Yaşam Koçluğu

Yaşam Koçluğu Almak İstiyorum

Yaşam Koçluğu Almak İstiyorum

Koçluk; kişinin belirlediği gerçekçi hedeflere stratejik bir plan dahilin de ulaşılmasını sağlayan eylem odaklı profesyonel bir disiplin, çözüm odaklı, interaktif bir süreçtir. Hayallerinize, isteklerinize, gerçekçi hedeflerinize ulaşmak için bir tür yolculuk yaparsınız. Bu yolculukta yaşam koçunuz; yol arkadaşınız olur. İstediğiniz yere en sağlıklı, hızlı ve etkin şekilde ulaşmanızı sağlar. Koçunuz; yol arkadaşınız olarak kendi potansiyelinizi keşfetmenizi ve ortaya çıkarmanızı destekler. Sizi motive eder. Hedeflerinize giden yolda kendinize inşa ettiğiniz duvarları, güçlü sorular sorarak görmenizi sağlar. Farkındalığınızı artırır. Olaylara, kişilere bazı teknikler kullanarak farklı açılardan bakmanız için yardımcı olur. Kısacası; hedeflerinize ulaşmanızın yanı sıra kişisel gelişiminize katkı sağlar. Yaşam kalitenizi artırmanız için çalışır. Hedeflerinizi belirledikten sonra birlikte bulunduğunuz noktadan varmak istediğiniz yere ulaşabilmek için ihtiyacını...Devamını Oku »

Yaşam Koçluğu Kursları

Yaşam Koçluğu Kursları

Yaşam Koçluğu ile bireylerin kazanacakları yetkinlikler aşağıdaki gibidir: • Kendi yaşamlarının lideri olurlar • Vizyon, misyon ve kişisel hedeflerini tanımlarlar. • Bu hedeflere ulaşmak için gerekli becerileri kazanırlar. • Yaşamdan aldıkları manevi tatmin artar. • Aynı zamanda sorumluluklarını da yerine getirerek daha verimli bir yaşam sürerler. • Çevreleri ile ilişkilerinde olumlu bir gelişme sağlanır. • Özel ve profesyonel yaşamları arasındaki dengeyi sağlarlar. • Ertelemeyi bırakırlar, eyleme geçerler. • Öz disiplin sağlarlar. • Potansiyellerini verimli bir şekilde kullanır. • İçsel farkındalıkları ön plana çıkar. Yaşam koçu olarak, ben; • Ulaşmak istediğiniz hedefleri belirlemeniz için size cesaret vereceğim • Kendi başınıza şimdiye kadar yaptığınızdan daha fazlasını yapmanızı isteyip bunu başarmanızı sağlayacağım • Sonuçlara daha hızlı ulaşabil...Devamını Oku »

Yaşam Koçluğu Kursu

Yaşam Koçluğu Kursu

Yaşam koçu, hedeflerinize giderken çıktığınız yolda bir nefes için soluklanacağınız gölge gibidir. Şu an arzuladığınız kadar mutlu değil misiniz? Üzülmeyin, sadece ‘gerçek siz’le tanışmanız gerekiyor ! Yaşam koçluğunda amaç ; danışanın hedeflerine daha çok odaklanmasını ve tek başına yaptığından daha hızlı bir şekilde başarmalarını sağlamaktır. Yaşam koçu danışanına tatmin edici, başarılı ve stressiz bir hayat için yardımcı olur. Yaşam koçu danışanın kendi potansiyelini bulmasını sağlar. Kendi kaynaklarını etkin kullanması için teşvik eder ve kişiyi cesaretlendirir. Yaşam koçu size en yakın olan aynı zamanda en uzak olandır. Koç bu noktada çok fazla eleştirmez ve yargılamaz. Yaşam koçu daha bütünsel bir yaklaşım sergiler. Koç tamamen danışana bağlıdır fakat gelişmeleri izlemek için de tarafsızlığını korur. Danışanının arzu ettiği hedeflere ulaşmasını sağlamak için stratejiler ve taktikler önerir. Yaşam koçu, yaşamınızd...Devamını Oku »

Yaşam Koçluğu Sertifikası

Yaşam Koçluğu Sertifikası

Yaşam koçu, potansiyelimizi, olumlu olumsuz alışkanlıklarımızı farketmemizi sağlayan kişidir. Bizim en iyi versiyonumuza ulaşmamızda, vizyon ve hedeflerimizi gerçekleştirmemizde ve nihayetinde arzu ettiğimiz yaşamı sürmemizde etkili olan araçları bulmamıza ve motivasyon sağlayarak eyleme geçmemize yardımcı olan kişidir . Yaşam koçluğu profesyonel olarak eğitilmiş bir koçla danışanı arasında kurulan bir ilişkidir. Koçlar her meslek grubundan insana yardım eder ve her ilişki benzersizdir. Her durum içerisinde amaç müşterinin hedeflerine daha çok odaklanmasını ve tek başlarına yaptıklarından daha hızlı bir biçimde başarmalarını sağlamaktır. Bir koç olarak danışanlarımıza tatmin edici, başarılı ve stressiz bir yaşam sürmeleri için yardımcı olursunuz. Koç hiçbir zaman sizi eleştirmez yada yargılamaz. Danışanının kendi büyük bireysel potansiyelini fark etmesine yardımcı olur ki buda ailenin yada arkadaşların yapabileceğinden çok fazlasıdır. Koç tam anlamıyla müşterisine...Devamını Oku »

İzmir Yaşam Koçluğu Eğitimi

İzmir Yaşam Koçluğu Eğitimi

Koçluk kişinin anlamlı ve net ifade edilebilen kişisel hedefler belirlemesinde, hedeflerinin kendi değer ve vizyonuna uygun olmasının belirlenmesinde ve bu hedeflere doğru etkin adımlar atarak gelişme kaydetmesinde, kişisel nitelik ve yeteneklerinin keskinleşmesinde en etkili olarak bulunan süreçtir. Koçluk sizi yönlendirmek yerine doğru sorular aracılığıyla kendi yanıtlarınızı bulmanızı ve doğru kaynaklara yönelmenizi sağlar. Motivasyon düzeyinizi ve yaratıcılığınızı artırır. Bütün bu süreç içerisinde koçluk geleceğe ve çözüme odaklanarak ilerler. Sebeplerden çok nasıl yapılabileceği konusu önem kazanır. style="mso-special-character:line-break" Koçluk performans geliştirme sürecinde ve her türlü öğretinin kazanılması esnasında en hızlı şekilde aşama kaydedilebilecek olan yöntemdir. Yaşam Koçluğunun amaçlarını şöyle sıralayabiliriz:...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Yukarı Çık