Anne - Babanın En çok Yaptığı 10 Hata ( Fobilerin Tedavisi )

Anne - Babanın En çok Yaptığı 10 Hata ( Fobilerin Tedavisi )


Fobilerin Tedavisi

Bütün fobiler genelde bir psikolog veya zihinsel sağlık uzmanı tarafından kolaylıkla tedavi edilebilmektedirler.

(anne - babanın en çok yaptığı 10 hata, kişisel gelişim, anne bebek, anne çocuk, anne ve bebek, anne baba, anne cocuk, çocuk bakımı)

Tedavi, çocuğu korkulan durum veya nesnele kendi hayal dünyasında ve gerçek hayatta yavaş vayaş karşılaştırılmasıyla başlar. Çocuğa olumlu ve uyum sağlayıcı telkinler öğretmek de faydalıdır.

Telkinler, genetikle böyle yaptığımızın bile farkında olmadan kendi kendimize her gün söylediğimiz şeylerdir. "Vav, bu pizza sıcak" veya "Çok hoş bir araba" gibi ifadeler telkinlere örnek olabilir. Bu iç ses, özellikle korktuğumuz veya güvensizlik hissettiğimizde aktiftir. Bizim kaygımızı artıran telkinlere de "Bütün bu insanların önünde konuşmama imkan yok." veya "Bugün okulda bir şeylerin kötü gideceğini biliyorum." gibi şeyler örnek verilebilir. Çocuklarımıza, bu iç sesi daha olumlu ve uyarıcı ifadelere dönüştürmeyi öğretmek, onların korkularını ve güvensizliklerini kontrol etmesine yardımcı olur.


-ALINTI-


(anne, baba, çocuk, hata, büyütmek, cocuk, anne bebek, anne çocuk, anne ve bebek, anne baba, anne cocuk, çocuk bakımı, bakım, çocuk yetiştirmek)
redirect open what is the procedure for an abortion

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık