday özü sıklıkla bal maskesine ilave edilir. * Bira Mayası az miktar su ile karıştırıp hamur haline getirin. Onun soyucu etkisi deri deliklerini temizler ve cildi uyarır. Yağlı deri için çok iyidir. Soyucu etki, protein ve vitaminler sağlar. -ALINTI- Güzellik Reçeteleri(DOGAL CİLT TEMİZLEYİCİLERİ) viagra stimulis read website

Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık