Yönetici Koçu

Yönetici Koçu

Yöneticinin hem iş hayatının hem de özel hayatının dengelenmesi yaşam kalitesini ve iş başarısını arttırır. Yöneticilik becerilerinin geliştirilmesi, liderlik özelliklerinin kazandırılması ve koçluk tarzının oluşturulması yöneticiyi çok daha etkin bir yapıya taşıyacaktır.

Yönetici koçluğu hali hazırda iş yaşamında başarılı, işini bilen ve işine hakim yöneticilerin etkin insan yönetme becerilerini geliştirmeye yönelik koçluk uygulamasıdır. İş yaşamında pek çok mutsuz çalışan olduğu bir gerçektir. Bu durumun farkına varan ve kendini geliştirmeye çalışan bir yönetici bu düğümü çözen kişidir.

Yönetici geliştikçe ekibi ve kurumu da gelişir. Yeni bakış açıları ve yetenekler kazanır. Yönetici hem kendi hedeflerine odaklanır hem de ekibine liderlik etmeye başlar. Yaratıcılığı artar. Özeleştirisini yapabilir. İletişim konusunda sihirbaz olmaya başlar. Performanslar geliştikçe kendisi de motive olur. Karar verme, uygulama ve strateji geliştirme becerileri artar. Öncelikleri belirleyebilme ve zaman yönetimi becerisi kazanır. Esneklik becerisi artar. Çalışanları tanıma ve bu yönde geliştirme konusunda istekli olur. Kişisel olarak da yaşam tatmini yaşar.

Günümüzün rekabetçi iş ortamında Yönetici Koçluğu, liderlerin liderlik becerilerini geliştirilerek yüksek hedeflere ulaşmalarına yardımcı olur.

Koçluk süreci, hızla değişen iş ortamında, bir lider olarak farkındalık, netlik ve yön kazanmanızı sağlar. Yönetici Koçluğu sürecinde Yönetici Koçu danışanıyla birlikte yapacağı liderlik becerilerinde aşağıdaki alanları geliştirmede destek olur.
Yöneticiye, işbaşında öğrenme ile liderlik performansını artırmak için yardımcı olmaktır. Koçluk bir taraftan yöneticinin işini kolaylaştırırken diğer taraftan birlikte çalıştığı ekibin ve sonuçta kurumun performansını artırmayı amaçlar. Yönetici, koçluk sürecinde kendini daha iyi tanır, kişisel ve profesyonel yetkinliklerini ve liderlik becerilerini geliştirir.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Yönetici Koçluğu eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki Yönetici Koçluğu eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Yönetici Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Yönetici Koçluğu eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Yönetici Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık