Güzellik

Güzellik Reçeteleri - Yağlı Cilt İçin Havuçlu Yüz Maskesi

Güzellik Reçeteleri - YAĞLI CİLT İÇİN HAVUÇLU YÜZ MASKESİ

Güzellik Reçeteleri - YAĞLI CİLT İÇİN HAVUÇLU YÜZ MASKESİ * Büzücü, A vitamini sağlar. Bir miktar limon suyu ile birlikte havuç talaşı yüz maskesi gibi doğrudan yüze uygulanabilir. Yağlı cilt için çok iyidir. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.sayginnlp.com www.cemalkondu.com (güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Uçukları Gidermek İçin (Yüzde Oluşan) Ayvalı Maske

Güzellik Reçeteleri - UÇUKLARI GİDERMEK İÇİN (YÜZDE OLUŞAN) AYVALI MASKE

Güzellik Reçeteleri -UÇUKLARI GİDERMEK İÇİN (YÜZDE OLUŞAN) AYVALI MASKE * Dilimlenmiş ayva ile bir tutam dövülmüş ayrık kökü suda kaynatıldıktan sonra süzülür. Elde edilen posa lapa haline getirilir. Yumurta akı, iki çorba kaşığı yoğurt kaymağı ile birlikte çırpılarak, ayva lapası ile birlikte karıştırılır. Elde edilen karışım maske kıvamına gelinceye kadar yulaf unu ilave edilerek yoğrulur. Hazırlanan ayva kremi, yüzde oluşan uçukları gidermede maske yapılarak yüz kısmına uygulanır. Ayva maskesi uygulandıktan bir saat sonra kaldırılır ve uygulanan bölge gül suyu ile yıkanarak temizlenir. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK <...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Berrak Ve Parlak Bir Cilt İçin Baklalı Maske

Güzellik Reçeteleri - BERRAK VE PARLAK BİR CİLT İÇİN BAKLALI MASKE

Güzellik Reçeteleri - BERRAK VE PARLAK BİR CİLT İÇİN BAKLALI MASKE * Kabukları soyulmuş salatalık, üç avuç bakla unu ile birlikte ezilerek karıştırılır. Yumurta sarışı ile iki çorba kaşığı ekşimiş yoğurt çırpıldıktan sonra, bakla hamuru ile birlikte yoğrulur. Hazırlanan karışıma, lavanta çiçeği suyu ilave edilerek krem kıvamına getirilir. Berrak ve parlak bir cilde sahip olmak için yüze maske olarak uygulanan baklalı maske yüz kısmına fırça ile sürülerek uygulanır. Bu maske yüze sürüldükten sonra en az yarım saat bekletilmeli ve cilde nüfuz etmesi sağlanmalıdır. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıb...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Cildin Canlı Görünmesi İçin Domatesli Maske

Güzellik Reçeteleri - CİLDİN CANLI GÖRÜNMESİ İÇİN DOMATESLİ MASKE

Güzellik Reçeteleri - CİLDİN CANLI GÖRÜNMESİ İÇİN DOMATESLİ MASKE * Kabukları soyulan kızarmış iki domates kıyıldıktan sonra ezilerek çırpılmış yumurta sarışı ile karıştırılır. Elde edilen karışıma bir kaşık badem yağı, yarım fincan süt ve şeftali suyu ilave edilerek bir kaba konur. Beş dakika ateşte tutulduktan sonra indirilir. Hazırlanan bu kanşıma süzme bal karıştırılır ve krem kıvamına gelinceye kadar yoğrulur. Yüze maske olarak ve cildin diğer kısımlarına yakı olarak kullanılan domatesli kremin, cildin canlı görünmesinde etkin yararı vardır. Bu maske yüze sürüldükten sonra en az yirmi dakika bekletilmeli sonra yüz yıkanmalıdır. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Çillerin Ve Kırışıklıkların Giderilmesi İçin Bayır Turbu Maskesi

Güzellik Reçeteleri - ÇİLLERİN VE KIRIŞIKLIKLARIN GİDERİLMESİ İÇİN BAYIR TURBU MASKESİ

Güzellik Reçeteleri - ÇİLLERİN VE KIRIŞIKLIKLARIN GİDERİLMESİ İÇİN BAYIR TURBU MASKESİ * Bayır turpu rendelenerek suda on dakika pişirilir. Sıkılarak elde edilen posaya yarım fincan limon suyu, yumurta akı ve bir bardak süt kanştinlarak çırpılır. Çırpılan kanşıma pirinç unu katılarak krem kivamına gelinceye kadar badem yağı ile yoğrulur. Yüze ve boyun kısmına maske olarak uygulanan bayır turpu kremi, çillerin ve kırışıklıkların giderilmesinde etkinlik sağlar. Bayır turpu maskesi, cilde sürüldükten sonra nüfuz etmesi için en az yarım saat beklenmelidir. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehit...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık