Yaşam Koçundan Tavsiyeler

Yaşam Koçundan Tavsiyeler

İnsanın gen yaşlarda kanı daha hızlı akıyor, ok daha abuk sıkılıyor, daha fazla şeyi, hemen ve bir arada istiyor. Peki ya yaşam? Yaşam bu sınırsız, bitmek tkenmek bilmeyen ve sabırsız istek ve beklentileri karşılıksız olarak karşılayabiliyor mu? bu sorunun cevabı oğu kez hayır. Mesela işyerinde mutsuz olan, huzuru bir trl yakalayamayan gen başka bir sektre geiyor, sonra bir diğer bir sektre. Sonu olarak istikrarı yakalayabilmek iin yaşanılan istikrarsızlık listesi zgemişlerde fazlaca birikiyor ve karşımıza henz otuz yaşına bile gelmeden en az drt beş işyeri değiştirmiş kişi profilleri ıkartıyor. ...Devamını Oku »

Yaşam Koçu

Yaşam Koçu

Kişilerin daha iyi hedef belirlemesine ve sonra da o hedeflere ulaşmalarına yardımcı olur. Hedeflerini gerekleştirmede kendi başlarına yapabileceklerinden daha fazlasını yapmaya ynlendirir. Daha hızlı sonu almaları iin amaca odaklanmalarını sağlar. Daha fazla retmeleri iin onlara denenmiş aralar, yol, yntem gsterir ve destek verir. Koluk Programı Etkili Olur, nk Koluk; Kişiye zgdr Bireysel olarak yapılır Kişiye zgven kazandırır Neyi neden yapacağının farkındalığını kazanır Devamını Oku »

Yaşam Koçu

Yaşam Koçu

Yaşam koluğu, en basit anlatımla hayallerinizi planlara, planlarınızı da gereğe dnştrmektir. Yaşam kou ile yapacağınız alışma, kararsız kaldığınız ya da sıkıştığınızı sandığınız noktadan sizi ıkarmayı amalar. Bunu yaparken yaşam kou, size yeni bakış aıları kazandırmak gibi farklı teknikler kullanır. Bylece hi farkında olmadığınız ya da bugne kadar kullanmadığınız glerinizi aığa ıkararak hayatınıza yeni bir yn verebilirsiniz. Yaşam kou , grşmelerde sizin nceliklerinizi dikkate alarak sizinle birlikte ortak bir strateji geliştirir. Yaşam kou size neden ve niye sorularını sormaz. Nasıl sorusunu sorar. Gemişe bakmaz. Şu an bulunduğunuz noktadan varmak istediğiniz noktaya nasıl varacağınıza yoğunlaşır. <...Devamını Oku »

Yaşam Koçu Nasıl Olunur?

Yaşam Koçu Nasıl Olunur?

Ko bireylerin kendilerini keşfetmelerine, problemlerini zmelerine ve fırsatları değerlendirmelerine yardımcı olan kişidir. Sizi ynlendirmek ya da sorularınıza yanıt vermek yerine, sorular sorarak sizin yanıtları bulmanıza yardımcı olur. Yaşamdan ne istediğinizi ve nceliklerinizi belirlemenize, hedefler koymanıza ve bunlara nasıl ulaşacağınızı grmenize yardımcı olur.Bunu yaparken zme odaklı bir biimde alışır ve gemişe takılıp kalmaz. Koluk yan yana yapılan yolculuktur. İşinden başını kaldıramamaktan, yakınlarına ve kendine vakit ayıramamaktan yakınan ya da hayatta ne yapmak ve ne olmak istedikleri konusunda belirsizlik yaşayan kişilerin yaşamlarını dengeleyen ve yaşamlarına anlam kazandıran kişidir. Bunun sonucunda bireyler, yaşam kalitelerini artırmak iin ulaşmak istedikleri hedefleri ve bunun i&...Devamını Oku »

İzmir Yaşam Koçu

İzmir Yaşam Koçu

İzmir de, bir kış gn Yaşam Kolarıyla keyifli bir sohbet Profesyonel Yaşam Koları; Cemal KONDU ve Fatoş Şen ile yaptığımız keyifli bir sohbet, sohbetin konusu İzmirde yaşam koluğu Profesyonel Yaşam Koları; Cemal KONDU ve Fatoş Şen İzmir Alsancak ta tanıştık. Ondan bir nce telefon konuştum. Cemal beyin sesindeki mthiş enerji telefon bağlarından szlp ruhunuza kadar muhabbetle ulaşıyordu, farklılığını kolaylıkla fark ettiriyordu. Alsancakta buluştuk nihayet, sevgi dolu, sıcak bir sarılma ile tanışma merasimini kolaylıkla aştık, zaten yaşam kou olmanın gerektirdiği samimiyeti yakalamışlar fikri hemen zihnimde oluşuverdi ok da zor değildi zira onlar varken olumsuzluk sz konusu olamazdı. Mtebessim iki gzel yz ve g&u...Devamını Oku »

1 2 3 4
Yukarı Çık