Yaşam Koçu Olmak İstiyorum

Yaşam Koçu Olmak İstiyorum

Yaşam koçluğu kelimenin basit anlamıyla planları ve  gerçeklik payı olan hayalleri gerçekleştirmek için sunulan profesyonel bir hizmettir. Antrenörler ile gerçekleştirilmektedir. Düşünce boyutunda düşünürsek çalışmalarımız hakkında kararsızlık durumları ya da üzerimizde sıkışmış yoğunluklar hissettiğimiz noktasında iyi bir yön seçme ve en doğru kararı alma konusunda yardımcı olmayı hedefleri belirlemeyi ve başarıyla sonuca ulaşmayı hedeflemektedir. Bunu yaparken de, yeni bakış açıları kazanmak yardımcı olmak gibi çeşitli tekniklerden yararlanılır. Böylece sahip olduğu yetkilerinin önünü açmak için iyi bir şans yakalamış olacaksınız. Oturumlarda projelerimizi, biz sizinle birlikte ortak bir strateji geliştirmek önceliğine dayandırıyoruz.

Bize neden ve ne için sormayın. Biz geçmişe bakmıyoruz. Biz daha çok bireyin konsantre noktasına gelmesini hedefliyoruz.

Yaşam koçu olarak, ben;

• Ulaşmak istediğiniz hedefleri belirlemeniz için size cesaret vereceğim

• Kendi başınıza şimdiye kadar yaptığınızdan daha fazlasını yapmanızı isteyip bunu başarmanızı sağlayacağım

• Sonuçlara daha hızlı ulaşabilmeniz için odaklanmanıza yardım edeceğim.

• Size daha fazlasını gerçekleştirmeniz için gerekli malzemeleri ve desteği sağlayacağım.

“ Koç, hayatta bizim neleri yapabileceğimizi gösteren kişidir  Sizde yaşam koçluğundan destek alıp yaşamınızın her alanında bu teknikleri uygulayarak, çevrenizin ve kendinizin etkin sonuçlar elde etmenizi sağlayabilirsiniz.

Kazanımlar: Uluslararası Onaylı Sertifika, geleceğin gözde mesleğini yapabilme yetkinliği, çalışma saatleri kendiniz tarafında belirlenen bir iş, çift taraflı öğrenme yetisi kazanma, bireysel hedeflerinize ulaşma, hayat kalitenizin sürekli olarak artması, planlama, uygulama, etkili zaman ve duygu yönetimi tekniklerinin kazanımı, kişisel gelişim konusunda profesyonel olma.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Yaşam Koçluğu eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Antalya Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Bursa’daki   Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz    0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Bursa Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Muğla’daki   Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz    0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Burdur’daki   Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz  0248 233 45 45 5 yada   0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Burdur Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık