Yaşam Koçu

Yaşam Koçu

Yaşam Koçundan Tavsiyeler
HAYIR'I ÖĞRENİN; Gerekli veya gereksiz yere söylediğiniz her 'evet' sözcüğünün altında, mükemmele ulaşma hırsı vardır. Kişi özellikle beğenilen bir arkadaş, harika bir anne veya harika bir eş olma duygusuyla, karşısından gelen her öneriye veya isteğe 'evet' der. Oysa, her isteğe evet derseniz, kendinize olan saygı ve güveni kaybeder, hayatınızı tamamen başkaları üzerine inşa etmiş olursunuz. Bu yüzden kendinizi 'hayır' sözüne alıştırın.
PAYLAŞMAK ŞART
Görevlerinizi başkalarıyla paylaşın! şu ana kadar hiçbir görevinizi başkasından istememişseniz ve başkasının almayacağını düşünüyorsanız, sonucu öğrenmenin bir tek yolu var Onlara paylaşmayı önerin! Yakınınızda olan bireyler görevi kabul etmezlerse, kullanılıyor olduğunuzun farkına varırsınız. Bu durumda ise, tavır koymak en doğru davranışlardan biridir.
İŞTEN KAÇMAYIN
Kendine olan güvenini sağlamlaştırmak isteyen bir kişinin, riskli olaylara da atılması lazımdır. Bunun için öncelikle kendinizi motive etmeyi öğrenmelisiniz. Bu anda yanlış yapma korkusunu taşımayı, başaramayacağınıza inanmayı ise, kendinize yasak kılın. Not defterinize şu ana kadar başarmış olduğunuz ve takdir aldığınız işleri not alın. Bunları okuyarak kendinizle gurur duyun, hatta biraz havalanın. Bundan sonraki beklentilerinizde ve gireceğiniz işlerde de aynı başarıya sahip olabilirsiniz.
Koçluk, danışanın destek aldığı profesyonel ile çalışma şekli açısından benzersizdir: bu profesyonel ilişkide koç değil danışan liderdir. Son karar veren ve uygun hareketleri başlatma sorumluluğunu taşıyan danışandır. Danışan kendi sorumluluğunu ve verdiği sözlere uyma yükümlülüğünü kabul eder. Koç, bu süreçte danışanı için en iyiyi ister ve hedefe ulaşması için sahip olduğu beceri ve tekniklerle danışanını destekler.
Yaşam Koçu size kişisel hedeflerimize ulaşmanız için bize bir yol haritası gösterir. Alanlarında başarılı olmuş binlerce kişinin, hayatları boyunca elde ettikleri deneyimlerini bize aktarır. Bu deneyimlerin ortak yönlerini araştırır ve bizim kullanabileceğimiz stratejiler şekline çevirir

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Yaşam Koçluğu eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Antalya Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Bursa’daki   Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz    0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Bursa Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Muğla’daki   Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz    0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Burdur’daki   Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz  0248 233 45 45 5 yada   0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Burdur Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık