İzmir Etkili Konuşma Eğitimi

İzmir Etkili Konuşma Eğitimi

Etkili konuşma eğitiminde katılımcıların Dili (Türkçe'yi) doğru ve etkili kullanarak başarılı iletişim kurabilme yeteneklerini geliştirmek, en büyük gruplara bile konuşma yaparken ' kürsü fobisi'nin yenilmesi, gerginlik ve heyecanın giderilmesi için gerekli ipuçlarını aktarmak, akıcı bir konuşma ile kişiler arası etkili iletim kurulmasına katkıda bulunmak ve başarılı konuşmaların nasıl gerçekleştirileceğine ilişkin tekniklerin iletilmesi amacını taşır. Ayrıca diksiyon, artikülasyon, fonetik bilgileri ile Türkçe'nin doğru kullanılmasına ilişkin bilgileri içerir.
-Konuşma yeteneğiniz kariyerinizi önemli oranda etkileme gücüne sahiptir. Başarılı olmak için konuşma yeteneğinin gelişmiş olması gerekiyor. Kimse konuşması düzgün ve etkili olamayan bir insanla iletişim haline geçmeyi istemez.
-Konuşma yaparken en temel kural etkileyici ve konuya hakim olmaktır. Topluluk önünde konuşurken ve karşılıklı konuşma esnasında etkileyiciliğinizi konu hakkında bilginizle pekiştirirseniz istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.
-Bir de konuşmaya başlarken ortamı biraz olsun yumuşatmak lazımdır. Oscar Ödül Töreni’ni düşünün. Sahneye ödül vermek için çıkan konuşmacılar genellikle bir anekdotla giriş yaparlar. Siz de öyle yapın. Başınızdan konuyla ilgili geçen bir hikayeyi, ya da gün içinde karşılaştığınız bir durumu paylaşın. İnsanlar hazırlanmış metinden okunan konuşmaları sevmezler.
-Eğer çok gerginseniz derin nefes alınız. Ve konuşmanıza başlamadan önce bir parça çikolata ağzınıza atın. Hem gevşemiş olursunuz hem de gerginliğiniz yatışır.
-Prezentasyon esnasında tek bir kişiye bakmayın. Konunun içeriğini anlatırken birinci maddede birine bakıyorsanız, diğerinde bir başka insana doğru anlatın. Böylelikle salondaki insanlarla güven temelli bir iletişim sağlamış olursunuz ve izleyicilerin hepsi konuşmaya dahil olur.
-Görsellik de önemlidir. Mesajınızın daha kolay insanlara ulaşmasını sağlar. Önemli olan ne konuşacağınızdır.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.
 
Etkili Konuşma Kurslarıyla ilgili detaylı bilgi için :
 
İzmir'deki Etkili Konuşma Kurslarıyla eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.
 
Antalya'daki Etkili Konuşma ve Diksiyon Kurslarıyla eğitimlerimiz için  0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık