Anne - Babanın En çok Yaptığı 10 Hata ( Öğrenme Zorlukları ( Örnek Dialog ) )

Anne - Babanın En çok Yaptığı 10 Hata ( Öğrenme Zorlukları ( Örnek Dialog ) )


Öğrenme Zorlukları ( Örnek Dialog )

Diana adında çok zeki ve enerjik bir kadınla birlikte çalışmıştım. Onu tanıdığımdan beri, iş yaşamında ve genel olarak hayatta çok başarılıydı. Oysa sonradan durumunun daha önce böyle olmadığını öğrenmiştim.

(anne - babanın en çok yaptığı 10 hata, kişisel gelişim, anne bebek, anne çocuk, anne ve bebek, anne baba, anne cocuk, çocuk bakımı)

Diana çok aptal olduğunu düşünerek yetişmişti. Okulda sürekli kavga ederdi. Liseden mezun olduğunda okul hayatında artık ilerlemeyeceğine inanmıştı. Şans eseri özel bir kurumun kolejine başvurmak için testlere tabi tutulmuştu. Böylece, aslında çok zeki olduğunu; fakat özel bir öğrenme zorluğunun bulunduğunu keşfetmişti. Okuduğunu aklında tutmada çok zorlanıyordu. Okulda böyle bir güçlük yaşaması şaşılacak bir şey değildi!

Deneme-yanılma yoluyla Diana bu sıkıntısını telafi etmeyi öğrenmişti. Ödevlerini bir kaydediciye okursa bilgileri aklında tutabildiğini keşfetmişti. Bilgiyi edinebilmek için işine yarayabilen başka bir yol bulabildiğine ve böylece akademik başarıyı tadabilmeyi öğrendiğine gerçekten çok memnundu. Master derecesini almak için okula devam etmiş ve asla geriye bakmamıştı.

Genellikle okullardan, çocuğun belirli güçlüklerine ve ihtiyaçlarına cevap vermesi istenmektedir. Pek çok okul, öğrenme zorlukları olan çocuklara yardımcı olabilecek öğretmenlerin bulunduğu özel eğitim sınıfları sunmaktadır. Kimi zaman, çocuğun sınavına daha uzun süre tanıyan veya ödevlerini bilgisayarda yapabileceği basit sınıf düzenlemeleri de gerekmektedir.

(anne - babanın en çok yaptığı 10 hata, kişisel gelişim, anne bebek, anne çocuk, anne ve bebek, anne baba, anne cocuk, çocuk bakımı)

Öğrenme zorlukları olan çocuklar okul hayatlarında özel yardıma ihtiyaç duyabilirler. Öğrenme zorluklarının bir anlamda hayatın zorlukları olduğunu anlamak gerçekten önemlidir. Bunlar, sırf okul hayatındaki gelişimi değil, çocuğun hayatının pek çok yönünü de etkilerler. Çocuğunuzun güçlü ye olumlu bir kişilik duygusu geliştirmesinde, onun özel ve eşsiz ilgi ve yeteneklerine önem vermeniz, iyi bir ebeveyn olmanız için şarttır. Bu durum, öğrenme zorluğu olan çocuklarda daha da önemlidir.


-ALINTI-


(anne, baba, çocuk, hata, büyütmek, cocuk, anne bebek, anne çocuk, anne ve bebek, anne baba, anne cocuk, çocuk bakımı, bakım, çocuk yetiştirmek)
wives cheat how married men cheat click here
viagra stimulis read here website
abortion pill where to buy how is the abortion pill surgical abortion process
open looking to cheat married men dating

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık