PES 2008 de Yapay Zeka - PES - Oyun

PES 2008 de Yapay Zeka - PES - Oyun


PES 2008 de Yapay Zeka

Oyunda, futbolcuların hareketlerini takip ederek taktik geliştiren yapay zekâ sistemi en önemli özellik olarak dikkat çekiyor. Oyuncuyla yapılan maçları sürekli olarak analiz eden Teamvision sistemi oyuncunun kullandığı taktikleri anlayarak stratejisini uygun şekilde değiştiriyor. Böylece Pro Evolution Soccer serisine ün kazandıran gerçekçilik, açık ve akıcı maçlarla bir adım ileri götürülüyor.

PES 2008 ayrıca serinin Playstation3’teki ilk oyunu. PC, PS2 ve PSP versiyonlarının yanı sıra yeni nesil PES 2008, önemli detay düzeyi, etkileyici oyuncu davranışları ve gerçek oyuncu hareketleri, koşu ve oyun biçimlerini yansıtan canlandırmalara sahip olacak. Yeni yüz animasyonlarının yanı sıra, yeni formatlarda maç sırasında kırışan formalar gibi yeni ayrıntılar da yer alacak.

Gol Atmak Daha Zor

PES 2008’de top ayrı bir varlıkmış gibi davranacak ve şutların zamanlaması tamamen oyuncuya ait olacak. Topun hareketi, oyuncuya olan uzaklığı ve değişkenler, şut anında dikkate alınan etkenlerden yalnızca üçü konumunda. Bu arada yeni yapay zeka defans oyuncularının boşlukları kapatıp gol yolunu kesmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Aynı şekilde paslar da benzer özellikler barındıracak, oyuncular pas sırasında sahip oldukları alanları etkili şekilde kullanacaklar. Top sürme sırasında daha fazla kontrol ile geliştirilmiş yakın kontroller ve yeni özel hareketleriyle defans oyuncularını geçebilecek ve topu boşluğa gönderebileceksiniz.


Derleyen:

Yusuf BAL


(kişisel gelişim, kişisel başarı, nlp, hızlı okuma, koçluk, oyun, Playstation, pc, oyun indir, pes, oyun oyna, pro evalution soccer, oyun siteleri, oyun sitesi, oyun com, pes 2008, pes2008, pc oyun, bilgisayar oyunları)

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık