Güzellik

Yeni Yıl Gecesi Makyajı

Yeni Yıl Gecesi Makyajı

Yılbaşı gecesi dışarı çıkarken nasıl bir makyaj yapacağınıza henüz karar vermediyseniz Pudra.com'un önerilerine bakın. İddialı, sade, göz alıcı ya da eğlenceli makyaj için ilham veren fikirler Dumanlı gözler Gözlere derinlik katan smokey yani dumanlı göz makyajı, yüzünüze seksi ve iddialı bir ifade katacak. Gözünüzde kullanacağınız hafif parıltılı farlar, yılbaşı gecesinin ruhuna uyum sağlayacak. Kırmızı ruj Kırmızının yeri ve zamanı yok! Kendinizi hiç beğenmediğiniz bir anda sürdüğünüz kırmızı ruj bütün havanızı değiştirir ve özgüveni tavan yaptırır. Bir de o kırmızı dudaklar kırmızı tırnaklarla birleşirse kimse size dur diyemez. Sakın unutmayın, kırmızı ruj sürecekseniz rujunuzu sürekli tazelemelisiniz. Aksi takdirde yer yer çıkmış rujunuz çok kötü bir görüntü yaratabilir. Doğal görünüm ...Devamını Oku »

Şifalı Bitkilerle Tedavi – Yüz Kırışıklıklarınl Gideren Ve Cilde Tazelik Veren Güzellik Merhemi

Şifalı Bitkilerle Tedavi – YÜZ KIRIŞIKLIKLARINl GİDEREN VE CİLDE TAZELİK VEREN GÜZELLİK MERHEMİ

Şifalı Bitkilerle Tedavi – YÜZ KIRIŞIKLIKLARINl GİDEREN VE CİLDE TAZELİK VEREN GÜZELLİK MERHEMİ Hazırlanış ve Kullanım Şekli * Yarım avuç civanperçemi yaprağı, üç tutam lavanta çiçeği, ikişer tutam hercai menekşe ve yaban gülü yirmi dakika süre ile suda pişirilerek süzülür. Sıkılarak elde edilen posaya merhem kıvamına gelinceye kadar dövülmüş kekik tozu kanştırılarak yumurta ile yoğrulur. Hazırlanan merhem soya yağı ile yumuşatıldıktan sonra, bir kavanoza konarak serin bir yerde saklanır. Yüz kırışıklıklarına ve cilde tazelik vermesi için güzellik kremi olarak kullanılır. -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Siyah Helile Yağı

Güzellik Reçeteleri - SİYAH HELİLE YAĞI

Güzellik Reçeteleri - SİYAH HELİLE YAĞI * İki avuç siyah helile ve yarım avuç ısırgan tohumu, zeytinyağı ile iyice yoğrulduktan sonra üzerine bir miktar su dökülerek kaynatılır. Su yüzeyine çıkan yağ, bir kaşıkla şişeye doldurularak, içine iki adet taze badem atılır ve bir hafta güneşte bekletilir. Bekletilen karışım, ince bir tülbentle süzülerek siyah helile yağı elde edilir. "Siyah Helile Yağı, benlerin ve sivilcelerin yok edilmesinde, akşamları yatmadan önce ovularak tatbik edilirse etkin yararları görülür. Bu tedaviye uzun bir süre devam edilmelidir." -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK K...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Sarımsak Yağı

Güzellik Reçeteleri - SARIMSAK YAĞI

Güzellik Reçeteleri - SARIMSAK YAĞI * Ezilen bir kaç sarımsak, birer tutam hardal, karabiber, anason ve bir miktar kuyruk yağı ile birlikte kaba konarak bir litre suda kaynatılır. Su çekilinceye kadar pişirildikten sonra ateşten indirilir. Hazırlanan posa bir tülbentle sıkıldıktan sonra süzülen sıvı, ağzı kapanan bir kavanoza doldurularak serin bir yerde saklanır. "Elde edilen sarımsak yağı, kemiklerdeki sancıyı kısa zamanda giderir. Kemiklerin yumuşatilması ile adale ağrılarının giderilmesinde hastalıklı bölge rahatsızlık süresince sarımsak yağı ile sık sık ovulur. Sarımsak Yağı, devamlı olarak sürülmesi halinde cildin berrak ve parlak olmasını da sağlar." -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: ...Devamını Oku »

Güzellik Reçeteleri - Sığırkuyruğu Otu Yağı

Güzellik Reçeteleri - SIĞIRKUYRUĞU OTU YAĞI

Güzellik Reçeteleri - SIĞIRKUYRUĞU OTU YAĞI * Temmuz ve ağustos aylarında toplanan bir kaç avuç sığırkuyruğu çiçeği kavanoza konur. Hazırlanan kavanoz, ağzına kadar saf zeytinyağı ile doldurularak iki hafta müddetle güneş gören bir yerde dinlendirilir. Bu kavanoza iki hafta içinae her gün yeniden sığırkuyruğu çiçeği ilave edilerek beslenir. Süre sonunda kavanoz kaynar su üzerinde tutularak pişirilir ve içindeki karışım bir tülbentle süzülür. "Sıkılarak elde edilen Sığırkuyruğu Yağı, omuz, ense, kol adalesi ağrılarını dindirir ve saç diplerine masaj yapılması halinde de, saçların parlamasını sağlar." -ALINTI- REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN N...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık