Yönetici Koçluğu

Yönetici Koçluğu

Yöneticiye, işbaşında öğrenme ile liderlik performansını artırmak için yardımcı olmaktır. Koçluk bir taraftan yöneticinin işini kolaylaştırırken diğer taraftan birlikte çalıştığı ekibin ve sonuçta kurumun performansını artırır. Yönetici, koçluk sürecinde kendini daha iyi tanır, kişisel ve profesyonel yetkinliklerini ve liderlik becerilerini geliştirir. Yönetici, bu süreçte kendisini yeni ve objektif bir bakış açısıyla değerlendirir. Daha iyi olabileceği yönleri fark eder, sorunlarını çözer. Kendisine daha güvenli, mutlu ve başarılı bir ortam yaratır.

Sorumluluklarınız sürekli çoğalıyor. İş arkadaşlarınızla bunları paylaşmanız neredeyse imkânsız. Zayıf, yetersiz olduğunuzu düşünebilirler. Korkularınızı size karşı silah olarak kullanabilirler. Bu durum bir süre sonra sizi iyice kuşatır. Doğru kararlar almanızı engeller, giderek düşüncelerinize hâkim olur. Gelişmiş ülkelerde her yönetici bir koçla çalışmaktadır. Bir yönetici koçuyla çalışmak size sıra dışı derecede fayda sağlar. Öncelikle paylaştıklarınızın gizliliği imzalanacak sözleşme ile güvence altına alınacaktır. Tam bir güven ortamında sorunlarınızı paylaşabilecek ve birlikte çözümler üreteceksiniz.
Yöneticiler, özellikle liderlik, iletişim, karar verme, hedef ve strateji belirleme, zaman yönetimi gibi becerilerini geliştirmeye yönelik olarak koçluk hizmetini almaktadırlar. Yöneticinin koçluk hizmetinin kişinin kendisi talep edip finanse edebileceği gibi kurum tarafından da talep ve finansmanı mümkündür.

Yönetici koçluğu farklı amaçlar için yapılabilir. Örneğin; terfisi düşünülen bir çalışanın yöneticilik pozisyonuna, yeni ülke veya ortama uyuma, değişim dönemlerinde “değişimin yönetilmesi” konusuna koçluk verilebilir.
Çalışanların sahip olduğu ve olması gerekli niteliklerin yanı sıra çalışanların ekip olması uyumlu olması, tutum ve davranışı, ilişkilerin düzenlenmesi ile istenen kurumsal amaç ve hedefler başarmak ancak etkin yöneticilik gereklerini kurumu yansıtmakla mümkün olur. Bütün bunları başarmak için, günümüzün ihtiyacı olan koçluk sizi bu noktaya taşıyan en hızlı teknikler ile rehberlik eder.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Yönetici Koçluğu eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki Yönetici Koçluğu eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Yönetici Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Yönetici Koçluğu eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Yönetici Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık