Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Çocuk Bakım Seçenekleri

 Hamilelik Hakkında, Hamilelikte  Doğum Sonrası,  Çocuk Bakım Seçenekleri

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Çocuk Bakım Seçenekleri

Bir bebeğin bakımı evde ya da başka bir yerde yapılabilir. Evde bakım için, işveren kurumlarıyla irtibat kurarak çocuk bakıcıları bulabilirsiniz. Bu özel bakım çok pahalı olmaktadır. Çocuğunuzu, bir gündüz bakım merkezine ya da evde bir akrabanızın yanma bırakabilirsiniz. Çocuk uzmanınız, çocuk bakımı hakkında iyi bir bilgi kaynağı olabilir. Çocuk bakımı hakkında gözönünde bulundurmanız gereken bazı noktalar aşağıdadır:

• Ulaşabildiğiniz merkezler hakkında bilgi toplayın. Nerede kurulu olduklarım, ne zaman çalıştıklarım ve bakım ücretin! öğrenin.

• Merkezi ziyaret edin. Birden fazla ziyaret ederek emin olun. İlk önce randevu alın sonra da haber vermeden ansızın ziyare de gidin. Fiziksel yerleşiminin nasıl olduğunu göçün. Hangi çocukların orada olduklarım gözlemleyin. Günlük bir programın nasıl olduğunu, yemeklerde ve ara öğünlerde çocuklara neler yedirildiğini öğrenin. imkanların yeterli ve çocuk sayışma uygun olduğundan, yeterli personelin bulunduğundan emin olmalısınız.

• Güven belgesin! kontrol ediniz. Çocuğunuzu ellerine teslim ettiğiniz kişinin ya da kurumun geçmişi ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olmanız gerekir. Eğer kişi, bölge yönetimi tarafından onaylanmış ya da lisanslı hale getirilmişse, ilgili belgeleri görmelisiniz. Eğer yazılı bir şekilde kurallar, prosedürler ya da bakım felsefesi hakkında belgeler varsa, bunların kopyalarım almayı unutmayın. ilk yardım hususunda eğitim almış bir bakıcı ya da gerekli ilaçları çocuğunuza verebilecek bir kişi bulmalısınız. Herhangi bir acil sağlık olayında ne gibi planlarının olduğunu tesbit edin. Mümkünse bu merkezler hakkında deneyimli olan kişilerden tavsiyeler almalısınız.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
cheaters caught my husband cheated why men cheat
my boyfriend cheated on me with my mom women who want to cheat click
reasons why women cheat beautiful women cheat why most women cheat

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık