Hızlı Okuma

Kitap Okuma- Hızlı Okuma-Kitap Okuma Teknikleri, Analiz

 Kitap Okuma- HIZLI OKUMA-kitap okuma teknikleri, ANALİZ

KİTAP OKUMA- HIZLI OKUMAK- KİTAP NASIL OKUNUR Gereklerle yzleşmek, okul devlerimizin stesinden gelebilmenin de etkili bir yoludur. Bir yandan, sadece gerekler beyler yaklaşımı okulda başarı kazanmak iin tek forml olmasa da, okuma devlerinizin oğunda bilgilerin ve gereklerin hatırlanması gerektiğini greceksiniz. Bir nceki blmde ana fikir olarak ormanı tartışmıştık. Bu blmde, ağalar zerinde duracağız ve yazarın ana fikrini destekleyen ve geliştiren bilgileri, detayları nas...Devamını Oku »

Kitap Okuma- Hızlı Okuma-Kitap Okuma Teknikleri

 Kitap Okuma- HIZLI OKUMA-kitap okuma teknikleri

KİTAP OKUMA- HIZLI OKUMAK- KİTAP NASIL OKUNUR Kendinizi "am bir okuyucu" olarak görmeseniz bile her gün bir şeyler okuyorsunuz: Bir dergi yazısı, video kullanım talimatı, buzdolabınıza tutturulmuş telefon mesajları, vs. Ne okursanız okuyun, size nasıl okumanız gerektiğini gösteren bir amacınız vardır ve her şeyi farklı şekillerde okursunuz. ÖSS başvuru kitapçığını, bir romanı okuduğunuz gibi okumadığınız gibi aynı şekilde bir dergi makalesini hazırladığınız bakkal listesi gibi okumazsınız. Eğer kafanızda belirlediğiniz bir hedefiniz olmazsa, kendinizi amaçsız ve verimsiz bir şekilde bir şeyler okuyor olarak bulursunuz. Ne yazık ki; konuştuğum birçok öğrenci, bir hedef doğrultusunda okumanın ne derece önemli olduğunu kavramış değiller. Onların bu konudaki amaçsızlığı ve eksikliği "ne ekersen onu biçersin" atasözü ile özetlenebilir. ...Devamını Oku »

Kitap Okuma- Hızlı Okuma- Okuma:Tüm Çalışma Becerilerinin Temeli

Kitap Okuma- HIZLI OKUMA- OKUMA:TÜM ÇALIŞMA BECERİLERİNİN TEMELİ

KİTAP OKUMA- HIZLI OKUMAK- KİTAP NASIL OKUNUR Okuma: Tüm Çalışma Becerilerinin Temeli Sanırım bu kitabı şimdiye dek okuduklarınızdan çok farklı bulacaksınız. Okul durumunuz, işiniz, yaşınız ne olursa olsun, eğer bu kitap için vakit ayırırsanız, her işin üstesinden daha kolay geldiğinizi göreceksiniz. Neden mi? Çünkü ben size konulan ne olursa olsun okuma ödevlerinizi daha iyi ve daha hızlı nasıl yapacağınızı ve okuduklarınızdan daha fazlasını nasıl aklınızda tutacağınızı göstereceğim. Bu kitap, atlayarak hızlı okunacak bir kitap değildir. Yazım ve dilbilgisi rehberi, ya da okumanın eğlenceli yönleriyle ilgili bir yazı da değildir. Okuması zayıf olmasa dahi okuduklarından daha fazla şeyler öğrenmek ve okul ve iş yaşamında daha başarılı olmak isteyenler için, yaşları dikkate alınmaksızın yazılmış pratik bir rehber kitaptır. Şahsen ben okumayı severim: Klasikleri, casus romanlarını, spor dergilerini, gazeteleri,...Devamını Oku »

Hızlı Okuma

Hızlı Okuma

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Hızlı Okuma HIZLI OKUMA İLE İLGİLİ BÖLÜM YAPIM AŞAMASINDA . ÇOK YAKINDA… hızlı okuma hızlı okuma teknikleri hızlı okuma kursu hizli okuma hızlı okuma kursları hızlı okuma programı hızlı okuma tekniği hızlı okuma ve anlama hızlı okumak hızlı okuma egzersizleri hızlı okuma dersi hızlı okuma download hızlı okuma teknikleri dersi hizli okumak İzmir hızlı okuma REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 ...Devamını Oku »

Kitaplık(Hızlı Okuma Ve Algılama)

Kitaplık(Hızlı Okuma ve Algılama)

Hızlı Okuma ve Algılama Yazar: Z. Polat Koyuncu Yayın Evi: OMEGA YAYINLARI Açıklama: Şuna inanmanızı istiyorum ki; bu kitapta yer alan her bilginin, uygulamanın ve egzersizin sırası, okuma hızınızı en etkin şekilde artırmak üzere, çok özenle hazırlandı. Üniversite yıllarımdan beri yürüdüğüm kişisel gelişim yolunda, yüzlerce öğrencimden aldığım geribildirimler ve tavsiyeler sonucunda her geçen gün biriken emeğimin bir sonucu olarak sunduğum kitabımda tek isteğim: Verdiğimiz paranın ve harcadığımız zamanın karşılığını eksiksiz almanızı sağlamaktır.Hızlı Okuma ve Algılama, iki bölümden oluşmakta: Birinci bölümde hızlı okumanın nasıl öğrenileceğini anlattım. Nasıl okuduğumuz ve nasıl okumamız gerektiği üzerinde durdum. Okuma frenlerinden kurtulmanın yollarını göste...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Yukarı Çık