Yönetici Koçluğu Nedir?

Yönetici Koçluğu Nedir?

Yönetim koçluğu,  yönetsel performans sağlamaya yönelik net hedefler belirleyip bunlara ulaşmak için çalışılan bir koçluk çeşididir. İş hayatında teknik olarak başarılı olmuş çalışanları kurumda tutabilmek için verilen terfiler sonucu, aslında işi bilen, ama etkin insan yönetmek konusunda birikimi ve becerileri gelişmemiş yöneticiler yaratılmaktadır. Bunun sonucunda mutsuz olan çalışanların sayısı artmakta ve bu bir kısır döngü halini almaktadır. Bu durumlarda, her seviyedeki yöneticinin faydalanabileceği koçluk hizmeti hem yöneticinin işini kolaylaştıracak, hem de kurumun performansını doğru orantıda arttıracaktır. Yönetici hem kendisinin hem de ekibinin performansını artırmak için gerekli olan becerileri edinip, gelişir ve kendini daha iyi tanır. Koçluğun temel bilgi ve becerilerini kazandıran bu eğitimden sonra katılımcılar; hem birbirlerine, hem de çalışanlarına koçluk yapabilirler.


Yönetici Koçluğu Kimler İçin Tasarlandı?

Koçluğu uygulamak ve performanslarını artırmak isteyen kurumların tüm orta kademe yöneticileri, satış ve pazarlama sorumluları, insan kaynakları uzmanları, takım liderleri ve  lider adayları
Eğitim Süresi: Süre kurumların ihtiyaçlarına yönelik belirlenmektedir.


Eğitim İçeriği:


Koçluk sistemine genel bakış


Koçluğu destekleyen temel bilgiler


Koçluk prensipleri


Koçlukta temel uyum ve ahenk yaratma becerileri


Koçluk dinlemesi


Koçluk soruları ve sorgulama


Koçluk diyalogları


İleri düzey uyum becerileri


Güçlü koçluk soruları


Güçlü gözlemlerde bulunmak


Güçlü ricalarda bulunmak


Güçlü yanlarını görmesini sağlamak


Sınırları genişletmek ve geliştirmek


Kısa ve uzun süreli hedeflerle çalışmak


Kişisel konularda koçluk etmek


Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.


Yönetici Koçluğu Eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :


İzmir'deki Yönetici Koçluğu Eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.


Antalya'daki Yönetici Koçluğu Eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.


Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık