Yılbaşı

Yılbaşı Tatili,Yılbaşı Hangi Gün ? Yeni Yıl Tatili Hangi Gün Olacak ?

Yılbaşı Tatili,Yılbaşı hangi gün ? Yeni yıl tatili hangi gün olacak ?

Yılbaşı hangi gün ? Yeni yıl tatili hangi gün olacak ? Milyonlarca çalışanın ve tatilde zaman geçirmek isteyen binlerce kişinin merak ettiği yılbaşı tatili hakkındaki son bilgiler. Yılbaşı hangi gün, tatil olacak mı ? Yılbaşı hangi güne denk geliyor 1 Ocak, Çarşamba günü resmi tatil olduğu için mesai yapılmayacak. 31 Aralık 2013, yanı yılın son günü, yılbaşı gecesi ise Salı günü. Yılbaşı 2014 2014 yılına girmiye 1 aydan az bir zaman kala en çok merak edilen soru öğrencilerden geliyor. Peki 15 Tatil ne zaman? 15 Tatil ne zaman başlayacak? 15 Tatil ne zaman sona erecek? 15 Tatil hakkında merak ettiğiniz her şey burada. 2014 yılına 1 aydan az bir zaman kala en çok merak edilen detay yılbaşı tatilinin kaç gün olduğu. Peki Yılbaşı tatili akç gün? Yılbaşı tatili hangi gün başlayacak? Yılbaşı tatili hangi gün bitecek? Yılını bitirmeye 1 aydan az bir zaman kala şimdiden yılbaşı içişn planla yapılmaya başlandı. Peki yılb...Devamını Oku »

Anneler İçin En Güzel Yılbaşı Hediyesi

 Anneler için en güzel yılbaşı hediyesi

Onlarca hediye sitesi içerisinden Annenize, Anneler için en güzel yılbaşı hediyesi olarak en güzel hediyeyi seçmeye çalıştınız. Çünkü siz Annenize gerçekten çok değer veriyorsunuz ve Ona alacağınız hediyenin hem anlamlı, hem de özel bir hediye olmasına özen gösteriyorsunuz. Ancak ne var ki, bakmış olduğunuz hediye konusundaki onlarca sitede, aradığınız hediyeyi bulamadınız. Beğendiğiniz hediyeyi, ya pahalı buldunuz ya da Annenize uygun bir hediye olmadığını düşündünüz. Peki o zaman Anneler için en güzel yılbaşı hediyesi olarak bir Anneye ne hediye alınabilir? Sevgili Dostlar, biz de sitemizde bugün en güzel Anneler için en güzel yılbaşı hediyesini bulmaya ve Anneye alınabilecek hediyeler konusunda beyin fırtınası yapmaya çalışacağız. Anneye hediye konusunda öncelikle şunu belirtmekte yarar var; hayata ilk defa gözlerinizi kucağında açtığınız çok özel bi...Devamını Oku »

Erkeğe Alınabilecek İlginç Hediyeler

Erkeğe Alınabilecek İlginç Hediyeler

Siz kadınların erkeklere hediye alırken yürüttüğünüz mantık silsilesi hakkında taşıdığım dile gelmez elemi bir nebze olsun anlatabilmek için kaleme alınmıştır. Kadınlar hediyeleri severler: Yılbaşında, doğum gününde, yıl dönümünde, milli ve dini bayramlarda, Cadılar Bayramı’nda, Paskalya’da, Kabotaj Bayramı’nda, milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde vs. vs. Ve sizin için alınabilecek hediye skalası, topraklarında dört mevsimin yaşandığı cennet vatanımız kadar geniş olsa da liste her zaman belli ürünlerle başlar: Ayakkabı, çanta, elbise, parfüm… Bunlar ilk başta ezber çözümler gibi gelse de, şeytan yine ayrıntıda gizlidir ve hediyenin renginden, pamuğunun toplandığı tarlanın lokasyonuna kadar pek çok detay ile erkeğinizin sizi ne kadar iyi tanıdığı sonucuna varabilirsiniz. Bunlar ezber gibi gözükse de kişiselleştirilmiş, özel çaba harcanmış hediyeler olabilir. Ne diyeceğim biliyor musunuz? Erkekler de hediyey...Devamını Oku »

2014 Yılbaşı Programları

2014 Yılbaşı Programları

Bir çok gece kulübü, eğlence mekanı, otel, restaurant ve bar şimdiden yılbaşı programlarını açıklamaya gazetelerde dergilerde veya internet sitelerinde yayınlamaya başladı bile. Herksin aklında aynı soru: Peki bu sene ne yapsak? Her yeniyıl zamanı geldiğinde her kafadan aynı ses çıkar ve bu sene şöyle güzelce eğlenelim diye fikirler atılır ortaya. Eğer gerçekten güzelce bir eğlenmek ve bütün bir yılın stresini atmak istiyorsanız sizlere güzel tavsiyelerimiz var. Bu sene bir değşiklik yapın ve farklı hizmetleri paketler dahilinde sunan otelleri tercih edin. Bunun size birçok açıdan faydası olacaktır. Nedenmi? Çünkü oteller sizlere sundukları yemekli- alkollü veya alkolsüz – konaklama hizmeti içinde olan ve aynı zamanda ertesi gün otelin sauna-havuz-masaj vb hizmetlerinden yararlanabileceğiniz paketler sunuyorlar. Hem daha çok müşteri çekmek ve müşterilerini bu keyfe alıştırmak hemde isimlerini duyurmak için hazırladıkları bu paketler erken rezervasyon sistemi ile çok uy...Devamını Oku »

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi

Yılbaşında erkek veya bayan sevgiliye alınabilecek yepyeni hediye fikirleri ile herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyoruz. Sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri vermeye çalışacağız. Bildiğiniz gibi yeni bir yıla artık çok az bir süre kaldı! Şu günlerde bütün insanlar, yeni yılı mutlu bir şekilde karşılamanın ve yılbaşına eğlenerek girmenin sabırsızlığını yaşıyor! Biz de bu vesile ile, kalbi sevgi ile çarpan, herkesin 2014 yılını kutlar "Mutlu Yıllar" dileriz. Güzel bir yıl ve güzel yarınlar hepimizin olsun! Sevgililer açısından yılbaşı gecesi ile ilgili bir diğer önemli şey ise, sevgililerin birbirlerine verecekleri hediyelerdir. sevgililer için yılbaşı akşamı her şey kusursuz olmalıdır diye. İşte kusursuz olması gereken şeylerden biri de yılbaşı hediyesidir. Sevgili...Devamını Oku »

1 2 3 4
Yukarı Çık