Yaşam Koçluğu

Yaşam Koçluğu

Hayatta öğrenebileceğimiz en heyecan verici ve ödüllendirici yetenek bilinçaltını kullanmaktır. Düzenli ve dikkatli bir şekilde kendinizi kontrol ettiğinizde, daima sizin olan şaşırtıcı güç tarafından çaresiz bırakılmaya ve şaşırmaya istekli olduğunuzda, kendi içsel işleyişiniz tarafından eğitilmeye hazır bulunduğunuzda ve tam olarak tanımlayıp analiz edemediğiniz şeyle dostluk kurduğunuzda, kendi potansiyelinizin gerçekten dikkate değer bir boyutunu kendinize açmışsınız demektir.
Kendinizle bu tür bir ilişki kurmak ve bunu hayatınızın düzenli, otomatik ve disiplinli bir parçası haline getirmeyi öğrenmek size inanılmaz kaynaklara güvenilir bir şekilde ulaşma imkanı sağlayacaktır. Böylece kendinizi daha bütüncül ve huzurlu hissedeceksiniz.
Bahsettiğimiz zihin boyutunun pek çok ismi vardır ve çok çeşitli şekillerde ortaya çıkar. Biz ona bilinçaltı demeyi tercih ediyoruz ya da bazen bilinç dışı; çünkü bu tam da bizim bahsettiğimiz durumu tanımlıyor: Bilinçli farkındalığın dışında gerçekleşen vücut-zihin işleyişi.
Bahsettiğimiz bazı olayların size hiç de yabancı olmadığını bu kitabı okurken fark edeceğinizi umuyoruz; çünkü hemen herkes bilinçaltını kullanmış veya onun işleyişinden faydalanmıştır. Fakat pek çok yeni durumla da karşılaşacağınızı biliyoruz; çünkü size önerdiğimiz şey, bilinçaltınızı sistematik olarak kullanma metodudur. Ancak bunu nasıl yapacağınızı öğrendiğinizde, güvenilir bir kişisel yetenek geliştirebilirsiniz.
Sunduğumuz şey önceden bir eğitimi gerektirmiyor; çünkü sizin içinizde zaten önceden beri işleyen bir mekanizmayla çalışıyor. Bu içsel mekanizmayı geliştirme ve kullanmanın etkili yollarını sunuyor; böylece ona -ve kendinize-daha fazla güveniniz oluşacak.
Yaşam Koçluğu ile ilgili detaylı bilgi için  0(232) 422 59 54 numaralı telefondan veya burayı tıklıyarak ulaşabilirsiniz.

 

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık