Yaşam Koçluğu Sertifikası

Yaşam Koçluğu Sertifikası

Yaşam Koçluğu/ Life Coaching bütün dünya üzerinde yüksek oranda rağbet gören bir iş alanı halini almıştır. Koçluk tekniklerinden, üst düzey bürokratlardan tutun da, iş dünyasında aktif rol alanlara ,yıldız sporculara, meşhur sanatçılara kadar çok geniş yelpaze içerisinde bulunan insanlar istifade etmektedirler.

Bireylerin şimdi içerisinde bulundukları durum ile olmak istedikleri durum arasındaki mesafeyi kapatmayı hedefleyen bu sistem, kişileri arzuladıkları geleceğe ulaştırma noktasında etkili bir yoldur. Koçluk alırken de koçluk yaparken de insanı devamlı olarak geliştiren bu sistem içerisinde ilk andan itibaren etkili ve kesin sonuçlar almaya başlanmaktadır.

Yaşam Koçu ise kişisel hedeflerimize ulaşma sürecinde bize bir yol haritası gösterir. Alanlarında başarılı olmuş binlerce insanın, hayatları boyunca elde ettikleri deneyimlerini bize sunar. Bu deneyimlerin ortak özelliklerini araştırır ve bizim kullanabileceğimiz stratejiler şekline çevirir. Bize sunmuş olduğu yöntemler, bireysel hedeflerimize ulaşırken daha az yanlış yapmamızı, daha az bedel ödememizi ve daha az zamanda daha verimli bir şekilde ulaşmamızı sağlar. Yaşam koçluğu, bir anlık danışma değil sürekli bir destek sürecidir. Gereksinim duyduğunuz her an size ön yargısız, pragmatik ve pratik çözümler sunar.

Kimler için uygun: Mevcut işlerine koçluğu ilave etmek ya da mevcut mesleklerinden koçluğa yönelmeyi hedefleyen kişiler için.

Kazanımlar:Uluslararası Onaylı Sertifika, geleceğin gözde mesleğini yapabilme yetkinliği, çalışma saatleri kendiniz tarafında belirlenen bir iş, çift taraflı öğrenme yetisi kazanma, bireysel hedeflerinize ulaşma, hayat kalitenizin sürekli olarak artması, planlama, uygulama, etkili zaman ve duygu yönetimi tekniklerinin kazanımı, kişisel gelişim konusunda profesyonel olma.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

 Yaşam Koçluğu Eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için
 
İzmir'de Yaşam Koçluğu Eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 telefondan veya İzmir Yaşam Koçluğu Eğitimi için tıklayın
 
Antalya'da Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan veya Antalya Yaşam Koçluğu Eğitimi için tıklayın

Muğla'daki Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz için +90(252) 213 00 98 - +90(532) 100 11 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla  Yaşam Koçluğu Eğitimi İçin tıklayabilirsiniz.

Denizli'deki Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz için 0 850 3034900 - +90(532) 100 11 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli Yaşam Koçluğu Eğitimi İçin tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık