Yaşam Koçu Olmak İstiyorum

Yaşam Koçu Olmak İstiyorum

İnsanlar temelde gereksinimlerini karşılama ve isteklerine yönelme odaklı olarak yaşamlarını sürdürmektedirler. Koçluk özünde yaşam hedeflerine giden yolu kısaltan bir araç ve yaklaşım biçimidir. Yaşam Koçu kişisel hedeflerimize ulaşmamızda bize bir yol haritası gösterir. Alanlarında başarılı olmuş binlerce insanın, yaşamları boyunca elde ettikleri deneyimlerini bize sunar. Bu deneyimlerin ortak özelliklerini araştırır ve bizim kullanabileceğimiz stratejiler haline çevirir. Bize sunduğu yöntemler, kişisel hedeflerimize ulaşırken daha az hata daha az bedel ve daha az zamanda daha verimli ulaşmamızı sağlar. Yaşam koçluğu, bir anlık danışma değil sürekli bir destek sürecidir. İhtiyaç duyduğunuz her an size ön yargısız, pragmatik ve pratik çözümler sunar.

Yaşam koçluğu “ hangi “ yaşamı tercih etmemiz gerektiğini değil, “ nasıl “ yaşamamız gerektiğini değil, yaşamımızın amaçlı, hedefli, anlamlı bir bütünlük içinde olmasını sağlayan bir yöntemler, teknikler, çalışmalar kümesini “ kullanabilme “ becerileridir.
Yaşam koçluğu her türlü öğretiyi hızlı ve kalıcı bir biçimde kazandırır, kişilerin ve kurumların performans geliştirmesini sağlar. Kişileri bulundukları konumdan, varmak istedikleri konuma ulaştırır. Bunu, güçlü bir yöntem içeren profesyonel bir diyalogla başarır.

Yaşam Koçluğu, kişinin kendini en iyiye taşıyacak bütün kaynaklara sahip olduğunu, hayatında ulaşmak istediği bütün cevaplara sahip olduğunu peşinen kabul eder. Bütün mesela, içimizdeki bu gücü uyandırmak ve sahip olduğu potansiyeli hayata kazandırmaktır.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Yaşam Koçluğu eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki Yaşam Koçu olmak için eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Yaşam Koçu olmak için eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık