Yeni Yıl Gecesi Makyajı

Yeni Yıl Gecesi Makyajı

Yılbaşı gecesi dışarı çıkarken nasıl bir makyaj yapacağınıza henüz karar vermediyseniz Pudra.com'un önerilerine bakın. İddialı, sade, göz alıcı ya da eğlenceli makyaj için ilham veren fikirler

Dumanlı gözler

Gözlere derinlik katan smokey yani dumanlı göz makyajı, yüzünüze seksi ve iddialı bir ifade katacak. Gözünüzde kullanacağınız hafif parıltılı farlar, yılbaşı gecesinin ruhuna uyum sağlayacak.


Kırmızı ruj


Kırmızının yeri ve zamanı yok! Kendinizi hiç beğenmediğiniz bir anda sürdüğünüz kırmızı ruj bütün havanızı değiştirir ve özgüveni tavan yaptırır. Bir de o kırmızı dudaklar kırmızı tırnaklarla birleşirse kimse size dur diyemez.

Sakın unutmayın, kırmızı ruj sürecekseniz rujunuzu sürekli tazelemelisiniz. Aksi takdirde yer yer çıkmış rujunuz çok kötü bir görüntü yaratabilir.


Doğal görünüm

Her zaman doğal gözükmekten yanaysanız yılbaşı gecesi de yüzünüze yapacağınız ufak dokunuşlarla doğallığınızı koruyabilirsiniz.

Elmacık kemiklerini şeftali tonlarında bir allıkla ortaya çıkarın. Gözlerinizi açık kahve tonlarında bir far ve maskara yardımıyla belirginleştirin. İşte bu kadar, geceye hazırsınız!

Dramatik etki

Beyaz far, siyah eyeliner ve takma kirpik kullanılarak yaratılmış bu dramatik etkiyle gözlerinizi olduğundan daha büyük gösterebilirsiniz.


Renkli kirpikler

Sadece kirpiklerinizi mor, lacivert, yeşil gibi bir renkle öne çıkararak makyajınızı noktalayabilirsiniz. Bir bakışta göze çarpan kirpiklerinizle tüm gece odak noktası olacaksınız!


Parıltılı gözler


Yılbaşı ne kadar kırmızı demekse bir o kadar da pul, sim, parıltı demek. İddialı olmaktan çekinmeyeceğiniz o gece bol maskara ve parıltı içeren bir farla yapılmış gölgeli göz makyajınızla ışıl ışıl parlayabilirsiniz.


Okyanus mavisi

Bakanların derinliğinde kaybolacağı okyanus mavisi gözleri kim istemez? Mavinin tüm tonlarını geçişli olarak yansıtan böyle bir makyajı mutlaka far fırçası yardımıyla uygulamalısınız.

Neon dudaklar


Yılbaşı gecesi böyle neon renkte pembe ya da turuncu bir ruj sürecekseniz üzerinizden ayrılmayacak bakışlara kendinizi şimdiden alıştırın. Çarpıcı renklerdeki rujların en büyük avantajı; tek başlarına bütün bir makyajı oluşturabilme yetenekleri...


Çılgın takma kirpikler

Taşlı, renkli ya da dantel detaylı takma kirpikler için biraz cesaret şart... Böyle farklı takma kirpikleri çok kişide göremeyeceğiniz için herkesin meraklı bakışlarını üzerinize çekeceğinizden emin olabilirsiniz.


 
Kuyruklu eyeliner

Bir farla birleşmeden, sade haliyle bile yeterince zarif olan eyeliner, ne yapacağımıza karar veremediğimiz anların en çok başvurulan kurtarıcısı!


Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık