Ağzınızı Açmadan Etkileme Tüyoları

Ağzınızı Açmadan Etkileme Tüyoları

Keşfetkendini, olarak kadın-erkek ilişkilerine de kancayı atıyor ve Sevda Türküsev'in kaleminden başka hiçbir yerde bulamayacağınız tüyolar veriyoruz size. Özellikle kadınlar bu tüyolardan sonra erkekleri daha iyi tanıyacaklar ve erkeklerde öğrenecek çok şeyler bulacaklar… O kadar çok yazıldı ki şu erkeklerin çapkınlığı; artık onlarında umurunda değil kim ne demiş kim ne diyecekmiş.

Erkekler tarih boyunca üzerlerinde kalmış bu lakabın hakkını vermek için kendilerince son yıllarda büyük atılımlar yapmaya başladılar.

Özellikle çapkınlığı “misyon” olarak taşımak isteyenler, sadece cinsel tatmin değil, her türlü keyfi yaşamak için bu atılımı        yapıyorlar. Bir heves yani ufak ve kısa süreli ilişkiler onlara göre değil...
Tabi ki yılların vermiş olduğu tecrübeleri biraraya toplayarak, teknolojinin ve modern çağın getirdiği nimetlerden de yararlanarak bir arz oluşturdular.

Belki şaşıracaksınız ama her yaş grubunun tarzı ve üslûbu değişmektedir. Hani  “Her yaşın bir güzelliği vardır.” derler ya işte her yaşın da ayrı bir çapkınlık tarzı olduğu kocaman bir gerçektir.

İsterseniz gelin hep beraber bu tarzları şöyle bir gözden geçirelim...

Aklınızda bulunsun da yarın öbür gün bir erkek karşınıza çıktığında en azından bir fikir sahibi olursunuz. Sizin de savunma
mekanizmanız olsun ki, hemen aşık olup sonra hüsrana uğramayın, benden söylemesi. Bu nedenle şu sözümü de burada özellikle söylemek istiyorum:
“Aşka aşık olanlar sonra yalnız kalırlar.”

20-25 yaş arası

Aslında bu yaşlardaki erkelerin çapkınlık maceraları genellikle ciddi zannettikleri  ama kısa süren ilişki tarzında olur ya da tam aksine bu yaş gurubundaki beyler “Ava giden avlanır.” misali  kendileri terk edilirler veya  hop diye nikah masasına oturuverirler.
Bu grubun bir bayana yaklaşma tarzı  çok içten ve samimidir.
Zaten o yaşlar duyguların en temiz yaşlarıdır, henüz kirlilik başlamamıştır.
Fakat yaklaşımları genellikle maddi imkanlarını öne sürerek değil fiziksel görüntülerinin cazibesini göstererek olur. Bir bayana yaklaşmak istedikleri zaman çok şık giyinip çok güzel parfümler sürerler ve kızın yanında telefon konuşma numarası yapılır. Bir arkadaşı tembihlendiği gibi tam zamanında arar ve delikanlı hedef kızın yanında başlar atıp tutmaya: “Yok abi ben gelemem, ben artık ciddi bir şeyler yaşamak istiyorum, ne o öyle gez toz hep aynı şeyler, artık bana her konuda hitap etmesini istiyorum yanımdaki bayanın.” der ve gene devam eder, “Israr etme gelemem, hem artık beni böyle yerlere çağırmayın, tamam abi öptüm.” ve ekler, “Haa Aliciğim ya benim şu arabanın müzik tesisatını yenileyeceğim, bir arkadaşın vardı ya senin, tabi sana söylememiştim değil mi arabayı yeniledim de...”
İşte her ne kadar fiziksel cazibelerini kullansalar da maddi güçlerini de araya sıkıştırlar ki kız bilsin yaya dolaşmayacağını.
Şu meşhur, sevgililerine oyuncak ayı hediye alma adeti var ya, işte tam bu yaş grubunun işidir. Kızlarda acayip sevinirler.
“Aaayyyyy ne tatlı bir şey, aşkım teşekkür ederim çok sevindim bu gece bununla uyuyacağım.” der.
Tamam işte birinci raund alınmıştır ve erkek hemen ekler “Ama ona sarılırken beni düşünürsün artık.” Kız mahçup ve onure olmuş bir ses tonuyla “Eee bakacağız artık.” der.

İşte o ayı, kız ve delikanlı birlikte yemeğe giderler, o gün ayı hep yanlarındadır.
Kız baştan çıkmıştır, bunun adına ilişki mi dersiniz, flört mü dersiniz artık bir şeyler başlamıştır. Bu yaş grubu genellikle ya çabuk bıkar, yenisini arar, her gördüğü kıza aynı numaraları yapar ya da çok nadirde olsa aşık olup evlenir ve sonraki senelerde çapkınlık rekortmeni olur çıkarlar.
Ve bu yaş grubunun arabalarının bagajlarında ciddi bir oyuncak ayı stokları vardır, ayıların hepsi aynı model değildir baştan çıkartacakları kızların huylarına göre büyük, küçük, orta boy olarak değişir.

 26- 30 yaş arası
 En kritik yaşlardır, çünkü delikanlılıktan adamlığa geçiş dönemidir.
Korkular tereddütler yok denecek kadar azalmış, bekarlar için yanlış tecrübelerin verdiği derin tecrübeleşme, evliler için küçük yaşta yapılmış olan evliliğin başlayan bezginliklerinin zamanıdır 26-30 yaş arası. Kadın denen canlıyı tanımışlardır, şimdi yavaş yavaş kadını keşfetmeye başlarlar.
Bu gruptaki beyler daha bir kazanova takılırlar,  kendilerine olan güvenleri çoktur.
Tabiri caiz ise iplerini koparmışlardır.
Bu grubun kadın etkileme teknikleri tam çapkınlık standartları içinde olur çünkü bu grubun ciddi bir ilişki beklentisi hemen hemen yok gibidir.

Maddi imkanları varsa eğlence yerlerinde ve tatil beldelerinde bir arayış haline girerler.
Bu yaş grubundaki erkeklerle ciddi bir ilişki isteyen bayanların hayal kırıklığına uğrayacağını peşin peşin söyleyebiliriz.
Çapkınlık yapmak istediklerinde lüks bir lokantadalarsa yan masadaki bayanı gözlerine kestirirler, kadında da hareket var, yani duruma talip.
Kadınla iletişim kurmaya önce klasik göz teması ile başlarlar, arada kaçamak bakışlar  atarlar fakat bu bakışlar çok ciddi bir adam görüntüsü vererek devam eder yani karşısındaki kadına ciddi, oturaklı bir adam olduğunu belli etmeye çalışırlar.
Sonra işin detaylarına iner, karşısındaki kadının kendilerindeki tüm ayrıntıları görebileceği bir şekilde otururlar.
Kolundaki marka saati çok doğal bir şekilde göstermesi gerekmektedir, yanındaki arkadaşı ile çok ciddi bir mevzu konuşuyormuş gibi bir hava içinde dirseklerini masaya dayar, ellerini birbirine kenetler, çenesini ellerine yaslar. Tabi haliyle ceketi geriye çekilmiştir ve o kolundaki muhteşem saat tüm asaletiyle ortaya çıkmıştır.
Ve bu arada bakışlar devam etmektedir, karşısındaki kadının iyice hazır olduğunu görünce bu sefer garson devreye girer ve bayana bir içki ikram edilir, kadın çok memnun olmuştur ve gülümseyerek karşılık verir, artık tek bir şey kalmıştır, bayanın yanına gidilir ve eh artık gerisini anlatmamıza gerek  yok, tahmin edersiniz.
Maddi durumu bu kadar iyi olmayan beyler, çapkınlıklarını internet üzerinden yapıyorlar ve inanmayacaksınız belki ama bu şekilde çok kişi tanışıp ilişkiye giriyor.  
Veya sinemalarda, Taksim’deki kafelerde, Ortaköy’de yani eskinin klasik kız tavlama metodlarını kullanarak adına çapkınlık dedikleri o kaçamakları yapıyorlar.

33-45 yaş
Eveeeet en tehlikeli yaşlar, en hızlı yaşlar, en beter yaşlar, en hızlı çapkınlar bu yaşlardaki beylerden çıkıyor. Dikkat ederseniz bir 15 yıllık süreyi biraraya topladık.

Bu yaşlardaki çapkınlar uçarlar, uçarlar  uçarlar...
Sebebine gelince bu yaşalarda artık kariyer başlamış veya tamamlanmış ve maddi imkanlar yeterli bir hale gelmiştir.
Vakit problemleri şöyle yoktur; iş hayatının en yoğun dönemleri olduğu için iş seyahatleri, iş yemekleri vs. vardır. Bu seyahatler evliler için biçilmiş kaftan mazeretlerdir.
Ekonomik gücün verdiği kendine güven  hat safhalardadır ve kendilerine muazzam bir şekilde bakmaktadırlar. Bu yaş grubu evliyse karısını aldatır. Evlenememişse eh biraz zor evlenir.
İki çeşit çapkınlıkları vardır:
1- Bir gecelik veya sadece arada bir birlikte olmak için çapkınlık yaparlar. Ve bu çapkınlıklar genellikle eğlence yerlerinde, spor salonlarında yapılır, buralarda iletişim daha kolaydır, yürüyüş bandındaki kızlarla sohbete girmek en kolayıdır zaten.  Bu tarz bayanlar da spor salonlarına aynı amaçla gittikleri için halleri, tavırları ve giyinişleri ile “İşte ben buradayım gel” derler. Mevsim yaz ise bir hafta sonu Bodrum’a, kışsa dağa kayağa gidilir, güzel ve dolu bir hafta sonu geçirilir sonra kız aradığında, “Bir toplantıdayım, ben sana döneceğim.” denir ama pek dönüldüğüne şahit olmadım açıkçası.
2- En fazla bir yıl sürecek bir ilişki yaşayacakları kadınlar ararlar.
Bu tip hanımları da genellikle iş ya da arkadaş çevresinden bulurlar, bu ilişkiyi yaşayacakları kadın kaliteli ve sağlam olmalıdır.
Özellikle evliler için çünkü herhangi bir durumda ipliklerini pazara çıkarmamalıdırlar, kadın kariyer sahibi olursa anlaşmazlık durumunda bu kadınlar kendilerini korumak adına susmayı tercih ederler. Sonra toplum içinde kendilerini az da olsa gösterecekleri için görgülü olmalarını isterler.
İş ortamında tanıştıkları kadınlarla iletişim daha kolay olur; zaten tanışılmıştır iş ile ilgili sohbetler bir öğle yemeğine sonra akşam yemeğine ve beraberinde bir birlikteliğe dönüşür. Bu sohbetlerde kadının hoşlandığı detayları keşfeder ve hemen uygulamaya geçer, yani kadın beyaz gülleri sevdiğini söylemişse hemen değil ama bir hafta içinde çiçekler gider, yanında pahalı bir hediye olmaz, şeker çikolata gibi ucuz ama tatlı jestler yapılır. Hafta sonu grup halinde dahi bir yerlere gidilecek olsa asla kadına para ödetilmez ilk zaÿmanlar, ayrı odalarda dahi kalınsa erkek ondan önce hesabı kapatır, asla ısrarcı davranmazlar, tam bir aşık havasındadırlar. Bakın genellikle bunu o an için yaşarlar yani numara yapmazlar o anda bir aşk büyüsünün içinde olurlar.

Genellikle bu huyu en fazla iki-üç ay  sürer.
Bu grup ikinci tip kadınlara pahalı hediyeleri kolay kolay almazlar. Çünkü kadın görmüş olduğu için bu tip şeylerden etkilenmez.
İlişki süresince en çok hassasiyet gösterdikleri şey kadının kişisel problemleri olur, bunlara ilgi gösterirler, bir diğeri ise başarıları hakkında kadını onure etmeleridir.  

46-55 yaş arası
Bunlar en kaliteli yaş grubu ve en hassas olanlarıdır. Bunların amacı ikinci hatta         üçüncü planda cinselliktir.

Platonik olarak yaşamak bile onlar  için yeterlidir.
Gerçekten kadın ruhundan anlayan tek yaş grubudur. Bir kadına  prenses  gibi davranırlar. Gerçek manada duygusallık yaşamak istiyorsanız, “Bu kişi beni kullanmaz, güvenebilirim, adımı çıkartmaz, bana her bakımdan destek olur, kafamı rahatlatır ve kesinlikle sadık olur.” diye düşünüyorsanız bu yaş grubu idealdir.
Hani şairin dediği gibi “Ben gözlerle günaha girmenin tadını sende yaşadım.” dizeleri tam bu çapkınlarımız için yazılmıştır.
Çok genç bayanlardan hoşlanmazlar, orta yaş ve üstü kadınları tercih ederler demiyorum çünkü bu çapkınlarımız için basit bir ifade olur ‘orta yaş ve üzeri bayanlardan hoşlanırlar’ demek zorunda hissediyorum kendimi.
O kadar dikkatli davranırlar ki, kırmamak incitmemek için muazzam değer verirler, herhangi bir sıkıntınızda hemen yanınızda beliriverirler, bunu kesinlikle sizi kullanmak adına değil kazanmak adına yaparlar.
Evliyseler boşanacaklarını hiç düşünmeyin, zaten bu yaşlara kadar süren evllikleri saygı, sevgi içinde gitmiştir, karılarını bırakmayı hiç düşünmezler, fakat her şeye rağmen çok nadirde olsa aşk için boşanabilir ve evlenirler.
Bu çok az rastlanan bir durumdur ve genellikle kırk elli yaş arası olur.
Bu grubun kadınlara yaklaşım tarzı arayış içindeki erkek tavrı değildir. Genellikle iş çevresi ve ortak arkadaşları arasında rastlarlar ikinci baharlarına.
Yani kimi zaman yıllarca çalıştıkları bayanlarla çok şey paylaştıklarını fark ederler ve kadın olarak değerlendirirler.
Güzel sohbetler arasında küçük, gerçek ve kaliteli iltifatlar ile amaçlarını belli ederler. Toplantılarda, aralarda ufak bakışlar, içten ve samimi gülümsemeler, onları hep mutlu eder. Ve bu sohbetler çok uzun bir süre sonra bir yemeğe dönüşür ve güzel bir birliktelik başlar. Asla ve katiyen aynı anda bir ikinci ilişki yaşamazlar ve sadık olurlar, arada bozuk olanlar da çıkar ama hele elli ve üstü yaşların sadakatine yüzde yüz garanti veririm.

Sizi anlar ve gerçekten severler.
“Neredeyse bu grubu tavsiye ediyorsunuz.” diye düşüneceksiniz.
Hiçbir zaman tavsiye etmem ama madem bir işe girecekseniz bir bayan olarak en azından sizin bedeninize değil de size değer verecek bir erkekle yapın şu işi.
Bir de bu grubun bir özelliği vardır, pek aramazlar, aranmayı tercih ederler.

Bunca çapkının içinden en kalitelileri kim derseniz; 46-35 yaş arasındaki erkeklerdir derim.
Bu grubun pek orta kararı yoktur, yukarıda yazdıklarım gibi olanları vardır, bir de tam tersi yoldan çıkmış olanları. Bu yoldan çıkmış olanları da genelde 45-50 yaş arasındakilerden çıkar, bunları tutmanız mümkün değildir. Aynı anda iki-üç hatta dört sevgilileri olur.
Zenginlerse para harcamaktan çekinmezler ve işin garibi tüm sevgililerin birbirinden haberi olur.
Sevgililerine maddi yardım yaparlar, zaten tavlama taktikleri pahalı hediyeler; kolye, yüzük, kıyafetler alma, kredi kartı borcunu ödeme, şık restorantlara götürme yani sevgililerini duygusal anlamda değil maddi anlamda kendilerine bağlarlar.
Zaten başka kadınları bilerek sevgili olmayı kabul etmiş bir kadının da duygu yoksunu olduğunu söylememize gerek yok.
Kadın adamı kullandığını sanır, kadın için çok büyük bir harcama gibi gelen şeyler halbuki adam için çerez parasıdır.

Yani kadın kullanılır ama kendini avutur
İşte bu yaş grubunun yüz karasıdır bu tipler ama her satıcının bir alıcısı olduğu gibi bunlar da her zaman fazlasıyla rağbet görürler.

Ton ton çapkınlar
Elini ayağını her şeyden çekmiş emekli olmuş, hızlı bir gençlik geçirmiş, ununu elemiş eleğini asmış dedelerim de göz ve sohbet çapkınıdırlar.
Bunlar artık fiziksel anlamda bir şey yapamayacakları için kendi yaşlarına yakın ninemlerle sohbet ederler, zaman geçirirler.
Bunların olay mahalleri genellikle emekli maaşı kuyruğu, otobüs durakları ve SKK hastanelerinde ki doktor sırasıdır.
Ninemlere hayat hikayelerini anlatırlar,    akıl verirler birbirlerine, çocuklarını karşı-laştırırlar.
Dedem nineme ufak hediyeler alır, SSK da tanıdık hemşire varsa ninemi bekletmez işlerini halleder, arada yanlışlıkla çarpmış gibi eline dokunurlar. Yani ton ton dedelerim nasıl ki yaş icabı kontrollü yemek yerlerse  aynı bu şekilde kontrollü  çapkınlık yaparlar.
Ama kesin ve  kesin zararsız, komik ve tatlı olurlar.




Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık