Ürünlerimiz - Başarı Motivasyonu Subliminal (Bilinçaltı) Telkin CD

Ürünlerimiz - Başarı Motivasyonu Subliminal (Bilinçaltı) Telkin CD

Başarı Motivasyonu Subliminal (Bilinçaltı) Telkin CD'si

 

Başarıya ulaşmak için insanın hayat amacını ve hayattan ne beklediğini bilmesi temel esastır. Sanılanın aksine başarılı olmanın mutlak ölçütü iyi bir üniversiteye gitmek ya da herkesin imrendiği bir mesleğe sahip olmak değildir. İnsan kendi yetenekleri doğrultusundaki alanlarda, severek yapabileceği belirli başlı bir takım işlerde kendisini kanıtlayabilmişse, yaşamdan zevk almayı bilen bir kişi ise, başarılı olmuştur diyebiliriz. Yaşamda insanın en büyük amacı mutlu olmak olmalıdır. İnsanın bütün faaliyetleri mutlu olmak adına yapılmalıdır. İnsanların kişiliklerine, deneyimlerine ve yeteneklerine göre mutlu olma yolunda kullandıkları araçlar değişiklik gösterir. Bu bağlamda insanı mutlu edecek seçimlerin (meslek ve hayatın diğer alanlarında) önceden net olarak ortaya konmuş olması bu amaç için çalışma isteğinizi ve motivasyonunuzu arttıracak ve size çok büyük bir avantaj sağlayacaktır. “Başarı Motivasyonu” Subliminal (Bilinçaltı) Telkin CD’si ile motivasyonunuzu üst düzeyde tutabilir ve mutlu bir yaşam sürme yolunda somut adımlar atabilirsiniz.

 
Başarıyı çekin – işinizde, finansal ilişkilerinizde ve genel olarak tüm hayatınızda – hayat değiştiren subliminal albümümüzle bir başarı mıknatısı olun!
 
Bazı insanların her yaptıkları işte nasıl başarılı olduklarına şaşırıyor musunuz?
İstediğiniz ve hak ettiğiniz başarı seviyesini elde edemediğiniz için rahatsız mısınız?
Başarıyı bir mıknatıs gibi kendinize çekmek istiyor musunuz?
 
Hayatınıza, işte, sporda veya kişisel işlerde başarıyı çekmek için uğraşıyorsanız, albümümüz size yardım edebilir.
 
Başarı zihnin bir durumudur ve zihninizin işleyişini değiştirerek siz de başarılı olabilirsiniz. Bu albüm tam olarak bunu yapmak için 2 yolla çalışır.
 
İlk olarak size “Başarı Zihin Kalıbı” verir. Siz de herkes gibi başarılı olabilirsiniz – fark zihninizin içinde, inançlarınızda, mıtivasyonunuzda, başarma tutkunuzda ve güveninizde. Başarılı insanlar belli keskin karakter özelliklerini paylaşırlar; onlar kendilerine inanırlar, her şeyin olabileceğine inanırlar, pozitiftirler, inatçıdırlar, asla vazgeçmezler. Bu albüm, size bu özellikleri yavaş yavaş aşılayacak, böylece siz de her yaptığınız işte başarılı olacaksınız.
 
İkinci olarak, albüm, “çekim yasası”nın prensipleriyle çalışır, tek farkı, burada sadece sizi başarıya odaklamak amaçlanmıştır. Çekim yasası, düşüncelerinizin gerçeğiniz olacağını söyler, bu albüm zihninizi başarıya hiç olmadığı kadar odaklar – kendinize ve çok başarılı olacağınıza inanacaksınız ve bu başarı hayatınızda kendisini gösterecek.
 
Devamlı aynı şeyleri düşünüyor, aynı şeyleri yapıyorsanız, o zaman hep aynı sonuçları alıyorsunuz demektir. Muhtemelen bunlar sıradan sonuçlar veya sürekli hayatın kıyılarında dolaşıyorsunuz… Neden bu tutarlı gidişatı başarıya çevirmiyorsunuz? Bu güçlü subliminal mesajlarla hayatınızda ve zihninizde bir değişiklik yapın ve kendinizi başarıya zincirleyin!
 
Geleneksel CD veya MP3 albümleri arasında seçim yapın
 
Her iki albümde aynı muhteşem hayat değiştiren, üçe bölünmüş, dinlenmesi kolay, 10 dakikalık subliminal telkinleri içerir. Subliminal mesajlar insan kulağının duyamayacağı frekanstadır. Bu demek oluyor ki siz herhangi bir ses, konuşma duymayacaksınız, tüm duyacağınız rahatlatıcı bir okyanus sesi, buna rağmen gizlenmiş subliminal mesajlar doğruca bilinçaltınıza gidecek.
 
CD’lerini Nasıl dinlemem gerekiyor?
 
Bilinçaltındaki kayıtların olumlu olan yenileriyle değişmesi devam eden döngüyü kıracaktır. Yavaş yavaş yaşamınızın efendisi olma sürecini daha hızlanacaktır. Bu çalışmayla var oluşumuzun mükemmel olduğu, yaşamımızın tüm sorumluluğunun bize ait olduğu, sonsuzlukla uyum içinde olduğumuzun bilincine varırız. Deneyimlerimizin değişmesine olanak sağlarız. “Başarı Motivasyonu” CD’sini en az 21 gün dinlemelisiniz. Günde yarım saat, dinlemeniz “Başarı Motivasyonu” konusunda gelişiminizi tamamlamanız için gereklidir. Eğer bir süre kullandıktan sonra bir etki görmediğinizi hissederseniz dinleme sürenizi uzatın. Bazı kişilerde etkiyi hissetme süresi 21 günü aşabileceği gibi, 3 aya kadar çıktığı gözlenmiştir. “Başarı Motivasyonu” alanındaki gelişiminizin kalıcı olmasını istiyorsanız, bir CD’yi çalışma sürenizi 3 aya kadar uzatabilirsiniz.  Uzun olumlama gruplarından ise günde en az 3 kez dinleyin. Bu CD’yi mutlaka kulaklıkla dinlemeniz gerekiyor.
 
CD’yi dinlerken oturuyor ya da uzanıyor olmanız en uygunudur. En tercih edilecek zaman ise sabah kalktığınızda ya da akşam yatarken ayıracağınız zamandır. Bilinçaltı bu anlarda daha alıcıdır.  Ürünü mp3 çalarınıza ya da benzer başka bir alete kopyalayabilirsiniz.
 
Hangi teknik kullanıldı?
 
Subliminal mesaj, kelime anlamıyla başka bir objenin içinde gömülü bir işaret ya da mesaj olarak adlandırılabilir. Yani anlayacağınız gibi insanın ilk algılama durumunda gizli kalarak bilincin değil de, bilinçaltının algılaması üzerine tasarlanmıştır.
 
Bu teknikte, kaydedilen ses, insan kulağının duyamayacağı bir frekansa çıkarılmıştır. Mp3′ünüzü çalarken herhangi bir müzik ya da mesaj duymazsınız. Ancak ses düğmesini orta yükseklikte açık tutun. Siz duyamasanız da bilinçaltı ortamdaki sesi algılayacaktır.
 
Dinlediğinizde neler olacak?
 
Engelleriniz ya da sınırlarınız kaldırmanızda etkili bir silah olacaktır. Hızlandırılmış bir biçimde eskimiş deneyimlerinizin yerine özgürleşme deneyimleri yaşanmaya başlanmıştır.
 
Bu CD ile beraber yenilenen bilinçliliğin, yeni olasılıkların, yeni kaynakların farkına varacaksınız. Ve bu farkındalık herkes için farklı zamanlamalarda algılanabilir. Kiminde etki 1 haftada hissedilebilirken kimisinin etkiyi alma süreci 3 – 4 ay gibi çok daha uzun zamana yayılabilir. Bu durumda yapılması gereken en uygun şey, kuralına uygun şekilde CD’yi dinlemeye devam etmektir.

İletişim:
SAYGIN NLP&INLPTA DANIŞMANLIK INTERNATIONAL
( İzmir Kişisel Ve Kurumsal Gelişim Akademisi)
Kıbrıs Şehitleri CAD. No: 30 EBRU APARTMANI Daire: 11
Alsancak - İzmir
 

Tel: 232 4225954

Cep: 535 6673224

Sitelerimiz:

www.sayginnlp.com

www.kisiselgelisim.gen.tr

msn:[email protected]

 

Bu ürün şu konularla ilgili olabilir : başarı motivasyon basari başarılı olmak başarıyı yakalamak kişisel başarı başarı sırrı başarı yolu telkin subliminal telkin telkin cd telkin mp3 başari planlama verimlilik başarı ve mutluluk mutluluk

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık