Hayat Koçluğu

Hayat Koçluğu

Hayat Koçluğu; yaşamında normal davranışlar sergileyen bireylerin hedeflerine daha hızlı ve etkili ulaşmasına yardımcı olmak amacıyla verilen kişisel çözüm hizmetidir. Hayat Koçluğu  Tedavi edici değil geliştiricidir.

Neden Hayat Koçluğu Hizmeti Almalıyım? Günümüz dünyasında  ancak toplumsal standartların üstüne çıkabilmiş bireyler başarılı olabiliyor. Dünkü başarılarımız bugünümüze yansımıyor. Hiçbir şey başarı kadar kolay kaybedilmez. İşimizde, evimizde ve diğer özel hayatımızda elde etiğimiz başarılar, başarılı kalmamıza yeterli olmuyor. Çünkü içinde bulunduğumuz dünya hızlı değişim gelişim süreci içerisinde bize her gün yeni hiç tanımadığımız problemler sunuyor… Bugün karşılaştığımız problemler dünkü çözümlediğimiz problemlere benzemiyor. Geçmişte öğrendiklerimizle bugün istediğimiz sonuca ulaşamıyoruz. İş veya özel yaşamın kuralları sürekli değişiyor.Gelişen bu yeni hayat standartlarına yetişemeyebiliyoruz. Çünkü çevremizin bizden beklentileri her geçen gün değişiyor.  Artık deneme-yanılma yöntemini uygulayacak kadar ne imkanımız nede zamanımız var.Hayatın akış hızına yetişebilmemiz gerekiyor. İşte bu sebepten dolayı iş ve özel hayatımızda profesyonel desteğe ihtiyaç duyabiliyoruz


Hayat Koçluğu Nedir?

Hayat Koçu  kişisel hedeflerimize ulaşmamızda bize bir yol haritası gösterir. Alanlarında başarılı olmuş birçok  insanın, yaşamları boyunca elde ettikleri deneyimlerini bize sunar. Bu deneyimlerin ortak özelliklerini araştırır ve bizim kullanabileceğimiz yöntemler  haline çevirir. Bize sunduğu yöntemler, kişisel hedeflerimize ulaşırken daha az hata ve daha az zamanda daha verimli ulaşmamızı sağlar. (Örneğin Hastalığın psikolojisini öğrenmek için illaki hasta olmamız gerekmez, hasta  insanların ortak özelliklerini fark etmemiz yeterli olacaktır. ) yaşam koçluğu, bir anlık danışma değil sürekli bir destek sürecidir. İhtiyaç duyduğunuz her an size ön yargısız, doğru ve pratik çözümler sunar.

Hayat Koçluğunun Hizmet Alanı Nedir?

- Eğitim veya mesleğinizle ilgili Yaşam Koçluğu ( İş dünyası, Spor, Sanat, Siyaset,Eğitim)

- Kişisel Hayat Koçluğu ( Motivasyon, İletişim,Çevreyle İlişkiler, Farkındalık )

Hayat koçları hayatımızın her alanında ,bizi ileri götürebilecek her konuda hizmet verirler.Bizi bulunduğumuz seviyenin çok yukarılarına taşıyabilecek tüm taktikleri geliştirirler.Bunların uygulanmasında yardımcı olurlar.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.
 
Hayat Koçluğu Eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :
 
İzmir’deki Hayat Koçluğu Eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.
 
Antalya’daki Hayat Koçluğu Eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık