Hamilelik Hakkında ( Risk Faktörleri )

  Hamilelik Hakkında ( Risk Faktörleri )

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Risk Faktörleri

Gebelik, bir problemin oluşması açısından, diğer zamanlara göre daha yüksek riske sahiptir. Kadının gebe kalmadan önce bir sağlık sorunu varsa bu, gebelikte sorun oluşturabilir. Ya da sorun gebelikte ve doğum sırasında da ortaya çıkabilir. Bilinen risk faktörleri olan kadınların çok az bir kısmı, oluşan problemlerin büyük bir kısmı hakkında bilgi vermektedir. Yine de tüm sorunları önceden kestirmek mümkün değildir. Ciddî sorunlarla doğan bebeklerin, beste birinin annesinden gebelik boyunca herhangi bir risk faktörü bulunmamaktadır, Problemler herhangi bir zamanda oluşabileceği için gebelik boyunca riskler değerlendirilmelidir. Problemlerin ne zaman olduğun! bakılmaksızın, bu problemlerin annenin, fetüsün ya da her ikisinin de sağlığım tehdit ettiği unutulmamalıdır. Bu sebeple bir kadında komplikasyon gelişme riski artmışsa, özel bakıma alınmalıdır.

( hamile doğum, bebek hamile, hamile düşük, hamile gebe, hamile kadın, hamile insan, hamilelik, hamilelik belirtileri, hamile kalma, hamilelik testi, hamile kalmak, hamilelik öncesi, hamilelik takvimi, hamilelik belirtisi, hamilelik dönemleri, hamilelik hakkında, hamilelik, hamile bayan)

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık