Yaşam Koçluğu Sertifika Programları

Yaşam Koçluğu Sertifika Programları

 Profesyonel Yaşam Koçluğu insanların hayatlarında, kariyerlerinde, iş ortamlarında ve örgütlerinde olağanüstü sonuçlar elde etmelerine yardımcı olan profesyonel bir ilişkidir. Koçluk süreci ile birlikte, danışanlar öğrenme düzeylerini derinleştirir, performanslarını artırır ve hayat kalitelerini iyileştirir.

Her buluşma esnasında, danışan konuşmanın konusunu belirler. Bu sırada koç danışanı dinler, gözlem ve soruları ile süreç üzerine katkıda bulunur. Bu etkileşim netlik meydana getirir ve danışanı hareket etmeye teşvik eder.

 Koçluk, odaklanma ve seçeneklerin farkındalığın artması sağlama yoluyla danışanın sürecini hızlandırıyor. Koç, danışanın şimdi nerede olduğuna bakar ve gelecekte olmak istediği yere ulaşabilmek için neler yapmaya istekli olduğu konusu üzerine yoğunlaşır.

 Size Nasıl yardımcı Olabiliriz?

Biz; Yaşam durumu ve refah düzeyi, sağlık, ilişkiler, stres, kariyer, iş ve yaşam arasındaki denge, mali, depresyon, aile sorunları, sosyal ilişkiler, cinsellik ve üretkenlik ve birçok alan üzerinde, yaşam tarzı tercihleri belirleriz.
Sizin içinizde mevcut olan temel inanç sistemi gerçekten ne?
Sonuç olarak kendinizi keşfetmek, insanların kendilerine olan duyarlılığını arttırmak ve yaşamlarında pozitif değişiklikleri yapmanız için, yaşam durumunda değişim ve dönüşüm adına yol göstericiyiz.
Koçluk kişinin anlamlı ve net ifade edilebilen kişisel hedefler belirlemesinde, hedeflerinin kendi değer ve vizyonuna uygun olmasının belirlenmesinde ve bu hedeflere doğru etkin adımlar atarak gelişme kaydetmesinde, kişisel nitelik ve yeteneklerinin keskinleşmesinde en etkili olarak bulunan süreçtir.

Koçluk sizi yönlendirmek yerine doğru sorular aracılığıyla kendi yanıtlarınızı bulmanızı ve doğru kaynaklara yönelmenizi sağlar. Motivasyon düzeyinizi ve yaratıcılığınızı artırır.

Bütün bu süreç içerisinde koçluk geleceğe ve çözüme odaklanarak ilerler. Sebeplerden çok nasıl yapılabileceği konusu önem kazanır.
Koçluk performans geliştirme sürecinde ve her türlü öğretinin kazanılması esnasında en hızlı şekilde aşama kaydedilebilecek olan yöntemdir.

Kazanımlar:Uluslararası Onaylı Sertifika, geleceğin gözde mesleğini yapabilme yetkinliği, çalışma saatleri kendiniz tarafında belirlenen bir iş, çift taraflı öğrenme yetisi kazanma, bireysel hedeflerinize ulaşma, hayat kalitenizin sürekli olarak artması, planlama, uygulama, etkili zaman ve duygu yönetimi tekniklerinin kazanımı, kişisel gelişim konusunda profesyonel olma.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

 Yaşam Koçluğu Eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için
 
İzmir'de Yaşam Koçluğu Eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 telefondan veya İzmir Yaşam Koçluğu Eğitimi için tıklayın
 
Antalya'da Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan veya Antalya Yaşam Koçluğu Eğitimi için tıklayın

Muğla'daki Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz için +90(252) 213 00 98 - +90(532) 100 11 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla  Yaşam Koçluğu Eğitimi İçin tıklayabilirsiniz.

Denizli'deki Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz için 0 850 3034900 - +90(532) 100 11 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli Yaşam Koçluğu Eğitimi İçin tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık