NLP

Nlp(Nlp Nedir?)

NLP(NLP NEDİR?)

NLP Nedir? Türkçesi Sinir Dili Programlaması olarak çevrilen NLP, bireyin istediklerini elde etmesine imkân veren bir düşünce, uygulama ve davranış tarzıdır. NLP hızlı ve etkili bir şekilde davranış değişikliği yaratmaya yönelik çok güçlü teknikler ve bunların nasıl kullanıldıklarını açıklayan bir bilimdir. NLP Kişinin Kendisiyle ve Diğer İnsanlarla İletişimidir… Neuro… Yaşamdaki tecrübelerimizin sinir sistemimiz sayesinde 5 duyumuzla algılanması ve işlenmesidir. Linguistic… Sinirsel temsillerin kodlandığı, sıralandığı, anlama kavuştuğu dil ve sözsüz iletişim sistemidir. Programming… Belirlenmiş hedeflere ulaşmak için iletişimimizi ve sinir sistemimizi organize etmektedir. NLP Bir Davranış Biçimidir… Merak, macera hissi, neyin öğrenmeye değer olduğunu ve iletişimde neyin insanları etkilediğini öğrenme arzusu ile yaşama ender bir öğrenme fırsatı olarak bakar. NLP bir yöntemdir… Her davranışın bir yapısı vardır. Bu yapıyı öğrenebilir, değiştirebilir ve modelleyebiliriz. Algılarımız...Devamını Oku »

Nlp(Nlp Varsayımları )

NLP(NLP VARSAYIMLARI )

nlp varsayımları geniş açıklaması Yeryüzündeki bütün insanlar benzerdir. . Her şeyi iki motivasyon kontrol eder: zevk almak ya da acıdan kaçmak için edimde bulunuruz. Acıyı ya da zevki belli bir ruh haliyle bağdaştırmak kararı nereye gittiğinizi belirler. Esas olarak, insan zevk almaktan ziyade acıdan kaçmak için daha büyük çaba gösterir. Değişim bir örneğin yerine bir başkasını koymaktan başka bir şey değildir. Her zaman deneyimlerinizi istediğiniz şekilde etiketleme seçeneğine sahipsiniz. Bütün gün öğreniyoruz. Kafanızdaki her sinirsel iletişim değiştirilebilir. Kendime günün her anında her şey hakkında iyi veya kötü duygulara sahip olmayı öğretebilirim. Her deneyim benim yaşamda gelişmek için yeni kaynaklar ve referanslar yaratmamı mümkün kılar. Bir deneyim bir odak değişikliğiyle değiştirilebilir. Sorular da odaklanma şeklimizi belirler. Düşünmek bir soru ve yanıt sü...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim Eğitimleri(Nlp İle Hızlı İngilizce)

Kişisel Gelişim Eğitimleri(NLP İLE HIZLI İNGİLİZCE)

NLP İLE HIZLI İNGİLİZCE SAYGINNLP VE LIVCON İŞBİRLİĞİ İLE İNGLİZCE EĞİTİMİNDE SON NOKTAYI KOYDU! NeuroLangSys... ( CEF) standartlarında.... ………… 2006 ( 9+ 1 Tam gün ) NLP- Hipnoz, CLL, ALS, Suggestopedia ve diğer ileri öğrenme teknikleri ile derin düzeyde, kalıcı, etkin, konuşma ve anlamaya yönelik NeuroLangSys ( Neuro Language Learning Systems) ile İngilizce eğitim programları devam ediyor... ( Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 www.sayginnlp.com kişisel gelişim eğitimleri) ...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim Eğitimleri (Nlp Practitioner Eğitimi)

Kişisel Gelişim Eğitimleri (NLP PRACTİTİONER EĞİTİMİ)

NLP’ nin olağanüstü büyülü yolculuğuna hoş geldiniz. Birçoğunuz kitaplar okudu, bir kısmınız yakınlarından dinledi, şimdi ise yaşama zamanı geldi. Şimdi NLP dünyasında yolculuğunuza başladınız, hayatın şu ana kadar hayal bile edebileceğinizden çok daha fazla renge, dokuya, tada ve coşkuya sahip olduğunu fark edeceksiniz. Hayatınız harika bir macera haline gelecek, siz kendi romanınızın yazarı ve yönetmeni olacaksınız. Hepimiz hayatlarımızın belli bir noktasında kendimize farklı sorular sorarız. Bir arayış içinde ya da hayatın anlamını bulmak için yola çıkarız. Ya da belki de daha verimli şekilde öğrenmek, ailemiz ve arkadaşlarımızla daha kolay iletişim kurmak, iş hayatımızda daha fazla zenginlik yaratmak veya ruhsal yolculuğumuz ile ilgili daha fazla anlayış geliştirmek amacıyla iç dünyamızı tamamen keşfetmeye karar veririz. Bu yollardan hangisinde yürüyor olursanız olun, şimdi ya da gelecekte bekleyen bir çağrının ardından, NLP daha hızlı, daha etkili ve daha güzel başarılar için size...Devamını Oku »

Nlp'Nin Faydaları

NLP'NİN FAYDALARI

NLP'NİN FAYDALARI 1. İyi Bir İletişimci Olmak. NLP, her davranışın bir yapısı olduğunu; bu yapıları öğrenince ya da değiştirince istediğimiz sonuçlara ulaşabileceğimizi söyler. Ayrıca duyarlılığımızın, bakış açımızın ve kişilerle olan iletişimimizin gelişmesini sağlar. Böylece, kendimizle ve başkalarıyla daha iyi diyaloglar kurup, insanları ikna etmeyi öğrendikçe daha iyi bir iletişimci olabiliriz. Örneğin fazla uzağa gitmeye gerek yok, birlikte çalıştığım arkadaşım da önceleri kendisini bile ifade etmekte güçlük çeken dolayısıyla da başkalarıyla iletişimi çok iyi olmayan biriydi. Şimdi ise iletişim üzerine seminerler veriyor ve herkesi etkili iletişimi sayesinde etkilemeyi başarıyor. 2. Beyni Etkin Kullanmak. NLP bir meydan okumadır. İnsanın en büyük meydan okuması ise kendi beyninedir. NLP ile amaç "beyni tarafından yönetilen bir insan" olmaktansa "beynini yöneten bir insan" olmaktır. Böylece en büyük sermayemiz olan beynimizi etkin bir şekilde kullanmayı öğrenebiliriz. Bir insan han...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Yukarı Çık