Fıkralar

Komik Fıkralar- Kendi Hazırladı

Komik Fıkralar- KENDİ HAZIRLADI

Komik Fıkralar- KENDİ HAZIRLADI Amerika'da yapılan bir gökdelen inşaatında dört işçi oturmuş, öğle yemeği yiyecekler. Fransız nevalesini açmadan başlamış söylenmeye: - Eğer karım bu sandviçe her günkü gibi salam ve domates koymuşsa 141. kattan atlayacağım!!! Bakmış salam domates, atlamış aşağıya... Derken Alman söylenmiş: - Eğer karım bu sandviçin içine her günkü et ve kaşardan koymuşsa 141. kottan atlayacağım!!! Bakmış et ve kaşar atlamış aşağıya... İtalyan da sandviçin içinde Rus salatası görüp atladıktan sonra bizim Temel başlamış söylenmeye: - Eğer sandviçin içinden kaşar ve domates çıkarsa atacağım kendimi 141. kattan!!! ve atlamış... Ertesi gün cenazede Fransız'ın karışı konuşurken demiş: - Ya ne biliyim ben, salam ve domatesi çok severdi ben de her gün öyle yapıyordum sandviçi. Almanın karışı: - Ya ne biliyim ben, et ve kaşarı çok severd...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Dağıtırım Orayı

Komik Fıkralar- DAĞITIRIM ORAYI

Komik Fıkralar- DAĞITIRIM ORAYI Temel yoğun bir programdan sonra bitkin bir halde oteline dönmüş. 1yi bir uyku çekmek istemiş. Çünkü uykunun, ertesi gün yeni iş görüşmeleri için çok yararlı olacağım düşünmüş. Yatağa yatar yatmaz otelin duvarından "pot küt" sesler gelmeye başlamış. Ses kesilir diye biraz daha uyumaya çalışmış ama nafile. Zamanla sesler artmaya başlamış. Artık dayanamayan Temel otelin duvarından sesin kesilmesi için karşı odada bulunan kişiyi ikaz etmeye çalışmış. Karşı odadaki: - Sen de kimsin; ben, Jean Cloude Van Damme diye seslenince Temel'in canı çok sıkılmış ve: - Valla canımı çok sıkıyorsunuz, gelirsem oraya dördünüzü de gebertirim, demiş. - Merdiven mi? Bunun merdiveni yok ki? Ve adam güle oynaya, kadına bir de merdiven satmış... Kadın yine evine dönmüş... iki hafta sonra kadın adamın dükkaninda... Elinde kafes... Kafesin içinde merdiven ve bacaklarını havaya dikmiş ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Kadroya Göre

Komik Fıkralar- KADROYA GÖRE

Komik Fıkralar- KADROYA GÖRE Devlete ait sıkça ziyaret edilen bir hayvanat bahçesine, biri çok büyük, diğeri küçük, iki yeni aslan getirilmiş. Aslanların bakıcısı, her gün büyük olana on kilo et, küçüğe on adet muz, veriyormuş. Bu işi hemen hemen her gün hiç aksatmadan yapıyormuş. Hem ziyaretçiler, hem de hayvanlar bu duruma çok şaşırıyorlarmış. Günlerden birgün bu davranışa bir anlam veremeyen küçük aslan sormuş: - Bakın ben de aslanım o da aslan, o benden sadece dört yaş büyük, neden ona on kilo et veriyorsun da, bana on adet muz? Bakıcı cevap vermiş; - Keş sesini de muzunu ye, sen hayvanat bahçesinin kadrosunda maymun gözüküyorsun. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERL...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Anlatmam Zor

Komik Fıkralar- ANLATMAM ZOR

Komik Fıkralar- ANLATMAM ZOR Zalim kral gördüğü rüyaların tabir edilmesiyle bir çocuğun kendi saltanatım yerle bir edeceğin! öğrenmiştir. Bunun üzerine, bütün çocukları gördüğünüz yerde öldürün, diye emir verir. Haber ormandaki hayvanlara da ulaşmış, kralın böyle bir emri olduğu kısa sürede her tarafta duyulmuştur. Tilkinin ormanda hızlı hızlı kaçtığım gören ayı, ona sorar: - Nereye koşuyorsun böyle? Tilki: - Sen kralın emrini duymadın mı? Ayı: - Ne emri? Tilki: - Bütün çocukları gördüğünüz yerde öldürün, emrini. Ayı: ~ 1yi de sen insan ve de çocuk değilsin ki. Tilki: - Ben insan olmadığımı tilki olduğumu anlatıncaya kadar postu kesin deldiririm, diye kaçıyorummm... (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Eşeklik

Komik Fıkralar- EŞEKLİK

Komik Fıkralar- EŞEKLİK Bütün hayvanlar çalışmaktadır. Sadece eşek, bu çalışmayı kabul etmememektedir. Diğer hayvanlar "Etme. Gitme. Aslan hepimizi mahveder. Ocağımızı söndürür." derler, ama eşeği bir türlü çalışmaya ikna edemezler. Fakat ısrarlar boşunadır, dinlemez uyarıları eşek. Bu arada teftişe çıkan aslan, ormanda yaşayan bütün hayvanların, karşısında boy sırasına uygun olarak geçmesin! istemiş. Ormanda kaç çeşit hayvan yaşadığım anlamak ve kaç kişiye krallık yaptığım görüp gururun zevkini tatmayı düşünmektedir. Bütün hayvanlar boy sırasına geçmek için çalışırlar, fakat eşek bu çalışmaya da katılmaz. Beklenen an gelir. Eşek haricinde bütün hayvanlar boy sırasına geçmeyi başarmıştır. Önlerde küçük boylu tavşanlar, ortalarda geyikler kendine yer bulmuş iken en arkada ise zürafalar vardır. Tam boy sırasına geçmek üzere iken eşek gelip tavşanın hemen yanında sıraya girer. Diğer hayvanlar tam itiraz edecek iken asl...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Yukarı Çık