İlişkiler Koçluğu

İlişki Koçluğu Nedir?

 İlişki Koçluğu Nedir?

İlişki koçluğu ile kişisel ilişkilerinizde yaşadığınız iletişim sorunlarını nasıl yok edeceğinizi, kendinizi, partnerinizi ve ilişkinizde yaşadığınız tüm duygusal karmaşaları nasıl yönetip yönlendireceğinizi öğreneceğiniz ilişki koçluğu programında sorunlarınızla başa çıkma hakimiyeti kazanacaksınız. Ne söylersem kendimi doğru ifade edebilirim? Nasıl söylersem gerçek duygularımı anlamasını sağlarım? Nasıl davranırsam ilişkimdeki sorunu kaldırabilirim? Siz, ilişkinize mutluluk, keyif ve paylaşım katacağınıza inandığınız değişimi dönüşüme çevirmeyi öğrendiğinizde hayatınızdaki her kişiyle, her durumda sorunsuz ilişkiyi maksimum seviyede yakalamış olacaksınız. Çocuklarımız ile iletişimde tarzımız ne? Birçok anne baba gibi sizinde biri büyükler ve biri çocuklar için iki ayrı diliniz mi var? Kendimize veya çevremizdeki diğer yetişkinlere söylense çok bozulacağımız, gururumuzun kırılacağı sözleri çocuklarımız küçük, nasıl olsa kaldırır diyen...Devamını Oku »

İlişki Koçluğu

İlişki Koçluğu

İlişkiler Koçluğu Nedir? Yaşam koçluğu dallarından biridir. Bireyin kendisiyle olan ilişkisini ve bu ilişkiden dışarı yansıyan görüntüsünü görmeye ve değerlendirmeye çalışır. Kişilerin birbirleriyle, kendileri ve bulundukları kurum arasında, kurumların birbiri ile ilgili iletişim ve davranış tarzlarına bakmaya imkan tanıyan koçluk hizmetlerinden biridir. İlişki Koçu kimdir? Şu andaki mevcut kendiniz ve sizinle ilişkide olan yakın çevreniz (aileniz, akrabalarınız, iş arkadaşlarınız)ilişki kalitesini artırmaya yardımcı olan ve birlikteliklerinize 360 derece bakmanızı sağlayan kişidir. İlişki Koçluğu nelere yardımcı olur? Kişinin güçlü yanlarının dengelenmesine ve zayıf yanlarının tespiti sonucunda geliştirilip, desteklenmesine yeni bir bakış açısı sunar. Bireyin ilişkide bulunduğu kişi veya kurumlarca dışarıdan nasıl anlaşıldığı veya algılandığı ve bu anlayışın nasıl değiştirilip dönüştürüleceği konusunda yardım eder. İlişki Koçluğu ne sağlar?Devamını Oku »

Flört Ederken Dikkat Etmeniz Gereken Detaylar

Flört Ederken Dikkat Etmeniz Gereken Detaylar

Bekar kadınlar genellikle harika bir ilişkileri olduğunu Ama İlişkinin neden yürümediğini bir türlü anlamazlar. İlişkileri böylesine iyiyse neden sevgilileri ilişkiyi sürdürmezler. Birçok kadına göre erkekler hala bir sırdır. Onların soruları genellikle erkekleri yanlış anladıklarını ve yanlış yorumladıklarım göstermektedir. Flört - Kadınların Sorunları • Benim için doğru olan erkeği nasıl elde edebilirim? • Neden erkekler sürekli olarak kendilerinden söz ederler?

Devamını Oku »

Yukarı Çık