Reiki ile Kendinizi Tevavi Etme

Reiki ile Kendinizi Tevavi Etme

  Muhtemelen Reikiden daha kolay ve etkili hiçbir tedavi metodu yoktur. Nerede olursak olalım kendi kendimizi tedavi edebiliriz; çünkü Reiki daima bizimle beraberdir ve onu kullanmak için bir yardım veya araca ihtiyacımız yoktur. Ne zaman nerede bir ağrı hissederseniz veya kendinizi kötü hissederseniz, yorulunca, aşırı çalışınca, panik içindeyken Reiki enerjisi ile hemen sakinle§ir ve gevşersiniz ve onu tekrar güçlenip uyum içinde olmak için kullanırsınız. Bununla beraber olağanüstü durumlarda tedavi için kendinizi sınırlamayınız. Bir kere birinci Reiki derecesini başarınca yaşam akümülatörünüzü her gün Reiki vererek şarj edebilirsiniz. Böylece birçok hastalık gelişme imkanı bulamaz ve birçok sıkıntıdan korunursunuz. Spritüel gelişmeniz artar ve hayatınız bir başka kaliteye ulaşır. Reiki seminerine pek çok kişi yalnızca kendi kendini tedavi imkanı verdiği için katılırlar.

Bazıları için Reiki bilinen tıbbi metotlara doğal bir destektir, bazıları tekrar derin ve barış içinde uyumak için alırlar. Birçokları kendilerini zihinsel ve bedensel ağrı, hastalık, zaaf ve ızdıraplardan kurtarmaya muktedir olmak için alır. Prensip olarak kendinizi de, hastaları tedavi ederken kullandığınız el pozisyonları ile tedavi edebilirsiniz, hastalarınıiı tedavi ederken uyguladığınız bütün temel prensipler kendinizi tedavi ederken de geçerlidir. Kişinin sırtının üst kısımlarına Reiki vermesi problemdir, bazıları ayaklarına Reiki verirken de sıkıntı çekerler; fakat ikinci derece Reiki alınca uzaktan tedavi tekniği ile ulaşamadığınız yerlerinizi de tedavi ederken zihinsel teknik kullanabilirsiniz. Şimdi kendi kendine tedaviyi kısaca anlatalım. Rahatça uzanınız veya oturunuz.

Ellerinizi gözlerinize yumuşakça koyunuz ve Reiki enerjisinin akmasına izin veriniz. Sonra sırasıyla, §akaklara, kulaklara, başın arkasına, başın üstüne, boğazınıza, karaciğerinize, dalağınıza, midenize, bağırsaklarınıza, kasıklarınıza, böbreklerinize, en son olarak ta göğsünüze yumu§ak bir şekilde koyarak bitiriniz.

Eğer vücudunuzun bu sayılanlar dı§ında bir organında sıkıntı varsa bu pozisyonlara o organınızı da dahil edebilirsiniz. Her pozisyon 3-5 dakika tutulmalıdır. Problemli bölgelerde el 10-20 dakika veya iyi hissedilene kadar tutulur. Ellerinizi içinizden geldiği gibi tutabilirsiniz ve özellikle rahatsızlık hissettiğiniz yere koyabilirsiniz. Kendi kendini tedavi özellikle uykudan önce yapılırsa çok etkilidir, çünkü o gece uykunuzu barış dolu ve dinlendirici yapar. Bunlar kendinizi tedavi etmeniz için bazı yollar. Siz de çabucak kendiniz için yeni yollar bulabilirsiniz.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Reiki Eğitimi eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir  Reiki Eğitimi için 0(232) 422 59 54 yada  0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

 
Denizli   Reiki Eğitimi için  0(850 ) 303- 49- 00 -  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Antalya Reiki Eğitimi için  0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Muğla Reiki Eğitimi için  0(252) 213 00 98 - 0  (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Ankara Reiki Eğitimi için 0(850 ) 303- 49- 00  - 0  (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Ankara Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.


İzmir Reiki Eğitimi 
 

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık